Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Одеса. Готуються репресії проти українських націоналістів

Категорія:

Прокуратура перевірить законність діяльності 9 регіональних відділень організацій і партій Одеси на предмет фашизму, расизму та ультранаціоналізму, повідомляють "Українські новини".

Як повідомив представник прокуратури, зокрема будуть перевірятися Соціал-націоналістична асамблея, Українська націонал-трудова партія, Патріот України.

Він уточнив, що перевірку вирішено провести за результатами моніторингу, наданим управлінням молодіжної і сімейної політики Одеської міської ради.

"На думку співробітників управління, діяльність вказаних організацій і партій сприяє розповсюдженню в суспільстві фашизму, расизму і ультранаціоналізму. Нам передано пакет матеріалів, зібраних в ході моніторингу", - розповів представник прокуратури.

Зокрема, за його словами, передані зразки агітаційних матеріалів, відеоматеріали, публікації в пресі та інше.

Раніше голова СБУ Валентин Наливайченко заявляв, що Служба безпеки України перевірить інформацію про можливу причетність особи, яка підозрюється в скоєнні вбивства одеського студента Чайки, до партії "Родіна".

Максим Чайка, 1988 року народження, студент Одеського Національного університету імені Мечникова, активіст українського патріотичного молодіжного руху "Січ", загинув 17 квітня внаслідок нападу терористів-антифа, фінансованих недоторканим мільярдером-українофобом І.Марковим.

Як заявила Громадська організація "Вільна Одеса", "вбивство сталося під час сутички між молодими українськими патріотами із "Січі" та учасниками так званого руху антифа, який протегує екс-депутат міськради, лідер партії "Родіна" Ігор Марков".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи