Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій проти законодавчого закріплення гомосексуалізму

Категорія:

30 листопада в інформаційному агентстві Інтерфакс-Україна відбулася прес-конференція представників конфесій – членів Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій, на якій було оприлюднено Відкритий лист Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій з приводу ініціатив легалізації одностатевих шлюбів (реєстрації одностатевих партнерств) та поінформовано громадськість про підсумки чергового засідання Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій.
У відкритому листі наголошено, що Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій занепокоєна спробами деяких громадських організацій законодавчо встановити в Україні одностатеві шлюби або зареєстровані одностатеві партнерства.

У зв’язку з цим ВРЦ і релігійних організацій від імені представлених в ній основних християнських, юдейських та мусульманських конфесій України звертається до Верховної Ради України з пропозицією чітко та не двозначно зафіксувати у законах України те, що подружжя (сім’ю) можуть створити виключно чоловік і жінка.

У прес-конференції взяли участь: прес-секретар Київської Патріархії Української Православної Церкви Київського Патріархату, ігумен Євстратій (Зоря), викладач Київської Духовної Академії і Семінарії Української Православної Церкви, о. Діонісій (Мартишин), владика, єпископ-помічник Київський УГКЦ Богдан (Дзюрах), референт Бюро УГКЦ о. Андрій Нагірняк, заступник єпископа Церкви християн віри євангельської України Микола Синюк, заступник старшого єпископа Української Християнської Євангельської Церкви Микола Саламаха, начальник інформаційного відділу Духовного управління мусульман України Рустам Гафурі.



В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи