Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Видавництво "Мандрівець" презентувало свої книжки в Луганську

Категорія:

19 березня 2013 року в приміщенні книгарні "Східна Брама" відбулася презентація літературних творів видавництва "Мандрівець" з м.Тернопіль. До уваги луганчан були представлені книжки українських авторів С.Піддубного, І.Панчука, І.Каганця, В.Кобилюха та Г.Лозко.

Вибагливому луганському читачеві був запропонований великий вибір книжок на історичну тематику, а саме: "Антологія християнства", "Історія України", "Праукраїна і Санскрит", "Код України-Русі" , " Борек і боги слов’ян". Представлена історична література охоплює період з домонгольської Русі і закінчуючи періодом Других визвольних змагань.

Не залишилося без уваги видавця молоде покоління читачів. Їм запропоновані різноманітні книжки , які будуть сприяти інтелектуальному та духовному розвитку. Книжки представлені у вигляді різноманітних інтелектуальних змагань зі шкільної програми.

Книжки видавництва ТОВ "Мандрівець" представлені окремим стендом. Книгарня "Східна Брама" розташована за адресою: м. Луганськ, вул. Радянська, 54. ТЦ "Центральний", 4 поверх, тел. (050) 5230144

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи