Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Їж ананаси

Категорія:

Донька Ю.В.Тимошенко Євгенія Карр відкрила в Києві елітний ресторан.
Донька прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко Євгенія Карр і її чоловік, музикант Шон Карр відкрили в Києві ресторан. На відкритті побував голлівудський актор Арманд Ассанте.

Вечірка з нагоди відкриття ресторану Ciro’s Pomodoro відбулася напередодні, 2 квітня, під назвою Небезпечні і знамениті. На ній побував голлівудський актор Арманд Ассанте, який знімався у Андрона Кончаловського в Одіссеї, а також у фільмі Суддя Дредд.

Євгенія і Шон Карр постали перед гостями вечора в костюмах гангстерів Боні і Клайд. "Боні і Клайд - це круто, - розповів зять Юлії Тимошенко. - Я відчуваю себе справжнім гангстером".

Біля входу стояв охоронець зі сторожовою собакою (один з гостей був у костюмі собаки) і перевіряли відвідувачів на наявність наркотиків і зброї, повідомляє VIP.Главред.

"До нас прийшли всі наші близькі друзі і знайомі, - сказала Євгенія Тимошенко. - Ми раді, що до нас на вогник зуміли вирватися багато українських знаменитостей, ну і, звичайно, Арманд Ассанте".

"Ваша країна мені дуже подобається. Я вже вдруге приїжджаю сюди і не втомлююся дивуватися гостинністю та дружелюбністю українців, - розповів актор. - Я обов’язково сюди повернусь. Мене запросили в Ужгород і наступного разу я вирушу саме туди".

Також Арманд Ассанте розповів історію знайомства з подружжям Карр-Тимошенко: "З Женею до цього моменту я не був знайомий. А Шона я вже знаю шість місяців, ми знайшли один одного через спільних знайомих".

На відкриття також прийшли нардепи з БЮТ Андрій Шевченко з дружиною Ганною Гомонай і Наталія Королевська, співак Андрій Кравчук та гімнастка Лілія Подкопаєва.

Для звичайних відвідувачів заклад запрацює з 8 квітня. Новий ресторан знаходиться в центрі Києва на вул. Шота Руставелі, 12. Його поділено на три зали. Обставлено червоними круглими диванами і дерев’яними столами. На підлозі - силует загиблого чоловіка, а поруч - макет поліцейської машини, повідомляє Сегодня.

У проході між залами стоїть акваріум з лобстерів, які вам подадуть за ціною 105 гривень за 100 грамів. Піца або спагетті в середньому обійдеться у 100 грн., Салат - 70 грн., зазначає газета.

"Через деякий час у нас додадуться ексклюзивні вина від 3,5 тис. до 15 тис. за пляшку", - говорить головний адміністратор закладу Ярослав.

Багато деталей інтер’єру він, Шон і Женя, планували самостійно. Дизайнерів відсилали в Лондон, щоб ті подивилися, як виглядають Ciro’s Pomodoro там. У Київ привезли і кухаря.

Нагадаємо, Євгенія і Шон Карр планували відкрити заклад ще у вересні 2008 року. Однак відкриття неодноразово переносилось.

Зазначимо, у той час як на Заході один за іншим банкрутують і закриваються бари, що належать світовим зіркам, українські знаменитості в епоху фінансової кризи відкривають ресторани.

За матеріалами: Сегодня, VIP.Главред
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи