Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 13
  • Переглядів: 13

Мамай на драконі

Радіймо, арії! Вихід у світ 13-го випуску журналу «Перехід-IV» знаменує довгожданий перехід від теорії до практики перенародження України та творення нею нового світу. Завдяки колективній праці, багаторічним пошукам і дискусіям ми здобули для цього необхідні знання. Головний висновок: рухатися не на Схід чи Захід, а вгору!

Річ у тім, що людський світ має 4 рівні існування. Найнижчий – це простір страждань. У ньому нині перебуває значна частина українців. Вони зневірені, майже все бачать у темних тонах, а відтак генерують негативні емоції, притягуючи до себе нові нещастя.

Другий рівень – це простір боротьби. У ньому перебуває більшість українців. Вони борються за життя, відбиваються від хижаків, шукають порятунку. Тут також переважають негативні емоції, а навколишній світ сприймається як щось вороже й небезпечне.

Третій рівень – це простір пригод. Чимраз більше наших братів і сестер переходить у цей простір. У ньому також панує боротьба, проте вона вже насичена ігровим азартом, змагальністю, вірою у власні сили, прагненням самоствердження.

Найцікавіше ж – на четвертому рівні. Це простір волі. В ньому відчуваєш себе улюбленою дитиною Божою, паном-господарем своєї долі, перед яким відкриті тисячі доріг у світле майбутнє. Тут панують душевний спокій і любов, оптимізм і безстрашність, впевненість у власних силах і здатність йти в лобову атаку. Ознакою утвердження в цьому просторі є наявність достатньої кількості вільного часу. Людина волі перестає хвилюватися і метушитися, бо знає: часу в неї стільки, скільки потрібно, – не більше й не менше.

Еволюційне завдання України – стрімкий і рішучий перехід у простір волі. Все починається з того, що людина освячує себе і навколишній простір за допомогою технології «Живе Слово». В результаті у неї прояснюється свідомість, поліпшується здоров’я, гармонізуються стосунки з ближніми, вилаштовується доля. Вона переконується, що Творець добрий і що Він створив цей світ для нашого щастя і навчання, вдосконалення себе і земного світу. Поступово людина виходить з простору боротьби і потрапляє у простір пригод та простір волі, де знаходить подібних до себе і створює з ними організовану громаду. Всесвітня ж мережа таких громад формує оновлену українську націю і нову українську державу.

Для того, щоб у новій державі жити щасливо, її треба творити радісно. Тому формування нової України ми здійснюємо у формі звичаєвої Гри-творення. Завдання кожного її учасника полягає в пошуку Грааля («духу Гри») – стану радості та гармонії, властивого для простору волі. Цей стан єдності зі своїм божественним Я, вищими світлими силами і самим Творцем ще називається Царством Божим. В українській традиції образом шукача Грааля є Козак Мамай – водночас священик і воїн, сонячний лицар, яр-тур, арійський стрілець, український снайпер. Учасники Гри, що разом з Козаком Мамаєм шукають Грааль, об’єднуються в громади, а громади – у всесвітню українську етномережу – Арійську Стрілецьку Асоціацію (АРСА). Це і є зародок нової цивілізації.

Ігровий простір АРСА дає українцям повну свободу самореалізації: тут можна навчатися і навчати інших, працювати і відпочивати, творити власний інформаційний та бізнесовий простір. Кожний осередок АРСА – це водночас духовна громада і ділова структура, що займається конкретною суспільно-корисною справою: створює українське радіо чи телеканал, приватну школу чи дитячий садок, виробництво чи торговельну мережу, видає газету чи журнал, реалізує мистецькі проекти, робить все, що потрібно для повноцінного людського життя. В ідеалі, всі проекти АРСА мають бути рентабельними і забезпечувати своїх творців засобами для розвитку. АРСА – це СПІЛЬНА СПРАВА «точок росту» нової цивілізації.

Гра грою, а проте на перехідному етапі доводиться взаємодіяти з існуючою соціальною системою, хоч вона дедалі більше розпадається і розкладається. Це перегній для нової цивілізації, тому з ним треба правильно взаємодіяти. Формою такої взаємодії, що враховує реалії чинного законодавства, є Українська Національна Громада – міжнародна організація етнічних українців, зареєстрована Міністерством юстиції України 25 грудня 2008 року. Дата народження УНГ дивним чином збіглася з Різдвом і днем народження Сина Божого. Це знак, що реєстрація відбулася не лише на землі, але й у «небесній канцелярії». Отже, ми рухаємось у вірному напрямку – і це найважливіше.

УНГ тримає курс на одухотворення, оздоровлення та саморозкриття української людини, солідарне творення оновленої української нації-громади та її держави у формі всесвітньої духовно-економічної держави-громади. УНГ – це зовнішня форма Української Гри. Тому під оболонкою респектабельної і прагматичної громадської організації ви знайдете те ж саме прагнення до Царства Божого. Щоб його досягнути, треба «подолати дракона» – перемогти у внутрішній боротьбі з власними пристрастями і тваринними інстинктами, опанувати їх і зробити своїми вірними слугами. Тому символом УНГ є той самий козак Мамай, що переміг дракона, поставив його собі на службу і вільно летить на ньому зоряним небом.

Галар (Козак Мамай на драконі) – емблема УНГ
Галар (Козак Мамай на драконі) – емблема УНГ

УНГ веде боротьбу за Україну. Чим принципово УНГ відрізняється від інших патріотичних організацій? Приблизно тим самим, чим група снайперів відрізняється від регулярних військ, втягнених у поточні бойові дії. Майже всі існуючі організації українців перебувають у просторі боротьби, одиниці – у просторі пригод. Натомість УНГ з самого початку формується у просторі волі. Це наша рідна стихія. Ядро організації складають люди волі (вольовики, характерники), які точно визначають цілі і вміють їх досягати з першого разу. Вони не втягнені у вимушені поточні баталії, натомість мають достатньо часу і ресурсів для ретельної підготовки операцій і їх досконалого виконання. Там, де регулярні частини змушені вести виснажливі бої, снайпери досягають мети лаконічною послідовністю точних влучень.

Це давня українська традиція, згідно з якою козацькі курені творилися лише навколо характерників, інакше годі було сподіватися на успіх. Те ж саме й сьогодні: якщо українські громади прагнуть процвітання, вони мають формуватися навколо людей волі – носіїв світла й гармонії. Завдяки їм Організація перебуватиме під небесним захистом і буде невразливою. Саме тому в стратегії Української Національної Громади найбільша увага приділяється світоглядній і психофізичній чистоті лідерів. Саме тому почесним Головою, Учителем і Покровителем Арійської Стрілецької Асоціації обрано Ісуса Хреста, Сина Божого. Він показав нам приклад цілковитого опанування простору волі, впевненого керування стихіями землі, води, повітря і вогню. Ми йдемо Його шляхом разом з Козаком Мамаєм – архетипом реалізованого українця.

Час існуючої цивілізації добігає кінця, проявом чого є загальна дестабілізація, обвальне поширення хаосу та розпаду. Що нам робити в ситуації, коли світ стає настільки складним і заплутаним, що прогнозування майбутнього втрачає сенс? Відповідь однозначна: сміливо творити таке майбутнє, яке ми хочемо! Не перейматися нюансами перегнивання старої системи, не підживлювати її емоціями страху чи тривоги, а натомість всю енергію сконцентрувати на радісному творенні свого, нового, українського світу! Це під силу лише людям волі, тому АРСА-УНГ починається з об’єднання тих, хто вже перебуває в просторі волі або впевнено рухається до нього з простору пригод.

Ви бажаєте здобути внутрішній спокій і безстрашність? Ви хочете стати здоровим і захищеним? Ви прагнете ввійти у простір волі? Тоді ми йдемо до вас!
 


В тему:

Ігор Каганець про практику Великого Переходу (відео)

Чому саме «Живе Слово»?

Нова угода снайперів

Щасливі снайпери, бо вони синами Божими стануть

У Галілеї відбувся другий збір АРСА

АРСА-2, або Час кшатріїв

Як отримати журнал «Перехід-IV» №13 з аудіодиском

Як передплатити «Народний Оглядач»

Реформація: 25 пунктів (політична програма УНГ)

Український мир Залізної доби

Українці для України — Україна для українців! Маніфест Української Національної Громади

Стратегія УНГ

Статут Української Національної Громади

Структура управління УНГ

Створюємо громади УНГ

Придбай нашивку «Галар»!

25 грудня 2008 року — день народження Української Національної Громади

Відновлення порядку. Українська ідея третього тисячоліття.

Українці починають і виграють

Радіймо, українці!

Козак Мамай у пошуках Грааля

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Дуже корисна стаття!

Саме вона допомогла зрозуміти думку Толкіна Дж.Р.Р. про зруйнування країни таких гарних ґномів:

Ґноми надбали скільки скарбів, що самозаспокоїлись, відсторонилися від ігрової ситуації Середзем’я, саме тому дракон "вийшов з під контролю" і відсторонив власників сонячної енергії (золото – концентрат енергії Сонця), а друїди-ельфи йому в цьому не противилися тому, щоб ґноми мали шанс усвідомити свою помилку (елемент навчання – "що робиться з власної волі, те добро").

Їм знову належало опанувати чотири стихії, тобто "подолати дракона".

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Коментарі

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Дуже корисна стаття!

Саме вона допомогла зрозуміти думку Толкіна Дж.Р.Р. про зруйнування країни таких гарних ґномів:

Ґноми надбали скільки скарбів, що самозаспокоїлись, відсторонилися від ігрової ситуації Середзем’я, саме тому дракон "вийшов з під контролю" і відсторонив власників сонячної енергії (золото – концентрат енергії Сонця), а друїди-ельфи йому в цьому не противилися тому, щоб ґноми мали шанс усвідомити свою помилку (елемент навчання – "що робиться з власної волі, те добро").

Їм знову належало опанувати чотири стихії, тобто "подолати дракона".

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Володимир Майборода.
0
Ще не підтримано

Хто є автором Галару?
Як це пов'язано з Благодійним фондом “Галар” - https://galarua.wordpress.com/about/
Тут є вишитий Галар - http://vyshyvanka.ucoz.ru/forum/50-704-1

Хто шукає - той знаходить, бо: 1. Завжди стається те, чого ми хочемо. 2. Ми ніколи не знаємо шляхів реалізації наших задумів.