Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Хроніки великої зради

Звершення акту зради державних інтересів не тільки Росії, але і всього слов’янства та Білої раси, пройшло достатньо спокійно і навіть урочисто: підіймались державні прапори РФії і Китаю, було встановлено нові прикордонні стовпи.
Нещодавно на острові Великому Усурійському, що є передмістям Хабаровська, відбулась церемонія передачі Китаю острова Тарабарова і частини острову Великий Усурійський. У ній взяли участь представники крайового уряду, Далекосхідного військового округу, Прикордонного управління, а також члени китайської делегації. В цілому Китаю відійшло 174 з 345 кв. км. російських земель, внаслідок чого межа КНР просунулася на 50 кілометрів вглиб території РФ.

Звершення акту зради державних інтересів не тільки Росії, але і всього слов’янства та Білої раси, пройшло достатньо спокійно і навіть урочисто: підіймались державні прапори РФії і Китаю, було встановлено нові прикордонні стовпи, а представники сторін говорили один поперед одного: цей акт нарешті знаменує собою закінчення делімітації і демаркації російсько-китайського кордону на всьому його 4300-кілометровому протязі, що посприяє зміцненню відносин і так далі і тому подібне.

Згідно заяві представника МЗС РФії Малишева, прикордонники обох країн вже приступили до охорони нового встановленого державного кордону, який "стане смугою миру, дружби і співпраці між двома великими країнами і народами". А начальник Регіонального прикордонного управління ФСБ РФ по Далекосхідному федеральному округу генерал-полковник Путов бадьоро доповів, що прикордонну заставу, яка раніше дислокувалась на островах, було успішно розформовано - замість неї розгорнуто прикордонне відділення в селищі Ніколаєвка Єврейської автономної області. До моменту здачі територій Китаю було розформовано також укріпрайон Далекосхідного військового округу, який знаходився на Великому Уссурійському і призначався для захисту Хабаровська у разі китайської агресії. Доти демонтовано, вирито і вивезено ще не так давно закопані тут башти важких танків часів Другої світової війни "Йосип Сталін", вивернуто численні наглядові вежі.

Тарабаров відтепер позначатиметься на картах як Іньлундао (що в перекладі - "острів Срібного Дракона"), а західна частина Великого Уссурійського - Хейсяцзидао ("острів Чорного Ведмедя"). Зазначимо, що в 70-х, незабаром після озброєних конфліктів на Даманському і в районі озера Жаланашколь в Приморському краю було переіменовано ряд населених пунктів і інших географічних об"єктів з китайськими назвами. Скажімо, місто Іман, де поховано багато прикордонників, загиблих в боях на Уссурі, став Дальнореченськом, Сучан – Партизанським, невеликі річки Шиненгоу і Сица отримали відповідно назви Водопад і Тигрова.

Тарабаров же ніколи не був китайським. Цей порівняно великий острів (навколо нього багато інших островів і острівців), що знаходиться в місці впадіння річки Уссурі до Амура, отримав свою назву в другому десятилітті минулого століття, коли в 1912 році селянин Сергій Максимович Тарабаров поселився на ньому і завів тут господарство. Як тільки в Кремлі вирішили, що від острова вигідніше позбутися, ніж відстоювати принцип "Нам чужой земли не надо, но и своей ни пяди не отдадим!", Тарабарови з історії Хабаровського краю раптом зникли: чи то виїхали "в невідомому напрямі", чи то вимерли.

Що ж до китайців, то вони вже давно почали обживати дані території. Про перехід у власність КНР полів і сінокосів, якими десятки років користувався місцевий радгосп, свідчить гранітний стовп з ієрогліфами: ці землі належать Чжунго (Серединній державі). Цей і ще 10 прикордонних знаків з ієрогліфами з"явилися на островах влітку минулого року - відразу після того, як завершилася демаркація нової межі. Стовпи витягувалися в лінію упоперек Великого острову Уссурійського від протоки до головної течії Амуру. На Великому Уссурійському, як пам"ятають місцеві жителі, сусіди з-за Амуру почали з"являтися ще років п"ять тому. Групами по 20-30 чоловік вони висаджувалися з теплоходів і по-господарському оглядали острів, що "відходить" до них. Як відзначають спостерігачі, всі майбутні господарі російської землі були хоч і в цивільному одязі, але з явно військовою виправкою.


В тему

Население России: статистика, факты, комментарии, прогнозы

Проект РФ ненавидить слов’ян

Окупація Росії Китаєм: факти і припущення

Нерусь

Росіяни про Москву

Образ і подоба ворога

Русскiє i москалi

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи