Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Толерантна шизофренія на кістках мільйонів

Що ж насправді прийняла Верховна рада 28 листопада?

Ейфорія, що охопила після бурхливого спалаху парламентського мазохізму морально нестійку ліберальну інтелігенцію, спадає. І що ж виходить? А виходить, що Верховна рада не визнала Голодомор геноцидом української нації. „Український народ”, відповідно до Конституції, як справедливо зауважили під час обговорення ліберальні нардепи – це передусім не тільки українці, а національні меншини – цигани, жиди, росіяни, ассірійці, гагаузи та інші. Таким чином, виходячи з тексту документу, страшні муки голодної смерті мільйонів українців прирівняні до тогочасного самопочуття керівного складу окупаційного НКВД або банди конокрадів. На цьому слід наголосити: Верховна рада відмовилася визнати Голодомор геноцидом української нації. Саме так. І не інакше.

Не будьмо наївними: жодної відповідальності за заперечення Голодомору ніхто не понесе. Адже українофобія наразі є чи не офіційною ідеологією цієї республіки СНД. Для того, щоб в цьому переконатися, достатньо ознайомитися з топонімікою будь-якого населеного пункту. Або роздивитися асортимент найближчого газетного кіоску.

І головне. В прийнятому документі немає жодного слова про організаторів та виконавців цього найстрашнішого злочину в історії цивілізації. Правда про масове знищення українців за національною ознакою лишається жорстким табу.

Правда про Голодомор лякає ліберально-комуністичну республіку. Лякає з відомих причин. А давайте назвемо вбивць поіменно, з вказуванням національної приналежності? Що, страшно? Ксенофобія? Але це правда. Якщо правду замовчують, значить вона життєдайна.

Нові праві зобов’язані продовжувати боротьбу за правду про Голодомор, активно викриваючи характерні мордяки вбивць-окупантів, називаючи їх поіменно, прямим текстом. Каганович – це Каганович, Реденс – Реденс, Кацнельсон – Кацнельсон, і так далі.

Нікого на забудемо, нікого не пробачимо!

----------------------------------
В тему:

Голодомор і Голокост

Пробуджену націю не зупинити!

Василь Марочко: Голодомор треба визнати геноцидом

600 тисяч людей померли на Харківщині за два місяці 1933-го року

У Росії донині бояться говорити про голодомор 30-их років

Вони вбивали українців
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи