Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Щеплення від життя

На Філіппінах в 1995 р. вакцинація була зупинена Верховним судом країни за позовом Ліги жінок-католичок, а хто ж захистить українців від свавілля міжнародних організацій та власного Міністерства охорони здоров’я?
Епопея з вакциною КаКа та пов’язані з нею факти, порушення та наслідки схиляють до думки, що може йтися про стерилізацію більшої частини репродуктивного населення України. Такий собі новітній геноцид. На користь цієї версії свідчить як те, що ця вакцинація була інспірована поза межами України, так і те, з яким нахрапом її лобіювали та продовжують лобіювати чиновники Всесвітньої організації охорони здоров’я, ЮНІСЕФ та особливо вітчизняне Міністерство охорони здоров’я.

Вакцинацію розпочали, незважаючи на протести провідних імунологів та інфекціоністів України, про що неодноразово писало «Дзеркало тижня».

Тему з приводу порушень законодавства, лобіювання вакцинації з боку Головного санлікаря України Миколи Проданчука та його заступника Людмили Мухарської, про сумнівну необхідність такої вакцинації, а також про застереження щодо додаткової вакцинації українців добре висвітлив Сергій Дібров в серії журналістських розслідувань щодо вакцинації: «Кто стоит за «КаКой»: журналистское расследование» , Операция «КаКа»: нестыковки, подлог, ложь, дезинформация та інших. За що ми всі повинні йому дякувати.

Ці статті Сергія Діброва наштовхнули мене на думку надати додаткову інформацію щодо вакцинації в світі та роль у подібних кампаніях міжнародних організацій, особливо ВООЗ та ЮНІСЕФ.

ВАКЦИНАЦІЯ ЯК КОНТРОЛЬ ЗА НАРОДЖУВАНІСТЮ

Отже, що дає нам підстави говорити, що в Україні під егідою Всесвітньої організації охорони здоров’я та ЮНІСЕФ, за активної підтримки місцевих чиновників (зокрема Миколи Проданчука та Людмили Мухарської) намагалися провести новітній геноцид українців?

За 30 років з моменту створення ЮНІСЕФ (Дитячий фонд ООН) перетворився з організації з допомоги дітям (забезпечення продуктами, питною водою та медичним захистом) в один зі стовпів міжнародного контролю за народжуваністю та депопуляції Землі. ЮНІСЕФ працює в цьому напрямку разом з Всесвітньою організацією здоров’я і Фондом ООН з народонаселення (UNFPA). Про це можна почитати в дослідженні Вініфріда Прествіча (Winifride Prestwich) UNICEF: guilty as charged.

Близько двох десятиліть науковці, правозахисники, Католицька церква звинувачують ЮНІСЕФ та ВООЗ в спланованих кампаніях зі стерилізації населення в окремих країнах світу за допомогою вакцинації проти різних хвороб.

Так, з початку 90-років ВООЗ координувала масові кампанії з вакцинації проти правця в низці країн, серед яких були Нікарагуа, Мексика та Філіппіни. В жовтні 1994 року Всесвітня католицька організація Human Life International отримала інформацію від своєї мексиканськї філії Comite’ Pro Vida de Mexico. В зв’язку з підозрою щодо вакцинації та її наслідків, кілька екземплярів вакцини вирішили перевірити. Виявилось, що вони містили людський гормон хоріонічний гонадотропін (hCG), який виробляється в організмі жінки для збереження вагітності.

Даний гормон «повідомляє» організм жінки про те, що вона вагітна, і спричиняє виділення інших гормонів для прикріплення заплідненої яйцеклітини до стінок матки. Проте, як відзначають автори дослідження, при внесенні до організму даного гормону в поєднанні з протиправцевим анатоксином, організм виробляє антитіла не тільки до правця, але й до гормону hCG. В цьому випадку організм сприйматиме цей гормон як чужорідне тіло та атакуватиме його. Очевидно, це призведе до того, що жінка не зможе завагітніти.

Human Life International зазначає, що в Мексиці вакцинацію проти правця провели тільки жінкам віком від 15 до 45 років (дітородний вік). Викликає питання: чому прививали тільки жінок? Хіба чоловіки не можуть заразитись правцем? Як стверджують дослідники, 70% випадків правця трапляються саме з чоловіками.

Цікаво, що вакцину прописували в неймовірних дозах: 5 разів протягом 3 місяців і рекомендували знову ж таки тільки жінкам репродуктивного віку. Багато жінок після такої вакцинації отримали кровотечі та викидні. В Таїланді теж використовували вакцину проти правцю, якою прививали вагітних жінок і яка спричинювала викидні протягом 24 годин.

СКАНДАЛЬНІ КАМПАНІЇ

Схожі кампанії з вакцинації були проведені в Нікарагуа та Філіппінах (щеплено близько 3,4 млн. жінок). В них теж був знайдений гормон hCG. Проте ВООЗ та місцеве міністерство охорони здоров’я відкидали будь-які звинувачення і заявляли, що вакцина безпечна. Після того, як розгорівся скандал на Філіппінах, стало відомо, що вказана вакцина не була зареєстрована Філіппінським бюро продуктів та медикаментів, як того вимагає закон - а отже не могла використовуватись для щеплень. Крім того, міністр охорони здоров’я Філіппін наполягав, що якщо вакцина сертифікована ВООЗ - то це означає, що вона безпечна. Як бачимо, в Україні задіяли аналогічну схему.

В жовтні 2007 року стало відомо про вибух захворювань на поліомієліт в Нігерії, 63 дитини стали паралізованими. Причиною, як стверджують експерти та влада Нігерії, стала масова вакцинація дітей оральною вакциною проти поліомієліту, яка містила живий вірус поліомієліту і проводилася під егідою ВООЗ. В 2004 році північні штати Нігерії бойкотували вакцинацію, підозрюючи ВООЗ в стерилізації.

В той час ВООЗ розпочала кампанію вакцинації проти поліомієліту в 10 країнах Африки, якою планувалося охопити 63 млн. дітей. Організація застерігала, що бойкот вакцинації з боку населення в Нігерії може привести до епідемії поліомієліту в країні та сусідніх країнах. Але, як виявилось, нещодавній вибух захворювань в Нігерії був спричинений саме вакциною, хоча, як завжди, ВООЗ говорила про повну безпечність цієї вакцини. То чи варто довіряти заявам і запевненням з боку ВООЗ?

Підозри нігерійців не були безпідставними. Доктор Харуна Каіта (Haruna Kaita), декан Факультету фармацевтики з Ahmadu Bello University Zaria (Zaria, Нігерія) взяв зразки вакцини для перевірки в лабораторіях Індії. Він дослідив і визначив, що вакцина містила шкідливі і токсичні речовини, а деякі з них мають значний вплив на людську репродуктивну систему. Дослідження показали, що вакцина містила естрадіол, форму жіночого гормону естрогену. Експерти відзначають, що така вакцина теж може привести до безпліддя, оскільки організм виробляв би антитіла до цього гормону.

ІСТОРІЯ В ДОКУМЕНТАХ

Для того, щоб в бік автора не пролунали звинувачення щодо голослівності, наведу факти, які підтверджують, що Всесвітня організація охорони здоров’я активно залучена до розробки вакцин для стерилізації населення. Зокрема, про це свідчить стаття за 1993 р. науковців з Інституту біомедичних досліджень Академії наук Австрії (Інсбрук), які провели дослідження щодо причетності ВООЗ до розробки вакцини для стерилізації людей. В анотації статті говориться, що Спеціальна група ВООЗ щодо розробки вакцини для контролю за народжуваністю вибрала хоріонічний гонадотропін (hCG) як основну молекулу для контрацептивної вакцини. Науковці говорять, що дана вакцина може призвести до аутоімунних реакцій щодо яєчника і стверджують, що ефективність та безпечність такої вакцини не доведена.

А ось тут можна почитати вже звіт самої ВООЗ щодо Спеціальної програми досліджень щодо стерилізуючої вакцини: досягнення 1986 року. В анотації до звіту говориться, що 1 фаза клінічних випробовувань вакцини на основі beta-hCG гормону показала безпечність вакцини, та що побічних непередбачених ефектів не було виявлено.

В цьому звіті говориться, що винайдено декілька нових потенційно більш підходящих іммуногенів, ніж вже описана стерилізуюча вакцина на основі beta-hCG. Ці нові іммуногени зараз синтезуються для порівняльної оцінки їх іммунопотенціалу. ВООЗ звітує, що запущено пілотний проект з вивчення вірогідності реалізації специфічних технологій з використанням моноклональних антитіл і рекомбінатних ДНК проти молекулярного складу сперми та трофобласти (зовнішній прошарок клітин у зародків, який забезпечує контакт між зародком та материнським організмом). В звіті сказано, що було оцінено 115 протиспермових та протитрофобластних антитіл, і декілька з них проявили здатність подавляти біологічні функції сперми та трофобласти.

В статті за 1988 р. науковців з національного інституту імунології з Нью Делі в Індії говориться про те, що вони вивчили 2 вакцини для контролю за народжуваністю: вакцину на основі людського хоріонічного гонадотропіну і на основі гонадотропінвивільняючого гормону (gonadotropin-releasing hormone).

Отже, можемо припустити, що скандали, які виникли в Мексиці, Філіппінах та Нікарагуа, також в Нігерії через щеплення жінок дітородного віку та дітей вакцинами з людськими гормонами, які приводять до стерилізації - є мабуть логічним результатом тих досліджень, які проводилися під егідою ВООЗ в 80-х роках. Можливо, масова вакцинація в середині 90-х в ряді країн була третьою фазою досліджень чи польовим випробуванням на населенні розроблених ВООЗ вакцин для стерилізації?

Чи може хтось гарантувати, що вакцина, якою збиралися привити 8 мільйонів українців віком від 15 до 29 років, не містила людських гормонів, і яка в результаті могла би призвести до безпліддя відразу 8 мільйонів молодих українців? Чому ідеологи та організатори вакцинації вимагали масового її проведення, незважаючи на те, що більша частина з цих людей має імунітет?

Чи не була така поспішність та намагання провести кампанію без реєстрації вакцини в Україні пов’язана з тим, що вона містила стерилізуючі компоненти? Чи не хотіли чиновники ВООЗ та ЮНІСЕФ уникнути скандалів, які виникали в середині 90-х в Мексиці та Філіппінах?

Цей ряд запитань стосується Служби безпеки України, розвідувальних та контррозвідувальних служб України, а також Генпрокуратури, яка розслідує інцидент з позаплановим вакцинуванням українців, і Ради національної безпеки і оборони.

ПЛАНИ “ОЗДОРОВЛЮВАЧІВ”

До України приїхав директор Європейського регіонального бюро ВООЗ Марк Данзон, який переконує продовжити вакцинування. А чи можемо ми довіряти заявам ВООЗ з огляду на небезпечність вакцин, використаних в Мексиці та на Філіпінах? Тим більше, що в рамках ВООЗ вже понад три десятиліття працює Спеціальна група щодо розробки стерилізуючих вакцин. На Філіппінах в 1995 р. вакцинація була зупинена Верховним судом країни за позовом Ліги жінок-католичок, а хто ж захистить українців від свавілля міжнародних організацій та власного Міністерства охорони здоров’я?

Незважаючи на все, в тому числі на порушену кримінальну справу проти пана Проданчука, заступник міністра охорони здоров’я України Валерій Бідний вже стиг заявити «На цей момент МОЗ вважає, що рішення про проведення імунізації прийнято правильно”. Цікаво, можливо, пан Бідний теж доклав зусиль до проведення цієї вакцинації? То може, генпрокуратурі варто і в нього попитати? Чому Генпрокуратура також не зацікавилась заступником головного санітарного лікаря Людмилою Мухарською та іншими особами, які причетні до лобіювання цієї вакцинації?

Сьогодні, щоб не допустити катастрофи в Україні, правозахисні та громадські організації повинні вимагати перевірити вакцину на предмет стерилізуючих та токсичних речовин, які можуть завдати непоправної шкоди репродуктивному здоров’ю населення України.


В тему:

Чим ширша вакцинація, тим більша смертність

Миколу Проданчука треба захистити як важливого свідка


Українських солдат щеплюють від кору і краснухи

За такі заяви треба розстрілювати

Суперечності між медичною наукою і політикою вакцинації

Коли українським чиновникам зроблять щеплення від жадібності?

Уряд відповідатиме у суді за злощасну вакцинацію?

Окупаційна еліта хоче знищити українських трудящих

Україну закликають довести скандальну вакцинацію до кінця

І уряд, і Президент лобіюють інтереси транснаціональних фармацевтичних корпорацій

В Україні розпочалася біологічна війна?

Нардеп Тетяна Бахтєєва закликає українців не робити щеплення від кору

Чи варто довіряти замміністру Бідному

Замміністра порадив дочці Тимошенко зробити щеплення від краснухи

Що робити з Міністром охорони здоров’я і ВООЗ?

Щеплення – величезні гроші на масштабній брехні

Щеплення мають робити лише за медичними показами і за письмової згоди батьків

Антона Тищенка проголосять святим

Безжальна імунізація, або правда про щеплення

Вітаю, мамо! Я вже труп. Помер учора від вакцинації.

Антон Тищенко помер після щеплення проти кору

«Всі щеплення небезпечні! ВООЗ — на передньому краю боротьби за депопуляцію»

Злочинну імунізацію української молоді профінансував американський мільярдер – спонсор скорочення «зайвого населення»

СПИД — мистификация мирового масштаба

Небезпечну вакцину таки колотимуть дітям?

Кузьма Іванович, Трамадол і Аюрведа...

Взірець заяви з відмовою від вакцинації від кору та краснухи

Примусова вакцинація: Ну, й навіщо нам ця «КаКа»?

Толерантний геноцид

Антон Тищенко помер після щеплення проти кору

Геноцид українців через щеплення. Почалося…

Все більше американських дітей непритомніють після щеплень

Щеплення? А може — стерилізація всіх українських дівчат???

Безжальна імунізація

Небезпечне щеплення

Вакцинація від кору і краснухи загрожує генофонду української нації

Чи виживуть українці після програм ООН?

Вторгнення чужих буде катастрофою


В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи