Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

На наступних виборах переможе партія снайперів

Виявляється, кількість людей, готових стріляти у нинішніх правителів, катастрофічно збільшується! І це дуже непокоїть! Соціологічний аналіз результатів голосування свідчить, що такими настроями переповнений середній клас. Мають якесь житло. Непогану роботу, чи маленький бізнес. Були за кордоном. Освічені. Одружені. Сидять в інтернеті. Мають якісь кошти, чи можуть залучити їх через кредити... В принципі, досить успішна категорія. І цих дістали!
В Україні виникла нова політична каста - власники і водії автомобіля "Ланос" "Деу". Яка, до того ж, досить агресивна. Це несподіване відкриття зробили відвідувачі, адміністратори і журналісти сайту Народної Екологічної партії.

Глянувши на лічильники цього більш ніж скромного ресурсу у вівторок, ми не повірили власним очам. Замість звичних 10-30 відвідувачів, отримали майже 600! Хтось із старожилів сайту любителів Ланосу, вирішив приколотися - поставив лінк на напівгумористичне опитування з сайту НЕП. Ми попросили визначитися, за кого будуть голосувати співгромадяни на досракових виборах у парламент. Натужно перерахували усіх, кого згадали, на останню позицію поставивши вже легендарну Маленьку Партію снайперів, яка і досі фігурує, лідируючи, в подібному опитуванні на сайті "Нова Січ".

Про суть явища. Купити гвинтівку. Залізти десь далеко на горище. І пульнути. Головне - вчасно втекти. Хай шукають. А боятися слід починати уже зараз! Тим, хто може, а не хоче навести в країні порядок.

І тут прихильників корейсько-запорізького автопрому перемкнуло. За день, майже шістсот ланосівців зайшли на сайт НЕП, половина з яких дружно проголосували за Маленьку партію снайперів, що набрала більше 80% голосів!

Наша Україна (13)
4.44%

народні екологи (4)
1.37%

БЮТ (18)
6.14%

КПУ (2)
0.68%

Свобода (3)
1.02%

Партія регіонів (9)
3.07%

СПУ (0)
0.00%

ПСПУ (0)
0.00%

УКП (0)
0.00%

Народна самооборона (4)
1.37%

Потрібна нова партія (4)
1.37%

За маленьку партію снайперів (236)
80.55%

Всього голосів: 293

Цікаво, що СПУ, ПСПУ, УКП, КПУ практично не привернули увагу власників малолітражок, більшість яких, придбана у кредит. Та і результати інших відомих партій не дуже тішать політтехнологів.

Складається враження, що багаті дяді і тьоті, які з усіх сил пнуться удавати з себе фанатичних захисників простого народу, катаючись на мерсах, мешкаючи в палаці, вільно літаючи світом, користуючись парфумами, вартість комплекту яких, часто перевищує вартість отого нещасного Ланосу, взагалі не розуміють, де живуть. Кого представляють, від імені кого варнякають в ефірах, за права кого начеб-то боряться...

Владна еліта навіть не уявляє, як виборці її не люблять! Адже, коли ми запустили мульку з Маленькою Партією снайперів, просто жартували! Виявляється, кількість людей, готових ПО-СПРАВЖНЬОМУ стріляти у нинішніх правителів, катастрофічно збільшується! І це дуже непокоїть!

Проаналізувавши середньостатистичного власника Ланосу, я прийшов до висновку, що це і є типовий середній клас! Мають якесь житло. Непогану роботу, чи маленький бізнес. Були за кордоном. Освічені. Одружені. Сидять в інтернеті. Мають якісь кошти, чи можуть залучити їх через кредити... В принципі, досить успішна категорія. І цих дістали!

Йдучи далі, захотілося вивчити думку тих, хто їздить у стареньких Жигулях. У метро. Трамваях, тролейбусах. І взагалі, ходить пішки у селі...

Партія пістолетчиків. Партія любителів автомату АКМ. Ну, а наймасовішою, мабуть, буде Партія метальників гранат Ф-1. Бо найдешевше...

Цікаве відкриття. Снайперську гвинтівку досить легко придбати. Можна навіть у кредит...

Віктор Тригуб, любитель вищої соціології, автор бренду "Маленька Партія снайперів". Редактор міжнародного козацького журналу "Нова Січ"

------------------------
В тему:

Беззахисність провокує насильство

Арійська стрілецька асоціація

Атакуй першим! “Рідна мода” продає футболки Арійської стрілецької асоціації

Шлях слави. Славень Арійської стрілецької асоціації

Атакуй першим! “Рідна мода” продає футболки Арійської стрілецької асоціації

Народна самооборона Естонії

Механізм простої дії. Анатомія пострілу

Продай одежу й купи меч!

Охоронці лісу. Неофіційний гімн молодіжного крила Арійської стрілецької асоціації (АРСА)

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи