Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Пам’ять і помста

Категорія:

Чорні банди українофобів, втративши нюх від безкарності, під прикриттям ліберальної еліти розпочали збройний терор проти українців. В Одесі вбито студента-українця Максима Чайку...
В Одесі внаслідок численних проникаючих ножових поранень загинув студент факультету журналістики Одеського Національного університету імені І.Мечникова Максим Чайка. Керівник відділу громадських зв’язків УМВС України в Одесі Тетяна Хмельницька уточнила, що "за фактом вбивства 20-річного Чайки слідчим Приморського РВВС Одеси порушено кримінальну справу. Деякі особи, які причетні до бійки, свідчать, співробітники міліції вживають заходів для розшуку одного із підозрюваних у вчиненні злочину".

Ця трагедія, яка відбулася у вечір Страсної П’ятниці, отримала в обласному центрі резонанс ще й у зв’язку з чутками про її політичну основу. Максима Чайку, який був активістом українського патріотичного молодіжного руху "Січ", убили учасники так званого руху "Антифа", якому протегує ублюдочний елітний депутат міськради, мільярдер, представник толерантної політичної нації Ігор Марков. У зв’язку з цим спостерігачі зазначають, що Максим Чайка публічно критикував деструктивну українофобську діяльність І.Маркова, терористичну партію "Родіна" і телеканал "АТВ", який їм симпатизує, вимагаючи від влади і СБУ притягнути їх до відповідальності.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи