Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Великий арійський піст. Приєднуйся!

Світ:

Згідно з 7-тисячолітньою українською традицією, нове річне коло починається на весняне рівнодення 22 березня. Щоб гарно пройшов наступний рік, його треба правильно почати. Передноворічна підготовка до правильного і енергійного старту називається Великим постом.
Завдання цього підготовчого періоду:

1) очищення і оздоровлення (доцільно утриматися від м’яса та алкоголю, більше вживати просту здорову їжу), впорядкування режиму дня (вставати о 6-ій ранку і йти до сну о 9-ій), позбавлення зайвого жиру, гартування м’язів;

2) підготовка комп’ютерів, впорядкування інформації та програмного забезпечення, налагодження комунікацій через електронну пошту, системи голосового та відео зв’язку;

3) очищення свого життєвого простору (позбавлення від сміття, макулатури і непотрібних речей), гармонізація стосунків з ближніми: дітьми, батьками, родичами, сусідами, співробітниками.

4) заключною фазою передноворічного очищення є ритуальне омивання 21—22 березня. Таке омивання (хрещення) здійснюється шляхом повного занурення в воду природної температури (річка, озеро, ставок, ванна, сауна) з наміром гармонійного поєднання з Всесвітом і його Творцем. Слово «хрещення» означає поєднання земного і небесного, людського і божественного. Графічним символом такого поєднання є хрест (плюс). Гелленське (давньогрецьке) слово «хрестос» окрім зовнішніх значень «добрий, щасливий, шляхетний…» має внутрішнє, сакральне значення «боголюдина, вищий посвячений у божественну мудрість».

Початок нового арійського 2008 (7516) року збігається зі стартом у неділю 23 березня 2008 р. першого рівня мережевої гри-стратегії творчого класу «Вишня Борія».

Кінцева мета гри — формування глобальної української держави-громади Аріан (держави-корпорації). Вона має започаткувати нову цивілізацію під назвою Вишня Борія, яка буде спадкоємницею двох попередніх українських цивілізацій, відомих як Борія і ГіперБорія (див. Земля Сонячного Вепра: Борія, Гіперборія, Вишня Борія).

«Арійська Стрілецька Асоціація» (АРСА) — це назва першого рівня гри. Другий називається «Гродери Аріана», а третій — «Третій Гетьманат».

Учасник першого рівня гри дотримується «трьох золотих правил арія» (див: Як стати арієм):

1. Оздоровлюйся! (розвивайся духовно, психічно і фізично, вдосконалюйся, пізнавай себе).

2. Роби те, що любиш! (займайся тим, що відповідає твоїй природі, розкривай свої таланти, будь самим собою).

3. Тримайся за своїх! (активно контактуй з іншими учасниками гри, підтримуй їх, збільшуй кількість подібних до тебе, поширюй знання, народжуй дітей).

В цілому правилами гри «Вишня Борія» є природні закони, установлені Творцем. Тому учасники гри намагаються пізнавати ці закони і слідувати їм.

Стратегічна гра «Вишня Борія» в головних рисах відтворює євангельські події, оскільки Добра Новина (Євангеліє) разом з Туринською плащаницею — це стратегічне послання сучасному кризовому людству. Передноворічне ритуальне омивання-хрещення Ісуса Хреста в Йордані (Яр-дані) відбулося в березні 30 року, найвірогідніше — 21 березня (число 21 символізує завершення циклу). У четвер 22 березня 31 року він разом з апостолами під час Таємної вечері відсвяткував арійський Новий рік (число 22 символізує початок нового циклу). Воскресіння Ісуса відбулося в неділю 25 березня 31 року.

Радикальним способом очищення психіки, зміцнення біополя, відновлення природного імунітету, загального оздоровлення і омолодження є технологія Живого Слова. Для тих, хто щойно долучився до Великого арійського посту, рекомендується експрес-методика. Вона полягає в тому, що проміжок від фактичного початку посту до його завершення 21 березня розбивається на 4 частини. Читання універсальних форм Живого Слова здійснюється за такою схемою:

1 чверть – форма 6
2 чверть – форма 6 + форма 2
3 чверть – форма 6 + форма 3
4 чверть – форма 6 + форма 4

Дивіться також:

Живе Слово за 5 хвилин (для тих, у кого мало часу)

Таємниця Живого Слова (відео)

Форма 6 виконує функцію сканування (самодіагностики), очищення і гармонізації. Форми 2, 3, 4 активізують енергетичні центри. Активізований енергетичний центр (чакра, чакрам) зцілює всі органи, що знаходяться в зоні його впливу.


В тему:

Таємна вечеря чи арійський Новий рік?

Великий піст: час оновлення (початки практичного хрестиянства)

Перехід 21—22 березня: Арійський Новий рік (Нова Паска)

Святкуємо арійський Новий рік з Ісусом Хрестом

Заснування Арійської Стрілецької Асоціації — першого рівня мережевої гри Вишня Борія

Що таке Арійська Стрілецька Асоціація?

Живе Слово за 5 хвилин (для тих, у кого мало часу)

Як стати арієм

Таємниця Живого Слова (відео)

Заради швидшого одужання люди переходять на україномовний варіант Живого Слова

Олександр Філатович: «Завжди будь чистий, променистий!»

Лікує живе світлоносне слово

Живе Слово в демографічній стратегії Третього Гетьманату

Олександр ФІЛАТОВИЧ: «Справжнє одужання настає, якщо «стерти» хворобу на рівні духу»

«Машина бажань»: читання Живого Слова допомагає здавати екзамени

Живе Слово творить життя! — нова книга Олександра Філатовича



В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи