Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Нескромні принади бидлоеліти

“Корреспондент” у темі номера подає низку статей під спільним заголовком “Нескромні принади буржуазії” про котеджні містечка довкола Києва і Донецька.

Серед столичних передмість найдорожчі “хатинки” і земля у Кончі-Заспі: “Соціальний поріг, який дає право на входження у конча-заспівське товариство – це можливість витратити від 9 до 70 тисяч доларів за сотку землі. Звичайний будинок, збудований 20 років тому із відповідною архітектурою, можна купити за 120-200 тисяч доларів.

Сучасні котеджі коштують від 350 тисяч доларів. Середній ціновий діапазон за палаци 450-650 тисяч, хоча і за 1 мільйон доларів – також не винятки. Ріелтери твердять, що вже зараз особняк під Києвом дорожчий, ніж вілла на Середземному узбережжі,” – пише “Корреспондент”, але, водночас, додає, що гроші не вирішують всієї справи:

“Загалом, поєднання гарного смаку та грошей, досить рідкісне явище - вважають сучасні дизайнери. Як правило, доводиться працювати із людьми, для яких головний критерій – аби було “по-багатому.” За словами дизайнерів, задовольнити забаганки грошовитих українців стає все складніше: альтанка, вбудована у дім, басейн, що переходить у напівпідвальне приміщення, фонтан у вітальні, точні копії знаменитих скульптур у саду.

Одного разу навіть було потрібно розробити проект собачої конури із кондиціонером та підлогою з підігрівом. Як і 10 років тому, у оздобленні заміських будинків володарює кіч. Багато хто із VIP-осіб, змінивши малинові піджаки на суворі костюми витриманих кольорів, залишилися із рештою своїх старих смаків. А тому їх не бентежить сусідство античної скульптури, китайських ліхтариків та українського тину,” – пише “Корреспондент”. Часопис також подає і статтю про нові передмістя Донецька. І у цьому ж числі можна прочитати про нелегальні копальні на Донбасі, про те, хто і як там працює, і кому це вигідно.

Джерело: Українська служба Бі-Бі-Сі

-------------------------------------
В тему:

Нова Угода партії снайперів

У першому півріччі 2007 року (вперше з 1998 року) бідних людей у країні стало більше на 1,7%

Загальний статок "українських" мільярдерів удвічі перевищує прибуткову частину держбюджету

Мораль – засіб виживання і розвитку суспільств

Президент повинен збагачуватися лише разом з українським народом

Головною загрозою національній безпеці України є її владна верхівка
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи