Зображення користувача Богдан ДуБ.
Богдан ДуБ
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Hillsong United

Категорія:

Світ:

Яким же методом можна з покидьків зробити достойних, віруючих, соціально активних громадян?! Музика!

Група австралійських ентузіастів вирішили, що щось забагато алкоголю, наркотиків, розпусти і беззаконня в навколишніх містах, держава вже "махнула рукою" на той район. Ентузіасти вирішили поправити цю ситуацію.

Оскільки боротись з наслідками (вищеописаними) - безглуздо, хлопці взялись за причину - бездуховність. Найпопулярніший метод підняття духовності - релігія, адже вона найефективніше і фундаментально змінєю ситуацію в суспільстві. Головне, щоб суспільство було по-справжньому релігійне.

І яким же методом можна з покидьків зробити достойних, віруючих, соціально активних громадян?! Музика! Заснували протестантську церкву, зібрали гурт і вирішили проповідувати і залучати людей на свою сторону музикою.

Перша назва церкви і гурту: "Центр християнського життя Хіллс", з часом - просто Hillsong United.

На початку їх було менше 20, через кілька років їх стало 20 тис., регіон очистився, оновився. Покращився рівень свідомості і життя людей. А хлопці всього-навсього почали грати від душі і в текстах проповідувати релігійні розуміння. Чи змогли б вони в короткі терміни досягнути таких результатів будь-яким іншим методом?

Вони не перші, хто використав музику в якості форми проповіді. Більшість протестантських церков використовують цей потужний інструмент. "Харизмати" навіть регулярно виїжджають в райони і села та роблять там рок-концерти, навертають на свою сторону навіть дуже радикальні гурти з жорстою музикою, а ті, в свою чергу, залучають своїх патлатих фанів важкої музики на шлях істинний.

Брав участь в організації їхніх виступів - картина разюча, рве стереотипи на дрібні клаптики. Але про це можливо поговорим в іншій статті.

А тепер продовжуємо слухати Хілсон Юнайтед:

hillsongunited-you.mp3

hillsongunited-awesomegodgospod.vinyecarcariv.mp3

Більше аудіо.   Сторіна на ФБ.

https://www.youtube.com/watch?v=aMT5XqEq_c4&list=RD025T1HODe7lqY

 
Наші інтереси: 

музика

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи