Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Злочинну імунізацію української молоді профінансував американський мільярдер – спонсор скорочення «зайвого населення»

Чи хочете ви добровільно зробити собі або своїм дітям щеплення недозволеною до застосування в Україні вакциною з вірусом, вирощеним в Індії на людському абортованому матеріалі, привезеному в нашу країну за гроші людини, що заповзялася скоротити населення Землі і витрачає мільярди на програми обмеження народжуваності в країнах третього світу?

Події, що відбулися останнім часом, такі, як припинення вакцинації, порушення кримінальної справи, усунення від посад ряду високопоставлених чиновників Мінохоронздоров'я, зустріч Президента з правоохоронцями, гучні заяви окремих політиків і політичних сил – все це дає підставу сподіватися, що винні в порушеннях, які поставили під загрозу здоров'я мільйонів українців, будуть виявлені і покарані.

Ось, наприклад, я тримаю в руках висновок про відповідність медичного імунобіологічного препарату показникам якості, видане Держслужбою лікарських засобів і продукції медичного призначення. За цей документ керівництво Мінохоронздоров'я хапається як за соломинку: ніяких інших дозвільних документів на препарат немає. Мотивація чиновників виглядає щонайменше дивною: наявність сертифікату якості на партію автоматів Калашникова не є підставою для їх застосування.

Так от, висновок № 584-08.9/В про те, що «Кака» відповідає показникам якості, було видано 18 квітня 2008 року. В той же час, дозвіл на ввезення восьми мільйонів доз вакцини №18МБ-181/19 з'явилося за два тижні до цього – 03.04.2008. Таким чином, було дано дозвіл на масове ввезення до України препарату, якість якого на той момент не була належним чином встановлена.

Цікаво, на підставі якого дозвільного документа ввозилася ця, зовсім не дослідна, партія? Якби я був слідчим, я б дав запит на митницю і отримав копії всіх документів, які стали підставою для оформлення вантажу. Але я всього лише публіцист; мені залишається тільки сподіватися, що прокуратура з'ясує всі обставини.

Але у мене, як у публіциста, до цих пір немає відповіді на найголовніше питання: а чи була об'єктивна необхідність в такій масовій вакцинації українців від кору і краснухи?

Формальним приводом для додаткової імунізації став сплеск захворюваності взимку 2005-06 рр. Тоді, після декількох відносно спокійних років, кором захворіло порядка 45 тисяч чоловік. У ті дні міністерство охорони здоров'я заспокоювало нас, заявляючи, що спалах носить природний характер і не може розглядатися як епідемія. Сьогодні з'ясовується, що ситуація з кором в Україні катастрофічна і чаїть в собі небезпеку для нібито «стерильної» Європи.

Якщо звернутися до статистики ВООЗ, можна побачити, що даний аргумент не витримує жодної критики. Так, в Італії в 2002 році було зареєстровано 11 тисяч випадків захворювання кором, а в 2006-му – всього 439 хворих. У Франції, де в 2004 році були більше 4 тисяч хворих корі, в 2006 році відмічено всього 40 випадків. У Португалії, де трудиться велика кількість українських гастарбайтерів, в критичному для України 2006 року не було зафіксовано жодного випадку кору. Нарешті, в прикордонній Польщі, Угорщині, Словаччині в той рік фіксувалися одиничні випадки хвороби; у 2006 році в Румунії, в порівнянні з попереднім роком, захворюваність знизилася в півтора рази, в Туреччині – в двісті разів.

Виникає закономірне питання: на якій підставі міністр охорони здоров'я Василь Князевич оголошує нашу країну «джерелом інфекцій для Європи»? Невже в Європі виявлено масове розповсюдження штамів українського походження, невже доведена кореляція між статистикою захворювань в Україні й інших країнах?

Перша офіційна інформація про майбутню додаткову вакцинацію з'явилася 4 вересня 2007 року. На минулій того дня прес-конференції тодішній головний санітарний лікар України Сергій Бережний повідомив, що рішення про необхідність проведення додаткової імунізації ухвалене експертами ВООЗ.

В той же час деякі заяви учасників прес-конференції викликають серйозні сумніви. Так, було сказано, що подібні повторні імунізації були проведені у ряді країн, зокрема, на Кіпрі, у Франції, в Албанії, Азербайджані, Казахстані, Киргизії. Проте офіційна статистика ВООЗ слабо стикується з цими заявами. Так, якщо в 1997 році на Кіпрі було вакциновано 90% жителів, то в 2006 – 87%. Це означає, що якщо в цій країні і проходила повторна вакцинація, то вона була зовсім не поголовною і не такою масовою, як українська.

Взагалі, по даним ВООЗ, в Україні щепленнями від кору охоплене 98% населення. Іншими словами, неприщепленими залишаються лише 2% українців. Для порівняння: у Франції відсоток невакцинованих в шість разів, у Великобританії – в сім разів, в Австрії – вдесятеро більше, ніж у нас. За великим рахунком, імунітету проти кору немає тільки у невеликого відсотка українців, для яких така особливість закладена генетично, або у тих, хто має стійкі протипоказання проти щеплень за станом здоров'я.

Гаразд, припустимо, Україна дійсно є головним європейським розсадником кору. Припустимо, що тільки масова додаткова вакцинація здатна переламати ситуацію. У такому разі, для досягнення заявленої мети логічно було застосовувати моновакцину проти кору. Натомість хтось ухвалив рішення використовувати комбіновану вакцину від кору і краснухи. Це відразу розширило список протипоказань: наприклад, не будуть щеплені вагітні жінки, для яких протипоказаний саме краснушний компонент.

Далі, в українській і світовій практиці в підлітковому віці проти краснухи щепляться тільки дівчатка. Хлопчикам водять вакцину проти свинки (паротиту) – найнебезпечнішого і вельми поширеного в Україні захворювання. Серед його ускладнень - панкреатит, діабет, чоловіче безпліддя. Проблема паротиту вельми серйозна – але експертів ВООЗ вона чомусь не турбує.

Хто ухвалив рішення про використання вакцини КК, а не моновакцини або традиційною тривакцини КПК (кір, паротит, краснуха)? Чому хлопців і чоловіків вакцинують від краснухи, ігноруючи проблему не менш поширеного і набагато небезпечнішого паротиту?

На жаль, мотивація Мінохоронздоров'я виглядає сміхотворною, і розумної відповіді на ці питання я не знаходжу.

Одним з доводів моїх опонентів є нібито недостатній рівень імунітету, що набувається після «класичних» щеплень. Мовляв, з часом з'явилися нові штами вірусу, тож імунізація новим препаратом, який містить «свіжіші» зразки, дозволить знизити захворюваність.

На жаль, це не так. Ніяких нових штамів в індійській вакцині немає.

Планові щеплення дітей в Україні проводяться, зокрема, бельгійським препаратом «Пріорікс». Він містить віруси штаму Wistar RA 27/3. За даними виробника, у вакцині КК міститься такий же штам RA 27/3, виведений з людського матеріалу ще в 1969 році винахідником вакцини від краснухи, американським дослідником Стенлі Плоткіним. В якості протикорового компоненту в індійській вакцині міститься штам Edmonston-Zagreb, також отриманий ще в 60-і роки. Його відмінність від інших похідних штаму Edmonston в тому, що для його виробництва також застосовується людський матеріал.

Я не стану акцентуватися на тому факті, що як сировина для обох компонентів індійської вакцини використовуються людські зародки, що абортували. Річ навіть не в тому, що в ДНК культури людських клітин можна випадково або умисне упровадити будь-який інший вірус, виявити який згодом буде практично неможливо. Дивує інше: ВООЗ, яка завжди прагне дотримуватися принципів лікарської етики, рекомендувала для України саме препарат, що виготовляється на абортованому матеріалі, а не якийсь «етичніший» аналог.

Таким чином, розумного логічного пояснення, з якою метою проводилася масова позапланова вакцинація жителів України проти кору препаратом КК індійського виробництва, я знайти не можу. Єдиний вивід: це рішення було викликане зовсім іншими, що широко не афішуються, причинами.

Наступне, суто публіцистичне, питання: а хто фінансує додаткову імунізацію громадян України?

На згаданій вище прес-конференції 4 вересня 2007 року як спонсор заходу було названо Міжнародну фінансову установу по імунізації (IFFIm) – міжурядову установу, яка фінансує проведення щеплень дітям з бідних країн світу. Проте в Україні передбачається вакцинація переважно дорослих, і використання засобів IFFIm з'явилося б нецільовим витрачанням спонсорських грошей. Недивно, що на офіційному сайті IFFIm немає ні слова про участь організації в нинішній українській кампанії.

Хто ж заплатив за «Каку» для українців? Судячи з усього, це був приватний американський фонд United Nations Foundation. Принаймні, логотип цього фонду красується на офіційному сайті вакцинаційної кампанії і на всіх її офіційних буклетах. Цей фонд підтримує програму Measles Initiative, яка пропонує масові щеплення як панацею від захворювання кором. В рамках цієї програми, до кінця 2005 року було вакциновано 217 мільйонів дітей в 44 країнах Азії і Африки, до яких чомусь відноситься і Україна (?!!!). Згідно з оприлюдненими планами, в нашій країні було намічено провести десять мільйонів щеплень в березні-квітені 2007 року. Видно, що нинішня програма додаткової вакцинації, яка просувається в Україні, є не ситуативним рішенням Мінохоронздоров'я, ВООЗ і ЮНІСЕФ, а плановим заходом приватного фонду «United Nations Foundation».

69-річний Тед Тернер, батько п'ятьох дітей, власник телекомпанії CNN і засновник фонду «United Nations Foundation», широко прославився своєю боротьбою за повсюдний дозвіл абортів і обмеження народжуваності. Недавно в черговому інтерв'ю він виклав своє бачення майбутнього людства. На думку Тернера, на земній кулі розвелося дуже багато зайвих людей, які споживають дуже багато ресурсів, «коптять небо», що й призводить до глобального потеплішання. Він закликав людство в найближчі сто років дотримуватися принципу «одна сім'я – одна дитина», щоб допомогти обмежити населення Землі і вирішити тим самим проблему.

Ексцентричний мільярдер не шкодує грошей на просування своїх ідей: свого часу він пожертвував мільярд доларів на фінансування ООНівських проектів. Гроші надходили через «United Nations Foundation». ЮНІСЕФ гаряче вітав це «надзвичайно щедре і соціально-значуще рішення», прийняте якраз в той момент, коли ООН переживала серйозні фінансові труднощі. Левова частка засобів цього гранту спрямована на реалізацію програм, так або інакше пов'язаних з обмеженням чисельності населення в країнах третього світу. Саме це стало причиною конфлікту і припинення співпраці ЮНІСЕФ з католицькою церквою. На думку Ватикану, ця міжнародна організація перетворилася на інструмент реалізації нелюдяних ідей Тернера про обмеження чисельності населення за допомогою абортів, контрацепції та стерилізації.

А зараз скажіть: чи хочете ви добровільно зробити собі або своїм дітям щеплення недозволеною до застосування в Україні вакцини з вірусом, вирощеним в Індії на людському матеріалі, привезеному в нашу країну за гроші людини, що поставила своєю за мету скоротити населення Землі і витрачає мільярди на програми обмеження народжуваності в країнах третього світу?

На закінчення можна пригадати про міжнародний скандал в середині дев'яностих в Мексиці, Нікарагуа і на Філіппінах. У цих країнах під егідою ВООЗ також проводилися масові позапланові щеплення – цього разу проти правця (рос. столбняка). Ця акція також супроводжувалася вельми дивними обставинами. Так, щеплювали виключно жінок (неначе чоловіки не схильні до ризику правця), причому у віці від 15 до 45 років (неначе дітям ця хвороба не загрожує). Були й інші «дивності»: так, порушуючи філіппінське законодавство, застосовані в ході масових щеплень препарати не ліцензували у відповідному державному відомстві. Притиснуті до стінки чиновники заявили, що «вакцини прибули від поважаних виробників», і що вони сертифіковані ВООЗ (знайома історія, чи не так?)

Як з'ясували незалежні від ВООЗ дослідники, надіслана вакцина містила людський гормон гонадотропін, який зазвичай виробляється плацентою і ініціює перебудову гормонального фону в період вагітності. На їх думку, при одночасному введенні гонадотропіна з вакциною організм починає виробляти антитіла не тільки проти збудника правця, але і проти даного гормону, результатом чого є безпліддя.

Природно, представники ВООЗ всіляко заперечували можливість попадання гонадотропіна у вакцину. Коли ж їм були пред'явлені результати лабораторних досліджень, було заявлено, що кількість гормону, що випадково потрапив в препарат, дуже мала, щоб викликати негативні наслідки. Ця заява також була спростована дослідним шляхом, але, у будь-якому випадку, ніякі офіційні претензії на міждержавному рівні не пред'являлися.

Проте є статистика, яка свідчить, що приріст населення Мексики останніми роками скоротився до 1,4% в порівнянні з 2,4% в період 1970-1990 рр. останніми роками. У Нікарагуа народжуваність знизилася з 2,7 до 1,8%. Це при тому, що в сусідніх країнах (Сальвадорі та Гватемалі) рівень народжуваності за ці роки практично не змінився, а в Белізі – істотно зріс.

Чи вплинули «добродійні» ВООЗівські щеплення на зниження народжуваності в Мексиці і Нікарагуа? Про це сьогодні ми можемо тільки здогадуватися.

Він НО:

Реакція одного читача цієї статті щодо українського МОЗ і влади в цілому, яка дозволила вакцинацію: «Я абсолютно переконаний, що ці суки нас продали!»
 


В тему:
Що робити з Міністром охорони здоров’я і ВООЗ?
Партія снайперів вимагає смертної кари для керівників МОЗ — за примусову вакцинацію!
Небезпечна імунізація
СПИД — мистификация мирового масштаба (рос.)
Нами керують моральні виродки

Наші інтереси: 

Не дати себе обдурити, зберегти здоров’я нації, зупинити шахраїв. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Майя Українська.
0
Ще не підтримано

Чому продали?? Чи багато тих, хто знайшов відповідь на запитання?
"Він НО:
Реакція одного читача цієї статті щодо українського МОЗ і влади в цілому, яка дозволила вакцинацію: «Я абсолютно переконаний, що ці суки нас продали!»

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!

Коментарі

Зображення користувача Майя Українська.
0
Ще не підтримано

Чому продали?? Чи багато тих, хто знайшов відповідь на запитання?
"Він НО:
Реакція одного читача цієї статті щодо українського МОЗ і влади в цілому, яка дозволила вакцинацію: «Я абсолютно переконаний, що ці суки нас продали!»

Радіймо! Тільки шляхом творення сьогодення, майбутнє вітаємо чистотою, світлом перемагаємо!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Запитання можна сформулювати так: Це шахраї чи невігласи? Або: вони справді ідіоти чи тільки ними прикидаються?

Майя Українська каже:
Чому продали?? Чи багато тих, хто знайшов відповідь на запитання?
"Він НО:
Реакція одного читача цієї статті щодо українського МОЗ і влади в цілому, яка дозволила вакцинацію: «Я абсолютно переконаний, що ці суки нас продали!»

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!