Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Слово психіатра: Лібералізм - різновид психологічного розладу

Світ:

Психіатр з 35-річним стажем Лайл Россітер (Lyle Rossiter) опублікував книгу "Ліберальний Розум: Психологічні Причини Політичного Безумства" (Liberal Mind: The Psychological Causes of Political Madness)

У цій серйозній науковій роботі лікар-практик Россітер доводить, що носії ліберальної ідеології страждають особливим видом психологічного розладу.

За оцінкою Россітера, ліберали ігнорують основні принципи свободи і поводяться як діти, які хочуть, щоб власті піклувалися про них від колиски до могили.

Ліберали сповідують теорію, за якою світ заселяють не люди, а слабкі, постійно обманені, гноблені і експлуатовані "трудящі", "жінки", "меншини", "безробітні" і ін., які не несуть жодної відповідальності за свої проблеми.

Ліберали завжди пропонують розраховувати не на себе, а на владу, в обов'язки якої ставиться виправлення всіх соціальних проблем суспільства.

За переконанням Россітера, це прояви психологічної недуги: ліберали захищають права уявних жертв і б'ються з уявними ворогами.

За фасадом лібералізму ховаються капіталісти - в економічній сфері, індивідуалісти - в сфері соціальній, деякі проповідники - у сфері релігійній. Усі вони завдають удару, насамперед, по здоровій частині суспільства. І удар цей по-старозавітньому жорстокий та по-ліберальному цинічний.

Підготовлено ПАНЯНКОЮ з використанням likar.info та townhall.com

---------------------------------
В тему:
Лібералізм - це переслідування патріотів і легалізація збочень
Чи виживуть українці після програм ООН?
Україна. Детективний сюжет
Кілька штрихів про мораль

Наші інтереси: 

Вчимося чітко розрізняти правду і обман.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи