Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

За здоровий спосіб життя!

Світ:

Шлях до здоров’я починається з дворового спортмайданчика.
З 1 по 30 квітня 2006 року Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з Всеукраїнським центром фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” проводить Місячник “Спорт для всіх – спільна турбота”.

Метою місячника є облаштування та упорядкування спортивних майданчиків за місцем проживання та у місцях масового відпочинку, покращення умов для регулярних занять оздоровчою фізичною культурою і масовим спортом різних вікових груп населення, активізації процесів будівництва, ремонту та облаштування спортивних майданчиків.

На сьогодні у базі даних міністерства є відомості про 50 тисяч спортивних об’єктів – від дворових спортмайданчиків до палаців спорту. 80 відсотків з них не відповідають сучасним вимогам до подібних об’єктів. Більше як половину з них було створено понад 15 років тому, і з того часу вони не мали належного ремонту. В рамках проведення місячника планується охопити всі регіони України та відремонтувати до 20 тисяч майданчиків.

До участі запрошено представників освіти, культури та туризму, бірж праці, спортивних товариств “Спартак”, “Динамо”, “Україна” та “Колос”.

Фінансування робот здійснюється за рахунок пожертв спонсорів та меценатів, залучення коштів місцевих органів; планується використання роботи волонтерів.

За підсумками місячника будуть визначені переможці заходу. Активні учасники будуть отримувати пам’ятні медалі, грамоти, безкоштовні абонементи для занять спортом, цінні подарунки. Регіональні переможці отримають кубки та спортивний інвентар. А для Всеукраїнських переможців суперпризом буде сучасний комплекс спортивного обладнання з антивандальними засобами вартістю 33 000 грн. від вітчизняного виробника – компанії “Інтер Атлетика”.

Між іншим, компанія “Інтер Атлетика” вже 15 років випускає вітчизняні спортивні тренажери, розраховані на різні вікові групи. З минулого року компанія серйозно перейнялась проблемою дитячих дворових спортивних майданчиків. Багато хто з чиновників чомусь вважає, що можна просто щось зварити-склепати-скрутити з металобрухту – і дітям цього вистачить. Натомість “Інтер Атлетика” почала роботу з того, що уважно вивчила Європейські стандарти на дитячі споруди EN1176 та EN1177. Вся продукція “Інтер Атлетики” для дворових дитячих майданчиків повністю відповідає цим вимогам.


----------------------------------------------------

В тему:

Міністерство у справах сім'ї, молоді та спорту

Офіційний сайт компанії “Інтер Атлетика”

Брати Клички створюють загальнонаціональну мережу комплексних спортзалів

Наступний рік варто оголосити роком для будівництва спортивної інфраструктури по всій Україні

Євгеніка для України
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи