Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Нерусь

Світ:

Проект РФ докорінно суперечить інтересам російського народу. РФ – буржуазна мутація більшовицького антислов’янського СССР.

На початку березня 1917 року виважений і поміркований цар Ніколай ІІ зрікся російського престолу, перетворившись таким чином з помазаника Божого на пересічного громадянина. Династія Романових генетично виродилася, царевич Алєксєй невиліковно хворів на гемофілію. Російська монархія припинила своє існування. Припинила своє існування складна конструкція, що брала свій початок від князівства Московського-улусу Золотої орди. Штучна конструкція, вигадана татарським політтехнологом Кара-Мурзою (Карамзіним) на замовлення Дому Романових («История государства российского»), розтанула. Активну роль в ліквідації царської Росії, а отже і Росії як такої, відіграли майбутні керівники білого руху, зокрема А.Денікін.

Падіння Ніколая ІІ привело до високих кабінетів ліберально-соціалістичних політиканів Тимчасового уряду, які крали, балакали, руйнували фронти Першої світової, амністували та випускали із тюрем ліваків-терористів. Тимчасовий уряд корумпованих ліберальних соціалістів було скинуто завезеними з-за кордону екстремістами, амністованими та випущеними із тюрем ліваками-терористами в жовтні місяці 1917 року.

Вожді та ідеологи комуністичного перевороту – В.Ленін-Бланк, Л.Троцький-Бронштейн, Г.Зінов’єв-Апфельбаум, Л.Камєнєв-Розенфельд, А.Парвус-Гельфанд, Я.Ганецький, Я.Свердлов, К.Радек-Собельсон, А.Іоффе, Г.Сокольніков-Брілліант, Н.Бухарін, Х.Раковський, П.Прошьян, М.Натансон, Ю.Стеклов-Нахамкес, Ю.Ларін-Лур’є.

Вожді та ідеологи комуністичного перевороту жовтня 1917 року були ліквідовані І.Сталіном-Джугашвілі, який знав, що робити з цими вождями та ідеологами, тому що був одним з них. Легендарному засновнику Червоної армії Троцькому-Бронштейну за наказом Сталіна-Джугашвілі розтрощили сокирою черепну коробку, а двох найближчих поплічників Бланка, ворогів народу Апфельбаума і Розенфельда, засудили до страти і пристрелили в підвалах Луб’янки як скажених псів.

Оточення І.Сталіна-Джугашвілі – В.Молотов-Скрябін, Л.Каганович, Л.Берія, Г.Малєнков, А.Мікоян, З.Мехліс.

Розвінчання культу І.Сталіна-Джугашвілі спрямувало комуністичну Систему в бік морально-територіальної дезінтеграції (демократизація авторитарного режиму автоматично веде до його ослаблення). Кінцевий етап дезінтеграції організаційно оформив представник політичної нації Ю.Андропов, який провів на ключові посади майбутніх прорабів перестройки – М.Горбачова, Е.Шеварднадзе, А.Яковлєва, Ф.Бурлацького, М.Полтораніна, О.Лациса.

Вожді та ідеологи перестройки – М.Горбачов, А.Яковлєв, Е.Шеварднадзе, Ю.Афанасьєв (онук Л.Камєнєва-Розенфельда), А.Сахаров, Є.Боннер, Т.Заславська, А.Собчак, Г.Попов, Т.Гайдар, М.Лошак.

Перестройка являла собою трансформацію комуністичної еліти на буржуазну еліту в межах СССР-СНГ. Буржуазна еліта СНГ являла собою нащадків комуністичної еліти СССР – затятими пропагандистами американізації, «гласности», «ускорения» стали онуки репресованих наркомів, комбригів та інших активних організаторів і виконавців Голодомору, розкозачування, розкуркулення, репресій і депортацій.

Логічним продуктом перестройки став проект РФ – збереження форми із зміною змісту. Ребрендинг непотрібен – достатньо того, що легалізовані польові командири Північного Кавказу, мусульманський істеблішмент, господарська еліта неслов’янських республік визнають прапор РФ в обмін на фактичний власний екстериторіальний статус (чеченський батальйон «Захід» успішно заробляє гроші по всій території РФ, і це вже рекетом на називається, бо на рукавах – шеврони РФ).

Вожді та ідеологи проекту РФ – Б.Єльцин, М.Гельман, Г. Павловський, М.Колєров, В.Путін-Шоломов, В.Сурков-Дудаєв, С.Кургінян, А.Аганбегян, А.Мігранян, К.Затуллін, Д.Медвєдєв-Мендель, Ю.Лужков-Кац, В.Ніконов (онук В.Молотова), А.Вассерман, А.Дугін.

Результати:

1. Невпинне методичне перетворення населених пунктів РФ на кишлаки та аули. Повзуча передача Сибіру та Далекого Сходу китайсько-корейським товаришам.

2. Слов’янському населенню пропонується в якості генетично модифікованого замінника євразійський проект «ягусский». Євразійство = слов’янофобія в лаптях (розробники ерефівського євразійства – Алєксандр Гєльєвіч Дугін, Владімір Рудольфовіч Соловйов, Марат Гельман, Глєб Павловський, Модест Колєров). Євразійський проект «ягусский» - різновид «помаранчевої революції» з урахуванням мультикультурного наповнення проекту РФ та глибинної антиєвропейської психологічної спрямованості авторів цього проекту.

3. Українофобія/слов’янофобія як національна ідея РФ, адже еліта проекту РФ справедливо вважає себе генетичними нащадками і правонаступниками ліквідованого головорізами київського князя Святослава Хороброго Хазарського каганату. Фактор помсти Русі-Україні за Хазарію, Хмельниччину, Коліївщину, Проскурівський-1919 та Львівський-1941 погроми, що виховується в спеціалізованих навчальних закладах з дитинства.

Підсумок:

Проект РФ докорінно суперечить інтересам російського народу. Кремлівською елітою знищений цвіт воїнства – адмірал А.Колчак, барон Унгерн фон Штернберг, отамани А.Дутов, Г.Семенов, генерал Андрій Шкуро, десятки тисяч династій кубанських, донських, терських козаків від мала до велика. Яка різниця між Апфельбаумом і Менделем, Розенфельдом і Павловським, Собельсоном і Гельманом, Кацом і Свердловим?

Забуттю і прощенню не підлягає.

Проект РФ є мутацією СССР, тому проект РФ - не Росія. Проект РФ – нерусь.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи