Зображення користувача Прес-служба ILLARIA.
Прес-служба ILLARIA
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Подарунок до Дня Києва від ILLARIA

Категорія:

 24 травня о 22 годині в клубі-ресторані «Толстой» відбудеться акустичний концерт ILLARIA.

Зміст

В світі традиційно склалося, що свята зазвичай відзначають разом з музикою. Для українців музика - це не просто традиція, це – повітря.

Напередодні святкування Дня Києва відома українська співачка Ілларія, учасниця вокального проекту «Голос країни» та масштабних міжнародних фестивалів, зробить прекрасний подарунок усім киянам та шанувальникам славного міста - презентує столиці свою незабутню сольну програму.

24 травня о 22 годині в клубі-ресторані «Толстой» відбудеться акустичний концерт ILLARIA. В ретро-атмосфері під чарівні звуки фортепіано, сопілки, перкусії, цимбалів, гітари та контрабасу разом з Ілларією заспівають зіркові гості…

  • Що: Акустичний концерт ILLARIA. (тут детальніша інформація)
  • Де: Клуб-ресторан «Толстой» (приміщення кінотеатру «Київ», вул. Червоноармійська 19).
  • Коли: 24 травня 2013 о 22:00

 

Увага!

У середу, 22 травня, з 14:00 до 15:00, на ваші запитання відповість Іллария.
Ви можете задати своє питання у формі "Ваше ім’я. Ваш е-мейл. Запитання до Ілларії." у листі гравцю Марія Киянка , або за контактним телефоном нище.
Конференція транслюватиметься в режимі онлайн. Для перегляду відео у вас повинен бути встановлений Microsoft Silverlight (скачати безкоштовно (6,6 МБ)).
Двом читачам, задавшим, на думку Ілларії, найцікавіші запитання, дістануться квитки на акустичний концерт співачки, приурочений до Дня Києва та який відбудеться 24 травня о 22:00 в клубі-ресторані "Толстой" (приміщення кінотеатру "Київ", вул. Велика Васильківська, 19).

Для звернень за додатковою інформацією та з питань акредитації:
Марія 0952859554
[email protected]

Увага!

Плануєтсья бесіда репортера Народного Оглядача зі співачкою. Читачі НО можуть задати запитання Ілларії - пишіть їх в коментарях до статті. При наявності достатньої кількості запитань, ми запросимо співачку на бесіду... Найкращі запитання будуть винагороджені подарунками від співачки.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи