Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Клуб знайомств “Перехід-IV”: для тих, хто прагне більшого

З кожним днем збільшується розпорошена по планеті Земля армія прихильників Великого переходу — до нової екологічної ніші, до вищої цивілізації, до сильної і здорової України. Настав час їм познайомитись.

Про назрілу потребу структурування свідчить спонтанне формування на різних континентах читацьких клубів “Перехід-IV”. Давайте поставимо цей процес на системну основу.

Ідеальним інструментом для пошуку друзів є сучасні інтернет-технології, в чому ми незабаром зможемо переконатися. Проте головним чинником формування нової, здорової і ефективної глобальної української спільноти є вищий рівень мислення. Тому кожен, хто обрав шлях Великого переходу, повинен засвоїти ази психоінформатики — досі утаємниченої науки про народження, розвиток, взаємодію і боротьбу психоінформаційних систем (людей, організацій, народів, рас). Психоінформаційна грамотність так само потрібна для нової спільноти, як грамотність літературна, комп’ютерна і екологічна.

Почнемо навчання з прикладних речей: Як виявити свої сильні і слабкі сторони? Як знайти психологічно сумісну людину? Як створити злагоджену команду для відпочинку, роботи, війни?

Теорія буде невимушено переходити у практику і навпаки. Ви зможете поставити запитання і отримати на них компетентну відповідь. Ви оволодієте ключовими поняттями Сенсару — бойової мови Великого переходу, серед яких “дуалізація”, “квадра”, “точка найменшого опору”, “точка входу”, “ефектор”, “вертикальна типологія”. Ці та інші терміни розширять вашу свідомість, бо завжди спочатку з’являються нові слова, осягнення яких породжує нове мислення.

Таємницями психоінформатики оволодіватимемо шляхом інтелектуальної гри, в ході якої ми разом проектуватимемо ідеальну команду — корпорацію. Це потрібно для того, щоб українці навчилися створювати не механічні химери-одноденки (як це здебільшого сьогодні відбувається), а персонально сумісні, стійкі та динамічні соціальні організми. Відповідно, по ходу гри ви будете краще пізнавати не лише себе, але й своїх знайомих, оскільки вам доведеться на них “тренуватися” (зі всілякими тестами, ідентифікаторами, описами соціотипів, схемами взаємовідносин).

У процесі навчання ви можете ставити мені запитання (на адресу [email protected]), на які я принагідно відповідатиму. Буде також дуже корисно для всіх, якщо ви описуватимете і надсилатимете мені різні цікаві випадки та історії, які з вами відбуватимуться в ході “польових досліджень з психоінформатики”. Зрозуміло, що чим більша кількість людей буде залучена до ваших “наукових експериментів”, тим ефективнішим буде навчання.

Через невеликий проміжок часу, завдяки розширенню свідомості, ви почнете бачити те, що раніше випадало з поля зору, а за зовнішнім хаосом людських стосунків спостережете чіткі закономірності інтертипної взаємодії.

Після цього ви отримаєте доступ до Технології пошуку друзів — і тоді почнеться найцікавіше. Отже, вперед до нових пригод! Хай Буде!

Читайте далі:

1. Створи свою корпорацію

2. Очі та руки вашої організації

3. Підводна частина корпоративного айсбергу
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи