Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Проект «Українська Компанія»

Не секрет, що тривала та безпрецедентна в новітній європейській історії 20 століття визвольна боротьба нашого народу на теренах Західної України була б не можлива без фінансової підтримки українського бізнесу. Багато провідників українського визвольного руху увійшли в історію не тільки як громадсько-політичні діячі, а ще як успішні підприємці, що віддавали левову частку заробленого на українські справи.
З іншого боку, широка підтримка населенням своїх, українських компаній, за принципом «Свій до свого по своє» надавала останнім певні конкурентні переваги над установами, чий менеджмент асоціювався з польською окупаційною політикою.

Що таке українська компанія в сучасному розумінні:

Організація, яка веде цивілізований, соціально відповідальний, ефективний бізнес.

Бере активну участь в українізації довколишнього середовища. Фронт офіс компанії україномовний, документообіг, рекламні матеріали та сайти – українізовані.

Компанія передплачує виключно українські газети та журнали для відвідувачів та персоналу.

Компанія регулярно витрачає кошти на підтримку українських культурних, екологічних, освітніх проектів.

З іншого боку, зі збільшенням кількості українських компаній, формується цільова аудиторія, що обирає продукти та послуги саме таких компаній.

Впроваджується спеціальна позначка для продукції українських компаній, право користування якою надається за умов дотримання певних формалізованих вимог. Аналог – позначка на продукції єврейських компаній, що віддають узгоджену з синагогою частку прибутку на єврейські справи.

Мережа гіпермаркетів, якщо хоче позиціонуватися, як УК має надавати на пільгових умовах площі для реалізації української книжкової, поліграфічної, медійної продукції.

Радіо та ТБ, друковані ЗМІ – безкоштовно та активно просувати наші ідеї, висвітлювати нашу конструктивну діяльність.

Наша мегазадача – утворити критичну масу українських компаній, прийти до системи преференцій та знижок для людей, що приймають участь в проекті УФ через інститут бофонів та клубних карток.

Бофон – облігація номіналом 5, 10, 20, 50,100 грн. Гроші від купівлі/здачі бофонів витрачаються на реалізацію та підтримку проектів УФ.

Форматна людина купує бофон за половину номіналу, в книгарні, клубі, союзівці та в будь-якій УК сплачує від 10 до 20-30 відсотків вартості товару-послуг бофонами.

УК здає бофони назад в Фонд за половину номіналу. Таким чином український споживач та УК фінансують українську справу через систему бофонів.

Для цього утворюється УФ фонд, основною задачею якого є залучення грошей для фінансування нашої боротьби.

Бофони є додатковим джерелом фінансування через комерційні відносини до спонсорських та обов’язкових внесків активних учасників проекту УФ.

Проекти узгоджуються проводом УФ, ранжуються, бюджетуються та реалізуються з висвітленям на офіційній сторінці організації.

Гарантією прозорості є те, що контролювати бюджет будуть люди, чия стовідсоткова чесність та ефективність підтверджується їх власним життєвим, дієвим та фінансовим внеском в спільну справу.

Першим офіційним внеском в Фонд УК буде нерухомість молодіжної союзівки в Уніжі.

Магазини Нашого Формата приєднаються до програми бофонів як тільки вона стартує.

------------------------------------
В тему:

Як створити державу нового часу

Как создать государство новой эпохи (рос)

Суперкорпорація Україна

До всесвітньої української держави-громади

СБУ розсекретила колекцію облігацій УПА
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи