Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 9
  • Переглядів: 11

Рідна мода пропонує нашивку “Галар” - Козак Мамай на драконі

Категорія:

Козак на літаючому «динозаврі» – це символ українця, що опанував грубу енергію землі, поставив її собі на службу, одухотворив і підняв до зірок. Сучасний українець не вбиває дракона, як це колись зробив Котигорошко зі Змієм Гориничем: він досягає абсолютної перемоги, бо перетворює свого ворога на друга.

Українець покозачив дракона, дав йому ім’я Галар і розкрив сенс його існування – служити людині. Галару так сподобалось бути козацькою «літаючою фортецею» і він так перейнявся українським духом, що у нього виріс козацький чуб. Він несе українця небесами з явним задоволенням, на його хижій драконячій морді сяє радісна посмішка.

Політ в безкрайньому небі символізує досягнення українською людиною абсолютної свободи і можливості все робити з власної волі, без жодних зовнішніх обмежень. Українець визнає лише внутрішні обмеження, що диктуються голосом совісті та Божими правилами. Добрий український дракон Галар символізує непереможну масивну силу: в порівнянні з ним різні імперські орли виглядають як мухи.

Довжина нашивки 110 мм, висота - 58 мм.

Ціна: 10.00 грн.

Нашивки надсилаються або разом з будь-яким іншим товаром «Рідної моди», або не менше 3 штук в одному замовленні (в замовленні можуть бути різні нашивки. 3 штуки – мінімальна загальна кількість).

Докладніше - на сайті “Рідна мода”
 


В тему:

Український мир Залізної доби

Українці для України — Україна для українців! Маніфест Української Національної Громади

13-й випуск журналу нової еліти «Перехід-IV»

25 грудня 2008 року — день народження Української Національної Громади

Відновлення порядку. Українська ідея третього тисячоліття.

Українці починають і виграють

Структура управління УНГ
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи