Зображення користувача Богдан ДуБ.
Богдан ДуБ
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Слух

Лікування через слух - найсильніше, глибоке і дуже тонке лікування, тому результат може бути не відразу помітним, але причина хвороби знищується дуже швидко. Внутрішньо, на тонкому рівні, людина сильно міняється, хоча ззовні зміни відбуваються поступово. ... Всі якості особистості передаються через голос. Голос - це не просто вібрації голосових за’язок. Голос людини іде з серця і характеризує її сутність. Тому по голосу можна дізнатися про людину все. Голос володіє найбільшою інформативною силою.

Витяг з книги Олега Генадійовича Торсунова "Аюрведа - наука про здорове і щасливе життя".
Олег Генадійович Торсунов - один з найшанованіших відичних дослідників нашого часу. На базі відичних знань розробив ряд методик, серед них і повну діагностику здоров’я душі і тіла по голосу (по телефону, аудіо-запису тощо).

Слух - це найтонша структура сприйняття людини. Через слух передається  найбільш творча і найбільш руйнівна сила. Внаслідок цього найсильніше лікування і найсильніше руйнування відбуваються саме через слух. Ось чому потрібно намагатись не слухати погану людину. Через слух інформація проникає в саме серце. Почувши що-небудь погане, ми оскверняємося і зазнаємо страждань. Тільки молитвою людина може захищатись від лихослів'я, грубощів. Вважається, що "дурна мова" стоїть поряд зі смертю. Говорячи дурне, людина ставить себе поруч зі смертю. Це дуже небезпечна річ, яка існує в природі. Але через слух приходить також і саме ефективне лікування. Дієвість впливу через слух підсилюється, якщо звук виходить від чистої особистості. Всі якості особистості передаються через голос. Голос - це не просто вібрації голосових за’язок. Голос людини іде з серця  і характеризує його сутність. Тому по голосу можна дізнатися про людину все. Голос володіє самою великою інформативною силою. В залежності від чистоти людини міняється його голос, ось чому неможливо нічого приховати людині, яка почала говорити. Сила вібрації нашого голосу іде прямо в серце іншій людині, тому вона відразу все про нас взнає.
Чиста людина володіє чистим розумом. Коли вона говорить, її сила проникає в свідомість інших, і відбуваєтсья очищення розуму. Коли людина читає молитву, промовляє святі імена Бога з великою вірою, то сам Бог присутній в цьому імені. При цьому згорає багато гріховних реакцій людини. Вони згорають за лічені секунди. Людина миттєво очищається і отримує знання. Тому існує звичай ходити по святих місцях. Люди хочуть зустрітись зі святою людиною, почути його молитву, очиститись і отримати духовне знання. Це дуже сильне лікування: слухання святих імен Бога, які вимовляє чиста людина. Треба бути вибірковим в слуханні. Вибирати треба серцем, а не інтелектом. Якщо серце не приймає, бачить якийсь бруд, значить слухати не треба. Якщо серце відчуває радість в тому, що чує, значить слухати можна. Але інтелект може при цьому пручатись: включається хибне его. Оскільки лікування через слух -  саме сильне, глибоке і дуже тонке лікування, тому результат може  бути не відразу помітним, але причина хвороби знищується дуже швидко. Внутрішньо, на тонкому рівні, людина сильно міняється, хоча ззовні зміни відбуваються поступово.
...
Зір прямо пов’язаний з інтелектом. Тактильна чуттєвість пов’язана з енергією повітря, а слух пов’язаний з енергією ефіру - найтоншою в цьому матеріальному світі енергією. Існує 5 природних елементів: ефір, повітря, вогонь, вода і земля. З них ефір - це найтонший елемент, повітря - більш грубий, вогонь ще грубший. Інтелект має вогняну природу і пов’язаний із Сонцем і Місяцем. ...

Переклад з російської на українську і виділення: Богдан ДуБ.

Наші інтереси: 

звук

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

 П. Богдане,  як уже писала Вам, в укр. мові нема такого ступеня  прикметника, щоб утворювався з допомогою займенника "самий".

 Навіщо  Ви повертаєте кальку з російської - краще подайте весь текст російською, так буде принаймні грамотніше.

  Ви ламаєте правила гри!

Творімо разом мову Сенсар!

Коментарі

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

 Цікава стаття. Дякую.

Варто пам’ятати, що в укр. мові вищі ступені прикметника не утворюються з допомогою слова "самий":

"самий великий", "самий потужний", "самий тонкий" -

найбільший, більш потужний, найпотужніший, тонший, найтонший.

"в тому числі" - серед них, поміж них.

"зв’язаний з інтелектом" - пов’язаний... Зв’язаний лише шнурком.

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Я старався максимально точно перекласти уривок з книги. В цій статті нічого міняти не будем. Але до інших статей, якщо там трапляться помилки - пишіть (бажано на скриньку), буду вдячний виправленням.

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

 П. Богдане,  як уже писала Вам, в укр. мові нема такого ступеня  прикметника, щоб утворювався з допомогою займенника "самий".

 Навіщо  Ви повертаєте кальку з російської - краще подайте весь текст російською, так буде принаймні грамотніше.

  Ви ламаєте правила гри!

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Потворною мовою не можна "максимально точно передати уривок з книги". Ми тут виробляємо Сенсар, тому прошу правильно реагувати на слушні зауваження.  

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Творимир Здобудьволя.
0
Ще не підтримано

Повністю підтримую пані Оксану і пана Миро! Дивно, як можна писати про високі матерії і не сприймати елементарних мовних підказок. Мабуть, це -сила звички. Для мене, це як пісок в поживній і смачній страві.

Немає релігії понад істину