Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Католики Європи проти ліберальних дегенератів

Категорія:

Ватикан проти ухвалення ЄС декларації про захист сексменшин. Ліберальна італійська преса приголомшена.

Римсько-католицька церква виступила з критикою проекту декларації Європейського Союзу, в якій засуджується "дискримінація, заснована на сексуальній орієнтації і статевій ідентичності", пише сьогодні InoPressa з посиланням на The Daily Mail.

Цей документ розглядатиметься Генасамблеєю ООН 10 грудня, у день 60-тої річниці ухвалення Декларації прав людини. Проект документа, внесений Францією, підписали всі країни ЄС.

Про свою незгоду з цим документом Святий престол заявив через архієпископа Целестіно Мільоре. За його словами, він породить "нову і жорстку форму дискримінації". Так, за його словами, держави, які не визнають одностатеві шлюби, "піддаватимуться засудженню і тиску" як країни, у яких не дотримуються прав людини.

Франко Грільіні, голова найбільшої італійської організації із захисту прав геїв Arcigay, у свою чергу, заявив, що аргументи Ватикану відгонять "повним ідіотизмом і божевіллям". Його сторону прийняли і впливові італійські газети. La Stampa у редакційній статті назвала аргументацію Ватикану "абсурдною", а La Repubblica була нею "приголомшена".

Резолюція "не має жодного відношення до гомосексуальних шлюбів, у ній йдеться про відміну тюремного вироку і страти для гомосексуалістів", - заявив Грільіні.

Він нарікає, що побоюється "ще одного священного альянсу" Ватикану з ісламськими державами і ООН", маючи на увазі конференцію ООН у справах сім"ї, яка пройшла в 1994 році в Каїрі: тоді Ватикан об"єднався з ісламськими і латиноамериканськими державами, щоб провалити законодавство про аборти.

А ось уже 10 грудня цього року в ООН буде представлена петиція, яка навпаки відстоює право на аборт.

Архієпископ Мільоре назвав цю пропозицію "сумною і кричущою", зазначивши, що воно є різновидом "сучасної дикості".

Зараз содомія переслідується законом більше ніж у 85 країнах і карається стратою в Афганістані, Ірані, Саудівській Аравії, Судані і Ємені.

Зазначимо, що римсько-католицька церква ділить гріхи на прості, менш серйозні, і смертні - ті, які загрожують душі вічним прокляттям, якщо людина вмирає, не спокутавши їх сповіддю і покаянням.

До смертних гріхів відносяться "тяжкі порушення Десяти заповідей і Заповідей блаженства" - зокрема, аборт і використання контрацептивів.

А ось у католицькій церкві в Ріо-де-Жанейро проходить незвичайна агітація проти абортів. Там на очі віруючих виставляють ляльок ненароджених немовлят.

У лікарнях США, країни обраний президент якої висловився за підтримку права жінки робити аборт, жінці, яка вирішила перервати вагітність, показують фільм із кадрами УЗІ, на якому видно її плід. Таку санкцію введено для того, щоб запобігти перериванню вагітності.

У будь-якому випадку зменшення кількості зроблених абортів, наприклад в Україні, - це величезний плюс, оскільки аборт часто стає причиною вторинного (подальшого) безпліддя. До речі, в Україні кожна п"ята сімейна пара не може мати дітей саме через цю хворобу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи