Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Активістки FEMEN отримують мінімум по тисячі доларів на місяць

Світ:

Журналістка програми "Гроші" ненадовго перекваліфікувалась та стала активісткою жіночого руху FEMEN. При цьому їй вдалось зняти на приховану камеру процедуру проходження "співбесіди" та настанови лідерки руху – Олександри Шевченко – про те, як поводитись перед камерами фото- і тележурналістів під час акцій.
Журналістка прийшла в офіс FEMEN з красивою легендою: вона нібито вирішила грудьми викласти собі шлях в політику.

Як виявилось, щоб стати активісткою FEMEN, не потрібно писати заяву і робити ксерокопію паспорта. Виявляється, достатньо сфотографуватись на телефон Ганни Гуцол з оголеними грудьми.

"Це потрібно для того, щоб я розуміла, що ти готова роздягнутись. Щоб під час акції, коли ми будемо йти поруч кудись, я раптом не зрозуміла, що ти морально до цього не готова", - пояснила Шевченко.

Кілька днів журналістку перевіряють на "вошивість", тренують на швидкість роздягання, стійкість і агресивність.

"Ти повинна бачити, якимось оком на потилиці, що тебе знімають. Повинна чіплятись за всі виступаючі кути, щоб затриматись хоча б на 1-2 секунди, щоб тебе встигли зняти. Тобі треба так розвернутись, щоб твої цицьки головним чином засняли", - дала настанови дівчині Олександра Шевченко.

Стосовно зарплати за участь в акціях дівчині відповіли, що це "по ходу буде видно".

Після того, як всі формальності були завершені, журналістка взяла участь в акції FEMEN у Парижі біля ісламського культурного центру.

Вона також підрахувала фінансові витрати на організацію поїздки до Франції: квитки до Парижу, готель, таксі та їжа - на кожну феміністку виходить майже 1 тисячу євро на добу. А ще треба платити активісткам зарплатню та купляти їм відверті костюми для публічних акцій.

Крім того, журналістка дізналась, що за офіс в центрі Києва FEMEN сплачує десь 20 тис грн. на місяць, а кожна з активісток отримує зарплату не менше тисячі доларів. Таку суму не заробиш з продажу футболок і дисків.

Політологи в один голос запевняють, за голими грудьми феміністок ховаються чиїсь гроші і політичні інтереси.

"Гроші" встановили, кого з мільйонерів найчастіше бачать у товаристві феменісток. Це колишній власник медіа холдингу KP Media американець Джед Санден, німецький міліонер Гельмут Гайер та бізнесвумен з Німеччини Беат Шобер.


В тему:

Фемінізм і толерастія вбивають країну

Вторгнення чужих буде катастрофою

Тотальна війна

Держава-гвинтокрил. Інформаційна стратегія Третього Гетьманату


В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи