Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

Бойкот „Мультиплексу”!

Українських любителів кіно дуже довго лякали так званим „загально українським страйком кінотеатрів” спрямованим проти Української мови на кіноекранах. Проте, до цієї маргінальної акції долучилося по всій Україні лише 36 кінотеатрів. Тепер недоумки-українофоби, у власності яких знаходяться дані заклади „культури”, підраховують збитки, які обмежаться не лише сьогоднішнім днем, але й майбутніми сеансами, оскільки Українці на власні очі побачили хто є хто. Відтепер кінотеатри, що знаходяться у власності українофобів будуть бойкотуватися етнічними Українцями.
Символічно, що всі кінотеатри Харківської (нібито російськомовної) області проігнорували страйк українофобів.

А тепер увага!!! У Києві лише один кінотеатр підтримав українофобів. Власне це кінотеатр мережі „Мультиплекс” (кінотеатри цієї мережі є й в інших містах, зокрема Донецьку), якою керує українофоб Антон Пугач – організатор „страйку” українофобів (до речі, належить до тієї національності, згадка про яку може викликати звинувачення в антисемітизмі :)

Українці, бойкотуйте „Мультиплекс”!!!

P.S. Хочу висловити підтримку Ганні Чміль – голові державної Служби кінематографії, завдяки якій відбулася українізація кінопрокату. Місце в Історії ця Українка собі вже забезпечила! Побільше б Україні таких жінок!

БІЛЬШЕ ІНФОРМАЦІЇ НА САЙТІ „КІНО-ПЕРЕКЛАД – Ходи ТІЛЬКИ на україномовні фільми!”
kino-pereklad.org.ua
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи