Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Пам’ятайте: за "пацифікацією" прийдуть відплатні акції та індивідуальний терор

Історія повторюється. В 1920-30-х роках на Західній Україні так само поводили себе польські бойовики - під прикриттям польської таємної поліції вони убивали і калічили українців (навіть під час Другої світової війни їхнім основним ворогом були українці, а не німецькі оккупанти). Так само чинять сьогодні проросійські екстремісти на Півдні та Сході України, сподіваючись за допомогою терору утвердити свою владу. Однак, послідовники польських шовіністів дуже погано знають історію народу, який вони тероризують. Відповіддю на польську "пацифікацію" були атентати ОУН - політичні убивства керманичів польского шовінізму.
Увечері 17 квітня 2009 року, на виході з кав’ярні "Горішок" на молодих українських патріотів було скоєно напад. Проросійські бандити-бойовики, маючи значну кількісну перевагу, напали на хлопців і завдали кільком з них тяжких ножових поранень. Від ножового удару під пахву загинув, стікши кров’ю, Максим Чайка - активіст української молодіжної організації "Січ".

Максим Чайка

Подивіться відеокліп: Макс Чайка
http://www.youtube.com/watch?v=_hmO3kzIIw0

Очевидними є політичні мотиви злочину. На українських патріотів напали активісти "антифашистського руху", яких підгодовує колишній депутат Одеської міськради, лідер маргінальної партії "Родіна" Ігор Марков. Колишній злочинець, Марков знайшов собі "дах" Москви і з тих пір відкрито займається політичними провокаціями, для чого і підгодовує дрібних бандюків-"антифашистів". Так, восени 2007 року вони вчинили брутальний напад на активістів одеської "Свободи", внаслідок якого декілька осіб зазнали тяжких тілесних ушкоджень, і розгромили офіс "Просвіти" - найстарішої української культурно-просвітянської організації. Телеканал "АТВ", що контролюється Марковим, регулярно рекламує діяльність цих "червоних скінхедів" - на замовлення Маркова про них було навіть знято документальний фільм...

Взагалі, убивства, побиття та інші суто бандитські методи характерні не лише для одеських проросійських екстремістів. Наприклад, взимку 2004 року в Луганську мітинг "помаранчевих" невідомі бандити розганяли за допомоги молотків та бейсбольних бит... Викликає підозри і позиція одеських "лівоохоронців", що прагнуть списати інцидент на "битовуху". Чи то "орлам Луценка" просто ліньки розбиратися з розгулом проросійського екстремізму, чи то вони займають в цьому конфлікті певну позицію. Згадаймо лише побиття українського патріота восени 2008 року в Луганську під час відкриття виставки "УПА. Історія нескорених", після якого він декілька місяців пролежав в лікарні і переніс не одну операцію. Хоча він і дав свідчення, що напад вчинили "невідомі", били його в міліцейській машині...

Історія повторюється. В 1920-30-х роках на Західній Україні так само поводили себе польські бойовики - під прикриттям польської таємної поліції вони убивали і калічили українців (навіть під час Другої світової війни їхнім основним ворогом були українці, а не німецькі окупанти). Так само чинять сьогодні проросійські екстремісти на Півдні та Сході України, сподіваючись за допомогою терору утвердити свою владу. Однак, послідовники польських шовіністів дуже погано знають історію народу, який вони тероризують. Відповіддю на польську "пацифікацію" були атентати ОУН - політичні убивства керманичів польского шовінізму. Замах на маршала Пілсудського, убивство шкільного куратора Собінського, убивство посла Голуфка, убивство поліцейського комісара Чеховського, убивство міністра внутрішніх справ Пєрацького - так відповіли українці на багаторічний польський терор.

Ми радимо проросійським радикалам та їхнім симпатикам добре подумати, чи варто випробовувати християнське довготерпіння українців. Пам’ятайте: за "пацифікацією" прийдуть відплатні акції та індивідуальний терор. Український націоналістичний рух завжди був захисною реакцією на терор з боку польських, російських та будь-яких інших поневолювачів.

"Терор буде не тільки нашим засобом самооборони, але й агітації" - писав Євген Коновалець, один з засновників ОУН. Пам’ятайте це.

Прес-служба ЛОО ВО "Свобода"


В тему:

Постріл

100 років тому український студент застрелив намісника Галичини

Націоналіст у краватці та салонний революціонер

Український талант до швидкісної стрільби з пістолета

Справжня Народна Самооборона. Досвід американської демократії

Головний урок маршу УПА 18 жовтня

Подивіться кінофільм «Стрілець» (дубльований українською)
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи