Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 3
  • Переглядів: 3

У кого стріляв Брейвік

Молодіжка будь-якої партії, тим більше – правлячої, завжди і при будь-якому режимі була одним з наймерзотніших породжень суспільства - пише Петро Старцев у незалежному соціально-політичному виданні "Наш век".
Існує древня традиція тираноборства, що сходить до античності і проходить через середньовіччя аж до нового часу. Нині, коли тиран не персоніфікований, а має тисячі осіб, тираноборець змінив кинджал на кулемет і розстріляв молоду поросль, що загрожує вирости в дорослі особини.

І так само, як тираноборці античності і середньовіччя, він залишився на місці злочину. «Так, я зробив вбивство, і готовий відповісти за це». Така була позиція тираноборців всіх часів. Усвідомлюючи це чи ні, Андерс Брейвік залишився їй вірний.

Молодіжка будь-якої партії (тим більше – правлячої) завжди і при будь-якому режимі була одним з наймерзотніших породжень суспільства. Розсадник підлоти і кар’єризму, в чому ми дуже легко можемо переконатися, пригадавши наші вітчизняні аналоги – в Україні і Росії, всю цю рум’яну молодь Партії регіонів і «Єдиної Росії».

Всі молодіжки всіх партій за своєю суттю гомологічні, і мерзенність нашистського Селігера – це мерзенність острова, на якому Норвезька Робоча Партія (НРП) вирощувала свою зміну.

Генріх: Але дозвольте! Якщо глибоко розглянути, то я особисто ні в чому не винен. Мене так учили.

Ланцелот: Всіх учили. Але чому ти виявився першим учнем, скотино?

Євгеній Шварц. «Дракон».



Джерело: Наш век, wek.com.ua


В тему:

Партія Брейвіка

Як перемагала Норвезька Трудова Партія

Український Брейвік

Шокуючий теракт в Норвегії: нова загроза для Європи

Wikileaks: Матриця Асанжа

Реінкарнація при передчасній смерті

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи