Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Расові вбивства у Британії

Світ:

Майже половиною жертв вбивств на расовому ґрунті за останні 10 років були білі британці, стверджує британське міністерство внутрішніх справ.
Такі дані наведено в статті Ентоні Барнета (Antony Barnett) “UK Racial Murders: Nearly Half the Victims are White”, опублікованій 22 жовтні у британському таблоїді “The Observer”.

Міністерство внутрішніх справ відповідно до Закону про свободу інформації опублікувало дані про вбивства на расовому ґрунті за останні 10 років. За період з 1995 по 2004 рік було здійснено 58 вбивств, в яких за твердженням поліції саме расовий чинник був головним. 24 із них – це були вбивства білих.

Публікація таких даних додасть жару дебатам щодо багатокультурності в британському суспільстві. Ці дані спростовують твердження, нібито майже всі расові вбивства спрямовані проти національних меншин.

Один із високопоставлених офіцерів поліції відмітив, що так звана “політкоректність” та страх перед дискусіями призводять до того, що злочини проти білих людей практично замовчуються.

Пітер Фаги (Peter Fahy), начальник поліції Чеширу і речник з расових питань Асоціації Керівників Поліції, заявив, що в дійсності набагато важче привернути увагу преси, якщо жертвами вбивства є молоді білі люди.

“Політкоректність і небажання обговорювати ці речи є провідним фактором, - заявив він, - Багато офіцерів поліції та інших професіоналів вважають за краще уникати цієї теми через побоювання критики. Схоже ми самі загнали себе до глухого кута.

Труднощі в поліцейському відомстві в тому, що все закривається [замовчується], тому що ми всі боїмось щось обговорювати через острах сказати щось неправильне - і це не є добре.”



----------------------------------------------------

В тему:

Британія: Імміграція викликає кризу тюремної системи

Злочинність має колір

Колір відбитків пальців

Чорні, білі – бояться чорних однаково

"Різноманітність" робить нас нещасними?

Молекулярні свідки: ДНК відтворює людське обличчя

Галас навколо “войовничого гена” у маорі
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи