Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

13-й випуск журналу нової еліти «Перехід-IV»

Після 5-річної перерви побачив світ новий випуск журналу «Перехід-IV». Обсяг – 160 сторінок з чорно-білими та кольоровими ілюстраціями. Головна тема: стратегія розгортання Української Національної Громади, світоглядні та організаційні основи творення Третього Гетьманату.

Програмні статті: «Україна як Простір Любові», «Нова угода снайперів», «Маніфест Української Національної Громади», «Програма останньої партії», «Сім джерел патріотизму», «Український мир», «Реінкарнація при передчасній смерті», «Живе Слово – це джерело світла, здоров’я та успіху», «Святий Йосип і Діва Марія були друвідами», «Оздоровлюючий мілітаризм».

Приємним додатком до журналу став аудіодиск «Реформація: 25 пунктів», створений спільно з рок-гуртом КОМУ ВНИЗ. Він містить 13 композицій рок-гурту + 12 фрагментів з індоарійської «Бгагавад-гіти» («Божественної пісні») в поетичному перекладі з санскриту.

Трек 11. «Мажа Віра» (аудіо, 4.87 Мб)

Презентація журналу відбудеться під час Сьомої конференції «Буття Українців» 16 травня 2009 року.

Журнал з аудіодиском можна буде придбати за ціною 50 грн. Вартість пачки журналів (10 шт.) - 300 грн. (гуртова знижка 40%).

Як отримати журнал «Перехід-IV» №13 з аудіодиском

Як передплатити «Народний Оглядач»
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи