Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Європу чи в ЄЕПу?

З ким дружити? Кого любити? З ким жити? Кому віддатися? Ось такі дівочі питання постали перед Україною. Чи то постали, чи то нам поставили. Чи то свої, чи то чужі - вже і не розбереш. Нас сватають, але сватів не присилають. Набивають собі ціну. Дівчина гарна, але бідна (обкрадена). Головні претенденти: Європейський Союз і ембріон ЄЕП.

Спочатку поговоримо про ЄЕП ("с раскосыми и жадными глазами"). Зрозуміло, що воно - Росія. Я не проти економічних зв'язків. Я "за". Але ж обдурять. Як завжди. Згадайте Переяславську угоду. Звичайний військовий договір непомітно переріс в окупацію. Старшенькі братани навіть мову забороняли . Указів і заборон штук 300 наплодили. Де ще в світі таке було ?

З іншого боку, в рамках ЄЕПу Росія хоче нам допомагати - це, щоб ми були сильніші. Сама собі виховує конкурента ? А може просто по-братськи ? Повірив би. Востаннє. Та якби не події з Тузлою. Там була малесенька деталь. Радіостанція «Ехо Москви» провела бліц-опитування: що росіянам дорожче, добросусідські відносини з Україною, чи малесенька Тузла? За 5 хвилин на радіо поступило 3795 телефонних дзвінків - феноменальна активність. 82% опитаних відповіли, що Тузла для них важливіша. Ось і вся братня любов.

З російської історії філософії щез один видатний науковець. Князь Микола Сергійович Трубєцкой. А чого ж би то ? Та от, написав працю "К Украинской проблеме". Ось пару цитаток:

"...В течение XV, XVI и первой половины XVII века культура Юго-Западной Руси и культура Руси Московской развивались настолько разными путями, что к половине XVII-го века различие между этими двумя культурами стало чрезвычайно глубоким…"

"...Царь Петр поставил себе целью европеизировать русскую культуру. Ясно, что для выполнения этой задачи могла быть пригодна только западнорусская, украинская редакция русской культуры…"

"... Поэтому, Петр великорусскую редакцию русской культуры постарался совсем искоренить и изничтожить, и единственной редакцией русской культуры, служащей отправной точкой для дальнейшего развития России, сделал украинскую редакцию…"

І якщо копнути глибше Достоєвських і Чайковських, то … Український розум в Росію вивозили валками завжди.

Споконвік російська еліта - наші хлопці, українці ("..как сладостно Отчізну нєнавідєть... "). Тільки ніяк не можуть акліматизуватися, бо в Росії морози сильні і сіра речовина у багатьох підмерзає , тому трохи пришелепкуваті, а від того і забудькуваті. “Нє было, нєт і быть нє может !” - я ж кажу, голови проморожені. Взимку антифриз треба вживати. А ще татарська крівця підмішалася і закипає здуру деколи. До того ж у потомків професури Києво-Могилянської Академії, котру майже повним складом вивезли в Росію, бурсацтво таки залишилося в крові.

Микола Амосов: "…Украину обеднили генетически. Раскулачивание, когда в Сибирь попали миллионы украинцев, исход с Западной Украины, когда пятая часть ее жителей оказалась за границей. Плюс 5-6 миллионов человек, ушедших "на повышение" в Россию. Страну покидали лучшие, самые сильные, самые умные, это не могло пройти даром…"

Колишній голова путінської адміністрації Олександр Волошин, консолідуючи громадян України, заявляє: "Ніколи Росія не залишить Україні Керченську протоку. Якщо треба, ми скинемо туди бомбу!" Волошин - яке чарівне "російське" прізвище. Згадайте галицьку співанку: "Ой волошин сіно косит, а волошка їсти носит…" Альпійсько-карпатському покручу ніхто і пальчиком не помахав. "Наші" ЗМІ сообщілі, що то він просто пожартував.

Один з російських ідеологів, диякон Кураєв, пише:
"…Я считаю, что нашим зауральским епархиям пора уже задуматься над тем, как работать с китайцами в их общинах. Речь не идет о том, чтобы идти в Китай. Китайская колонизация Сибири – это неизбежный процесс. Его можно тормозить. Но нельзя отменить... " РПЦ в Росії вже готує священників для навернення китайців в християнство. Китай за кілька останніх років вихлюпнув зайві мільйони свого населення на російський Далекий Схід і Сибір (3,8млн. за російським переписом, а скільки мільйонів непереписаних у тайзі ховаються?).

То чого нам з ЄЕПою кохатися ? Чи не простіше договір з китайцями напряму підписати ?
Російські науковці підрахували: якщо інтенсивність азійської експансії на Москву не
зменшиться , то через 50 років росіян у Москві не буде. Подейкують, що місця під нові 12 московських мінаретів уже визначені.

Може то жарти ? Арабські жарти такого типу відчули на собі і Париж, і Лондон. А у нас тільки початок, станіславські хлоп'ята-діджейки на своїх FMах активно пропагують арабську попсу. Щоб звикали. "Відчуй присутність…(ісламу)". Місцеві діджеї - пацани зі села, вони конфесійно-політичні штучки не просікають, то може хтось з керівництва підкаже? А де наші галицькі ідеологи ? Як кажуть татари: "Йок !"

Дайош ЄЕП ! Ви що, дійсно повірили, що російські рабіновічі Вам нафти "на шару " дадуть ? Чи відкриють ринок для наших товарів ? Згадайте історію з карамельками, чи трубами. Краник перекрили - і бровою не повели.

Через пару днів після підписання угоди про ЄЕП їхнє МЗС, на додаток до міжнаціонального регулюючого органу, оголошує своє бажання, щоб на усьому пострадянському просторі російська мова була введена як державна і ще через кілька днів - щоб у всьому ЄЕПі ввести рубль. В цей же період російська відмова вибачитись за Голодомор. Не платити мільярди Україні за втрати, а просто вибачитись ! Москалі кажуть, що "іх там нєбыла ваащє" і взагалі (здивовано): "А что, у вас галадамор был ?.." Повний комплект братньої любові! А на закуску Тузла. Фірман зі своїм конем спілкується дипломатичніше.

У Росії якась дивна проблема з кирзаками. То бажання вимити їх в Індійському океані, то у Керченській протоці. Чи то з головою недобре, чи то з екологією. Мабуть Волга міліти стала, нема де взуття помити, то і ходять віками по коліна затраскані болотом імперських гонорів.

На Переяславській раді полковник Іван Богун заявив: "У Московщині панує найогидніше рабство. Там немає і бути не може нічого власного, бо все є власністю царя. Московські бояри титулують себе "рабами царськими". Увесь народ московський є рабом. У Московщині продають людей на базарі, як у нас худобу. Приєднатися до такого народу - це гірше, як скочити живим у вогонь".

Не послухали розумного полковника. Рабство - хвороба заразна. І як нам здоров'я поправити?

А тепер про омріяну Європу.

Чим далі в Європу - тим кращі дороги, але гірші жінки. Ми свої дороги з часом поремонтуємо, а що вони зі своїми страшилками робити будуть? "Віагра" вже не помагає. Біда. Починається демографічна катастрофа. От і змушені європейці стимулюючі кіна знімати. Але якби ж то скромненько і тихенько.

У церкві Святого Вінченцо в італійському містечку Джойя-векк'я зняли порно-фільм "Сповідальня". Через деякий час, один з місцевих католиків переглядав ту порнушку , для євро-стимуляції, і впізнав у місці порно-дійства рідну церковцю. З цього і почалося. А що почалося ? Як почалося - так і скінчилося. Нічого не відбулося. Мабуть вся Італія повинна була збунтуватися, а за нею вся Європа, а за Європою… Та нічого не було. Порно в церкві? Тьфу! Стару Європу ця історія аж ніяк не обурила і демонстрацій протесту не було. Ну що тут такого, коли показують наречену у вельоні, котра прийшла сповідатися до священника, а він її "той-во", а вона і не проти. Легко і весело, в сповідальні і з сороміцькими деталями крупняком.

"…Видавництво Longman & Todd видало збірник молитов для гомосексуалістів. В одній -прохання до Всевишнього, щоб наступним Папою Римським став "молодий, кольоровий гей", а ще в одній молитві автор доводить, що Ісус Христос був гомосексуалістом. А хто ж автор такого чудо-опусу ? Один з міністрів Британського уряду - Бен Бредшо…"

А вони ще їдуть сюди і вчать нас, як жити. А міни які розумні корчать…

Для Європи це вже звично. Вона, старенька, американізувалася, "зійшла на пси", в питаннях моралі.

Ось у старшої сестрички, Америки, "…Верховний суд США скасував федеральний закон, що забороняє виробництво і поширення дитячої порнографії. За словами американського генпрокурора Эшкрофта, тепер у правосуддя будуть зв'язані руки, тому що поліція не зможе переслідувати тих, хто наживається на індустрії дитячого сексу...".

А по сусідству "Суд королівської лави" провінції Саскачеван визнав винним у розпаленні ненависті чоловіка, що розмістив в місцевій газеті цитати з Біблії, що засуджують гомосексуалізм. Після того, як газета "Саскатун стар фінікс" опублікувала ті цитати в розділі приватних оголошень, правозахисні організації звернулися зі скаргою в Комісію з прав людини провінції. Після розгляду скарги комісія видала розпорядження, відповідно до якого і газета, і Хью Оуэнс, що розмістив оголошення, повинні були виплатити ображеним (Біблією) геям по 1,5 тис. доларів".

Правозахисні організації спереживалися, що збоченців у великий спорт не пускають і ось недавно: "…Нарада Міжнародного олімпійського комітету, що пройшла у Швеції ухвалила, що відтепер транссексуали мають право брати участь в Олімпіаді…" Справедливість у спорті утверджено, тепер пора за церкву взятися, бо там величезні порушення прав людини і демократії:
"…Страсбург вимагає позбавити Афон автономії в питаннях самоврядування і скасувати правило, відповідно до якого на територію чернечої республіки не допускаються жінки - бо це явне і грубе порушення прав людини…"

А як бути з правами людини українських дівчат, яких обманом запрошують на роботу в Європу і потім як скотину продають в європейську сексіндустрію (і слово ж яке придумали).

Що ж на це Рада Європи? Їм не до цього, вони зайняті речами набагато серйознішими: "…доповідачі Ради Європи по Україні Ханне Северинсен (Данія) і Рената Вольведн (Ліхтенштейн) спробували нав'язати Парламентській асамблеї думку про жалюгідний стан із правами людини у геїв, лесбіянок і транссексуалів в Україні (про розпусту в українських ЗМІ зауважень не робили). …В результаті у Ради Європи з'явився додатковий привід приїжджати в Україну для перевірки того, як Міністерство внутрішніх справ готує свої кадри (для міліціонерів проводить гей-курси?), вимагаючи від них особливого відношення до сексуальних меншин…" Для Скотланд-Ярду така інструкція (Policing Diversity Handbook) вже є. З чим і вітаємо! А хто це там в домовині крутиться, як вентилятор. Та це ж Шерлок Холмс !

Чого це вони до нас причепилися, адже у блакитному аспекті ми відстаємо від Європи, але ж не так безнадійно. На Заході, за інформацією фірми Durex, представників сексуальних меншин - 17-20 %. У нас трохи менше, зате наші не якісь там вуличники, а солідняк при міністерствах, управліннях, ОДАх.

Не сваріться, тето Європо, у нас ЗМІ цим питання займаються впритул! До інтимних стосунків натуралів на екрані, народ вже привчили. І вдень для діток регулярно показували, тепер "наше" телебачення серйозно береться за гейову рекламу, скромненько оминаючи тут питання поширення СНІДу. (От, незрозуміло, а чому перевага надається тільки гомосексуалізму ? А що, зоофілія хіба гірше ? Думаю, що це явна дискримінація і порушення прав людини.)

Нас європеїзують щодня, вбиваючи в голови, що збоченство - це норма. Гої! Шануйте геїв! І поменше заглядайте в ту Біблію, бо там суцільне порушення прав людини і ніякої демократії !

Ось недавно на всю Україну, по УТ -1, оголосили, що знаменитий режисер Параджанов - нетрадиціоналіст.

А що, є резолюція Парламентської Асамблеї Ради Європи № 1474, ухвалена в 2000 році. Ця резолюція містить рекомендації для країн, членів Ради Європи,— скасування судового переслідування за гомосексуальні стосунки, дискримінації за сексуальну орієнтацію при прийнятті на державну службу (зокрема в армії та поліції) і т. д. Вперед, у Європу!

По кількості блакиті Європу доженем і переженем, якщо не зупинимо "українські" ЗМІ. То ж не таємниця, що майже всі великі ЗМІ в Україні належать "нашим" олігархам. І пощо їм така кількість ЗМІ? В цій галузі ще ніхто і ніколи не заробив великих грошей! То, мабуть, у хлопців хоббі таке.

Дещо про "самостійні" локальні ЗМІ. Один з прийомів європейської школи передвибочої відгодівлі: за виготовлення рекламного ролика ціною 300 доларів, партєйний дядько платить студії 3 000 доларів. Може хтось доведе, що дядько заплатив неправильно? А він вважає, що це шедевр. Скільки хоче - стільки і платить, а потім як заграє, так студія і затанцює. І ніякого відкритого спонсорства. Після всього та студія "роздирає на собі тєльняшку" і кричить про те, що вона самостійно-незалежна і бюджетних грошей не бере.

Ой, щось в європейському лісі здохло, бо недавно у нашій Верховній Раді відбулися парламентські слухання про мораль в Україні. Аж 12 років чекати довелось. Говорили-балакали, а ні одного власника ЗМІ не заслухали. А треба було. Поставити олігарха-антихриста на трибуну і перед камерами, перед усією Україною просто спитати: "Що ж ти робиш, гад! Мало, що обікрав, ще й душі спаскудити хочеш?!!" (Плювати він хотів на ваші питання.)

Але ж недарма Ісус втовкмачував наперед, що багатому дуж-ж-же проблематично попасти в Царство Небесне, а у Верховній Раді 305 мільйонерів. То ви хотіли, щоб вони задали колезі-злодію таке питання ? Ага, зараз. Честь, порядність, мораль - це не їхній профіль.

Ось сиджу, пишу статтю, аж тут вістка, як грім з ясного неба, - Верховна Рада прийняла закон «Про захист суспільної моралі від продукції, яка пропагує порнографію». Якось дивно прийняли, без підготовки, зльоту і швиденько, за одну хвилину. 160 депутатів за цей за закон не голосували. Побачимо, чи буде той закон підписаний і як він буде виконуватися. Чесно кажучи, мало віриться, що будуть якісь зміни. "Юристи" отримають команду "фас" і почнуться демократичні плачі про права людини на мастурбацію перед екраном.

Дещо про телебачення як ідеологічний жанр: "…ще в XVI столітті преподобний Ніл Мироточивий Афонський у своїх пророцтвах говорив, що диявол зробить свою коробку, і його шанувальники будуть поклонятися йому навколо неї, і що роги диявола будуть на дахах усіх будинків..." Ти ба, як повернулося? Монах ХVІ століття про власників телебачення ХХІ століття. Знаменно, що телевізор найчастіше знаходиться на покуті, де раніше були образи.

І взагалі, яким правом я "наїхав" на європейську демократію(гейократію)? Це ж їхня приватно-статева справа. Може й так, але, образно кажучи, породисті пси для залицяння ховаються по корчах, а дворняги ЦЕ роблять посеред вулиці.

А ось і найвище досягнення їхньої демократії - у Конституції Євросоюзу не буде навіть згадки про ХРИСТИЯНСТВО! Як на це відреагувала стара шмата Європа ? А ніяк. Поляки спробували легенько брикнути, але на них зі Страсбургу цикнули і пригрозили грошей не капнути. І по протестах. Папа Римський так ні-і-і-іжно натякнув: "…культурна та історична концепція нинішньої Європи віддзеркалює реалії континенту, що став таким завдяки, зокрема, об’єднавчій силі християнства…", а Європа у відповідь Папі Нобелівську премію і не дала. А чого йому премію давати, коли він на старості вперся і відмовляється визнавати і освячувати одностатеві шлюби. У Європарламенті, мабуть, і не чули, що Папа Римський Біблію читав і достеменно знає, що у Святому Письмі гомосексуалізм - це єдиний гріх, який був покараний так жорстоко: міста блакитної локалізації, Содом і Гомора, були знищені. Науковці кажуть, що це був ядерний смерч. І древньо-палестинські терористи тут ні при чому, бо збоченців знищив Господь.

Перефразовуючи єврокласика констатуємо: "По Європі бродить привид сатанізму", прикритий козлячою шкірою демократії і прапорами прав людини на рогах. Рак лібералізму пустив свої юридичні метастази в серце і душу Європи. Шлюс, Параню! Сушіть дошки, шановні! Колись це була земля лицарів і чеснот, але їхній поїзд пішов, та й повіз Айвенгів з Д'Артаньянами, лицарством, ескалібурами, подвигами, а заодно і всю християнську мораль на кладовище ірраціональних ідей. Глобалізація… Чуму Європа перемогла, а от свою дурнувату демократію…
Штрих про хвалену західну свободу: "…Ще у вересні 1996 року впливова громадська організація "Союз по Цивільних правах" повідомила, що кількість найманих робітників, що знаходяться під постійним електронним спостереженням з боку роботодавців за шість років збільшилася з 8 до 30 мільйонів…" А як зараз, після подій 11 вересня ? Усі поголовно? З камерами спостереження в туалетах, спальнях, курниках і стайнях ?

Я не хочу в таку Європу. У нас достатньо свого бруду і широкий асортимент своїх придурків… Торгувати можна і зі Сходом і з Заходом, а віддаватися "на злом голови" і принижуватися перед збоченими, у котрих розмиті поняття добра і зла? До речі, багато наших, котрі були на заробітках в Європі, це зрозуміли.

Європа настійливо пропихає нам свою ідею мультикультурного, громадянського суспільства і пропонує… будувати в Україні табори для біженців і нелегалів. Для тих нелегалів, котрі через Україну безкордонну тікають на захід пезпардонно. Маємо їх ловити і в ті табори садити. На ті табори і грошей дадуть. Скільки треба - стільки і дадуть. А чому не запропонують на ті гроші укріпити російсько-український кордон ? Прайди азійських зайд повинні бродити по наших містах і селах, та й започатковувати українське мульти-культурне суспільство. Шановні! Будуйте ті табори в себе і хай нелегали Вам попід вікна співають осанну вашій демократії, а ми якось переб'ємося у своїй монокультурі і хочемо по вулицях своїх міст увечері ходити безпечно і без поножовщини. І міліції така мультикультура також ні до чого.

Уряд наш чогось скромненько мовчить на цю тему. А мо' наш уряд хоче скинути проблему нелегальної міграції на українських наркоторгівців ? Мовляв, нехай самі воюють з конкурентами. То ж не секрет, що у гостей підробіток такий - наркоторгівля.

Коли у нас був Голодомор в 33-му - тета Європа мовчала (глуха і підсліпувата, коли треба). А зараз вже ніби голод і визнали, але кажуть, що то ніякий не геноцид. Це - так собі. От Холокост - це справжній геноцид, а у нас несправжній. Чи то несповна розуму, чи це правила їхньої демократії такі: плювати в лице і вимагати від обпльованого розписки, що це був дощ. А для тих, хто розписки писати не схоче вже було демо в Югославії: 1100 літаків зробили 25200 бойових вильотів і скинули 25000 тон вибухівки.

Закрили Чорнобиль - надурили з обіцяними грошима. Віддали ядерну зброю - тої самої. Скоротили армію, якісь хартії , якісь зміни в законах… Шо ви там знаєте! Євростандартизація! Скоро зажадають стандартизації мислення. Євромислення! Звучить? Записали нас у різні чорні списки (а у самих роги з-під чорного капелюха). Ну що ще!? Ну якого дідька!? Душу віддати?! Мабуть, не віддамо, бо у самих залишилося ледь-ледь. А тут тобі ще й НАТО наставилося. Ох і смішне ж воно:

"…Дослідження, проведене Національним географічним товариством, показало, що лише 13% молодих людей, здатних служити в армії (тобто нормальних), змогли знайти на карті Ірак…"

"…Британський Королівський військово-морський флот довго опирався навалі геїв. Високопоставлені начальники раз за разом заминали скандали з гомосексуальними відносинами на бойових кораблях. Скандал на авіаносці "Ігл", "справа Бермудських островів", скандали в походах у Південно-Східній Азії серйозно насторожували. Сивочолі британські адмірали неодноразово підкреслювали, що геї не тільки становлять небезпеку для обороноздатності держави, військової дисципліни, але і є легким здобутком для агентів іноземних розвідок. Однак до кінця 70-х років адміралів заспокоїли: у Великобританії офіційно узаконили гомосексуалізм, а в січні 2000 року після запеклої кампанії, проведеної активістами правозахисних організацій була знята заборона на службу гомосексуалістів у збройних силах…"

От вам і все НАТО. Техніка сама не воює. А на яку страшенну "небезпеку ззаду" наражаються українські вояки на спільних навчаннях з натівцями. Український вояк ! Achtung, defloration! У співпраці з союзниками гав не лови! Під час атаки на арабських терористів прикривай свій тил! Може в міністерстві оборони подумали б над новими бронежилетами, трохи довшими ззаду. І назва є гарна - бронежилет "Цнота-1".

Жарти-жартами, але в тій "наті" воювати нема кому. Європа прекрасно пам'ятає, чиї хлопці були найсильнішими бійцями континенту. Європейські володарі для власної охорони наймали кращих -запорозьких козаків.

Нормальний розвиток суспільства можливий тільки тоді, коли паралельно розвиваються два крила - економіка і духовність. Як тільки преважає економіка, то починаються збочення: 50 років тому, коли німцю приходилося говорити, що він бізнесмен, йому ставало ніяково. (Торгаш? Тьфу, сором який!) Німець прекрасно себе почував, представляючись професором. Хоч і небагатий, але професор університету. Можна бути дуже і дуже багатим, але, споконвік, що таке було "бізнесмен"? В більшості своїй - товсте, злодійкувате тіло з гаманцем замість мозку. Сьогодні в Європі нічого не значить бути професором. Європа цінить і славить тільки фінансовий стан людини. Розумні в опалі. Як бачимо, Україна і тут не відстає від європейських стандартів.

Подейкують, що в Європі почалася епідемія нової чоловічої хвороби. То новітній сексуальний розлад під назвою "'синдром бізнесмена". Європейців вже ніщо не збуджує, ні топ-моделі, ні збочення, ні пігулки. Ерекція настає тільки при виді відкритої валізки з грошима.

Знайомий художник приїхав до Відня. Його там питають:
- Яка у Вас професія ?
- Художник.
- Е-е-е… Це зрозуміло, що ви художник, а бізнес у Вас який ?

Питання достойне американців, у котрих відсутнє поняття національної культури. В Америці музиканти, поети, художники - це не професія. От продавати пиріжки - це серйозне заняття, а писати вірші… Але питання прозвучало у Відні, мистецькій столиці Європи. Ось такий симптомчик. Зате з'являються нові, адреналінові види мистецтва. Ось новий, чарівний кіно-жанр придумали -"снафф-муві". Це коли по-справжньому гвалтують, а потім убивають по-справжньому і це все пишеться на плівку. Дуже добре продається. Звичайний бізнес.

Ах-ах, Європа нас не хоче! Тільки заговорили про ЄЕП як: "…Європейський парламент планує закликати Євросоюз зробити пріоритетною співпрацю між західними областями України та східними регіонами ЄС …" А може то, старе, як світ, "розділяй і владарюй"?

Європейський Союз - це майже класична фінансова піраміда. Хто раніше приходить - той і виграє. Так що, не надійтеся на шаровий золотий дощ. Ви подивіться, як вони грабують наших митців. У наших художників роботи скуповують за копійки, а у себе продають їх в сотні разів дорожче. Музикантам платять 15-20 євро за концерт, коли середній квиток коштує 50 євро, а в залі сидить 1000 глядачів. Рахуйте.

Забула Європа, як молодою була, хто її закрив від монгольської навали і удар прийняв на себе. Хоч би подякували… Ну нічого, тепер будемо мудріші. Від китайців їх боронити не будемо. Пропустимо китайців через Україну і хай Європа з ними сама розбирається.

Якого ви собі друга бажаєте: наглюка в затрасканих чоботах, чи багатого збоченця?

Правильно ! Зараз нам не треба нам ніяких союзів. Ні з заходом, ні зі сходом. Зараз ми не маємо проблем, породжених глобалізованими ринками – тероризм, війни, емігранти і епідемії. Торгувати? Будь ласка! Але чому сусід повинен жити в моїй хаті і керувати моєю господаркою нарівні зі мною, а може й без мене? Чому він мої кімнати хоче прикрасити своїми образами (іконами) і виховувати моїх дітей по своїх "демократичних панятіях"? Я не хочу бути в одній хаті ні з західним антихристом-збоченцем, ні зі східним наглюком. З такими сусідами можна жити мирно, але через паркан. Хто краще від нас знає, що таке "комуналка"?

Ніякі союзи нам не допоможуть, бо Україна страждає не через економічні проблеми. Слабка економіка - це вже похідне. Українці - народ без національної еліти, української по крові і духу, котра повинна вести народ за собою. Чужаки докерувалися. Ви думаєте вони, готуючи українську еліту, в українських ВУЗах безплатно будуть навчати найрозумніших українських дітей? Кремені(о) гаркнули: "Грошей у тата з мамою нема ? Вила в руки і до гною!!! Ти ба, українці в еліту захотіли, Україною керувати…"

Тільки національна еліта виведе Україну з олігархічної злодійщини і тотальної бездуховності. Табачники вже показали, на що вони здатні. Остогидли і вони, і їхня брехня, і їхня чортяча ідеологія, і їхнє злодійство. Щодня лізуть до нас в хату через телеекран і брешуть, брешуть, брешуть… Українці! Не виключайте телевізори. Паразитів треба знати і досліджувати. Хоч воно заняття бридке, оте все вислуховувати, але: вивчайте повадки і знайдете ліки.
Стандартна вакцина, на випадок критичної епідемії - 5,45 і 7,62.

У нас еліту призначають (погоджуючи кандидатури то з заходом, то зі сходом). Еліту не можна призначити, бо це категорія космічно-пасіонарна. Вона повинна сама викристалізуватися! Не треба стримувати процес і розумні відчують свою силу, піднімуть голови і скажуть своє слово.

Не плакати, не спати і не боятися! Все одно це станеться. Не зараз - то пізніше. Тільки пізніше - буде з стріляниною, а зараз цього можна уникнути. А розумних, які займуть нішу еліти, у нас достатньо. Зараз уціліла частина української еліти хвора (гляньте, хоча б, на вічно переляканих, "зашуганих", викладачів Івано-Франківських ВУЗів). Діагноз - параліч волі. Але ця хвороба не смертельна, цим вірусом страху у різні часи перехворіли всі національні еліти світу.

А щодо союзів, то: Українці! Навесні сійте гарбузи!

-----------------------------
В тему:

Тотальна війна

Жнива Господні починаються в 2004 році

Еліта
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи