Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Сатаністи наступають: Мер Амстердама вимагає навчати дітей початкових шкіл основам содомії

Мер столиці Нідерландів Амстердама Еберхард ван дер Лаан закликав навчати голландських дітей основам гомосексуалізму, починаючи вже з початкової школи. Раніше цей мер вимагав використовувати систему освіти для пропаганди содомії, але тепер вирішив залучити в це вже і початкову школу.
Назвавши себе «фанатиком в цьому питанні», Еберхард ван дер Лаан вважає, що такий освітянський захід «підвищить в суспільстві толерантність до секс-меншин».

Іншими словами мер голандської столиці вимагає насаджувати гомосексуалізм і лесбійство серед дітей починаючи з 7 років.

Серед головних цінностей, які повинні виробити в підростаючому поколінні нові методи сексуальної освіти, ван дер Лаан назвав наступне: «Потрібно навчити дітей, що в Нідерландах нормально, коли двоє чоловіків йдуть рука в руку вулицею».

Загальновідомо, що Голандія є одним з еталонів західної демократії. Тут, наприклад, вже багато років вчителі розповідають дітям в школах на т.з. «уроках статевого виховання», що содомія є нормою, а любов між чоловіком і жінкою є відхиленням.

Паради содомітів в Амстердамі збирають до 300 тисяч збоченців обох статей, а чисельність нормальних людей стає все меншою.

У цій країні демократія зміцнилася так сильно, що содоміти спокійно спарюються серед білого дня на міських пляжах.

Вкажемо в зв’язку з цим, що одним з основоположних документів сучасної західної демократії є так звана «Європейська соціальна хартія».

Кожна країна, що підписала цей документ, автоматично приймає на себе міжнародні зобов’язання по його дотриманню. Положення хартії, серед іншого, припускають впровадження в суспільстві за західним зразком так званої «ювенальной юстиції», «нових відносин» вчителя і учня в школах, а також ознайомлення дітей з правами гомосексуалістів, тобто педерастів.

Насадження педерастії на всіх рівнях суспільства, починаючи з дитячих учбових закладів, є однією з головних демократичних цінностей, природно, під маскою «сексуальної освіти» і «толерантності».

Вкажемо в зв’язку з цим, що т.з. «ювенальна юстиція» припускає контроль вчителів і омбудсменів за батьками, у яких зможуть під будь-яким приводом відняти дитину і помістити її до органів опіки, як це вже стало нормою в Західній Європі.

Наприклад, якщо дитина поскаржиться вчителеві в школі, що мама з татом не купують їй цукерок, або, не дай Боже, тато набив малюка за погану поведінку, цього буде досить, щоб відібрати дитину у батьків і передати на виховання державі.

Таким чином, якщо т.з. омбудсмен дізнається, що батьки пару разів шльопнули дитину, то він може звинуватити їх в «нетолерантному підході» і «утиску прав дитини». А якщо справа дійде до суду, то батьків можуть позбавити батьківських прав, а дитину направити в притулок, де її виховають у дусі демократичної толерантності.
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи