Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вакцинація є прихованою кампанією зі скорочення населення

Слідча комісія Верховної Ради оприлюднила результати розслідування скандального щеплення від кору та краснухи.
— Ми встановлювали причини смерті підлітка з Краматорська Антона Тищенка і масових ускладнень серед громадян, яким зробили щеплення. Досліджували правові підстави для проведення позапланової вакцинації, — каже керівник комісії, народний депутат Віктор Корж.

Результати такі. По-перше, комісія дійшла висновку, що Антон Тищенко був здоровим і помер від вакцинації. По-друге, в офіційній відповіді на запит комісії Міністерство охорони здоров’я надало масу недостовірної інформації, і найближчим часом цим займеться Генпрокуратура. По-третє, у справі з вакцинацією наявні ознаки масштабної корупції. У висновках Рахункової палати звертає на себе увагу той факт, що наша держава купує за кордоном вакцини на велику суму — витрачають приблизно 200 млн. грн на рік. Спроби ж налагодити власне виробництво звелися до розтрачених кредитів, купленого, але не працюючого устаткування, викинутих на вітер грошей. По-четверте, вакцина надійшла в розпорядження Всесвітньої організації охорони здоров’я без повного пакету документації. Унаслідок наполегливих вимог ВООЗ ця вакцина з тим же недостатнім пакетом потрапила до України. Тут має місце ряд відвертих порушень нашого законодавства.

По-п’яте, у масовій позаплановій вакцинації не було жодної потреби, адже принаймні 80 відсотків населення має стійкий імунітет до кору. Проте в письмовому розпорядженні Мінохоронздоров’я ставилося завдання: досягнути щонайменше 95-відсоткового охоплення вікової групи від 17 до 29 років незалежно від перенесеного захворювання і раніше зроблених щеплень. На яких підставах виділили вікову групу 17–29 років, зрозуміти неможливо. Проте на неприємні роздуми наводить той факт, що це найбільш репродуктивна, соціально активна й працездатна частина населення. На цьому наголосив Віктор Корж.

Підозри про те, що масове щеплення українців є прихованою кампанією зі скорочення населення, з’явилися в українських засобах масової інформації ще в кінці 2007 року. Факти такі. Одним зі спонсорів ”гуманітарної вакцини” став приватний фонд ”Юнайтед нейшнс фаундейшн”. Його засновником є американський мільярдер Тед Тернер, що широко прославився своєю боротьбою за дозвіл абортів і обмеження народжуваності. Зокрема він фінансував програми ЮНІСЕФ — Дитячого Фонду ООН — спрямовані на зменшення народжуваності в країнах третього світу. Саме це стало причиною конфлікту і припинення співпраці ЮНІСЕФ з католицькою церквою. На думку Ватикану, ця міжнародна організація перетворилася на інструмент реалізації нелюдський ідей Тернера щодо скорочення чисельності населення за допомогою абортів та стерилізації.
Ми є свідками жахливого злочину

Механізм перетворення щеплення на засіб безпліддя описують так: до стерилізаційної вакцини, окрім ослабленого збудника хвороби, додають необхідні для вагітності гормони. У результаті цього організм виробляє антитіла не тільки до збудників хвороби, але й до гормонів дітонародження. Тож коли жінка вагітніє і її організм починає виробляти ці гормони, то імунна система сприймає їх як чужорідну загрозу й атакує. Очевидно, це призводить до переривання вагітності.

Саме такий механізм ”контролю за народжуваністю” застосувала ВООЗ в низці країн, серед яких були Нікарагуа, Мексика та Філіппіни. Це робили під прикриттям щеплення проти правця. У жовтні 1994 року Всесвітня католицька організація ”Хюман лайф інтернешнл” отримала про це інформацію від своєї мексиканської філії. Кілька екземплярів вакцини вирішили перевірити. Виявилося, що вони містять людський гормон ”хоріонічний гонадотропін”, який виробляється в організмі жінки для збереження вагітності.

2004 року вакцинацію бойкотували північні штати Нігерії, підозрюючи ВООЗ в здійсненні кампанії стерилізації. Дослідження виявили, що, окрім шкідливих і токсичних речовин, вакцина містила естрадіол — основний і найактивніший жіночий статевий гормон. Експерти відзначають, що така вакцина призводить до безпліддя, оскільки під час щеплення організм виробляє антитіла до цього гормону.

30 травня Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу проти колишнього головного санітарного лікаря України Миколи Проданчука. Він заявив, що індійську вакцину ніхто в Україні не перевіряв, тому що проти цього категорично виступила ВООЗ. Як відомо, згадана вакцина зроблена на клітинах абортивних плодів людських ембріонів. Цей факт підтвердила представник ВООЗ в Україні Катерина Булавіна. Але ж абортивний матеріал є носієм інформації вбивства ненародженої дитини, тому вакцина неминуче несе в собі програму смерті — незалежно від того, які інші отруйні компоненти присутні в цьому ”коктейлі”.

— Ми є свідками жахливого злочину, — каже Віктор Корж. Слідча комісія парламенту пропонує повернути індійську вакцину міжнародним організаціям і скасувати наказ міністра охорони здоров’я про вакцинацію.

Небезпечна вакцинація (підбірка актуальних статей)
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи