Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Що насправді відбувається в Марганці?

Категорія:

Розповідь очевидця з ресурсу http://www.forum.vosvoboda.info. Правда без українофобської політкоректності і корумпованої толерантності. Автор - мешканець Марганця, нік Розумник.
Сиділи в кафе дві компанії, наші хлопці і звірі. Чорнопикі випили і почали звіріти, чіплятись до дівчат, хамити всім, як звичайно вони себе ведуть, принаймні у нас в місті! Сергій зробив їм зауваження, причому, досить чемно і культурно, але оте хамло чорнопике вважає себе королем міста, і воно вирішило що йому все можна! От він дочекався поки наш хлопець вийде на вулицю, вийшов за ним і вдарив його ножем! Ну а потім зав’язалась драка, в якій мавпам добре наваляли, цей вилупок зараз у реанімації під охороною "Беркуту".

Ця подія стала останньою краплею, наше місто давно вже потерпає від цих нелюдів, та хіба тільки Марганець! Ось люди і збунтувались, згоріло 2 хати арів, декількох підстрелили, з тих хто на розборки приїхав, перевернули кілька машин! А коли чорнопикі зрозуміли що це серйозно, то поховались!

Зараз повне місто міліції, перекриті усі дороги. Кажуть що тих хто не вспів втекти, зібрали в машину і вивезли з міста!

І найбільше мене обурив той факт, що інші чорнопикі, дуже оперативно зібрались, озброїлись, і приїхали в Марганець на розборки! Зовсім страх загубили, вважають Україну своєю землею! А ми українці соплі розвісили, особливо влада, зам’яти все хочемо! Як же потім в цьому місті жити, якщо ари знову повернуться - війна неминуча! І це, напевно, проблема не тільки Марганця, це проблема усіх міст південної та східної України!

Від НО. Авторську стилістику і термінологічну специфіку збережено.



Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи