Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Живе Слово: Лікування захворювань дихальної системи

Світ:

Запис розмови з Олександром Філатовичем на 5 каналі 18 листопада 2008 р.
Відеозапис з сайту intv-inter.net

ТЕХНОЛОГІЯ «ЖИВЕ СЛОВО» ІСНУЄ У ДВОХ МОДИФІКАЦІЯХ — СПЕЦІАЛІЗОВАНІЙ ТА УНІВЕРСАЛЬНІЙ:

1. Застосування спеціалізованих форм Живого Слова починається з постановки точного діагнозу в «Центрі Живого Слова» (як правило, це займає до 15 хвилин). Після цього лікар Олександр Філатович створює для пацієнта спеціалізовану програму читання ритмічних текстів. Періодично (раз на 2—4 тижні) людина проходить в Центрі проміжний контроль і отримує нові зцілюючі форми до повного видужання. На нинішній день у такий спосіб зцілилося понад 7 тисяч людей. Більшість із них вилікувалися від хвороб, які «офіційна медицина» вважає невиліковними.

Попередній запис на прийом і довідкова інформація — за телефоном у Києві: (044) 410-77-50. Адреса: проспект Героїв Сталінграду 11-а, офіс 183 (поблизу станції метро «Оболонь», їхати автобусом або маршрутним таксі №102 до зупинки «Дитяча академія мистецтв»).

2. Універсальні форми Живого Слова були розроблені у 2005 році. Вони призначені для запуску кожною людиною її внутрішнього механізму самозцілення. Тому практика універсальних форм не потребує постановки діагнозу — система сама знаходить найактуальнішу проблему, «розчиняє» її, після чого переходить до наступної проблеми і так далі до повного одужання.

Перші позитивні результати дії технології зазвичай проявляються починаючи з першого тижня її застосування. Зовнішнім проявом активного зцілюючого процесу може бути короткочасне загострення хронічних хвороб, після чого ЗАВЖДИ настає різке поліпшення.

Якщо бажаєте відчути зцілюючу силу універсальних форм — пишіть на адресу ІМД Перехід-IV sensar[at]i.com.ua
(замість [at] напишіть @)

Людина, яка зцілилася за допомогою універсальних форм, зазвичай сама перетворюється на цілителя, оскільки намагається передати отриманий дар своїм друзям і знайомим. У такий спосіб відбувається вибухоподібне поширення знань про технологію самозцілення Живе Слово.

Масове поширення цієї технології дозволить за короткий час оздоровити значну частину населення і відновити трудовий потенціал України.

Зауважимо, що технологія самозцілення за допомогою універсальних форм Живого Слова не є медициною в її звичному розумінні. Скоріше це читання божественної поезії, яка гармонізує людину на духовному, психічному та фізичному рівнях. У результаті людина освячує себе і навколишній простір, проявом чого є фізичне зцілення і ефект «притягання» позитивних подій згідно з принципом «чисте прагне до чистого».

Тому практика універсальних форм «Живого Слова» не потребує спеціальних медичних знань. Для ефективної допомоги собі та іншим достатньо загального уявлення про людину та здоровий спосіб життя, прагнення до духовного і фізичного розвитку, любові до ближніх і волі їм допомогти. Людина, яка зцілилася сама і передає цей дар іншим, більше нагадує мудрого священика, спроможного підбадьорити людину і вказати їй шлях до самовдосконалення.

В тему:

Живе Слово: Як назавжди вилікувати ендометріоз, аденоміоз, гіперплазію, фіброміому матки та інші хвороби статевої системи (відео)

Живе Слово лікує хвороби нирок (відео)

Живе Слово

Живе Слово в демографічній стратегії Третього Гетьманату

Феномен плацебо: зцілюючий ефект досягається не ліками, а вірою

Режим самовідновлення. Натисни кнопку!

Живе Слово і арійські молитви

Водою і вогнем

Живе Слово за 5 хвилин (для тих, у кого мало часу)

Як стати арієм
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи