Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Хроніка виродження: в Баварії узаконили педерастію

Світ:

У Баварії дозволили одностатеві шлюби, а в Індії скасували кримінальну відповідальність за секс гомосексуалістів

Одностатеві пари скоро зможуть укладати шлюби і в Баварії. Відповідні зміни в законодавстві одноголосно схвалили в середу, 1 липня, депутати земельного парламенту в Мюнхені. Досі одностатеві партнери в цій федеральній землі мали можливість лише підтверджувати свої стосунки в нотаріальних конторах. Нове положення набуде чинності 1 серпня.

На дозволі одностатевих шлюбів баварським парламентом наполягали представники Вільної демократичної партії Німеччини (СВДП), а також соціал-демократи і "зелені". Проте традиційно сильний у Баварії консервативний християнсько-соціальний союз (ХСС) довгий час чинив опір.

"Весілля другого сорту тепер підуть в минуле", - радіє депутат від СВДП Андреас Фішер. А представник "зелених" в баварському ландтазі Клаудіа Штам попереджає, що тепер необхідно запропонувати допомогу працівникам загсів. За її словами, там ще панує сумніви з приводу того, як же потрібно поводитися з гомосексуальними парами.

А тим часом вищий суд Нью-Делі в четвер визнав законним секс гомосексуалістів, за який раніше загрожував тюремний вирок на термін до 10 років, повідомив журналістам адвокат-правозахисник Тандон.

Таке покарання за "протиприродний секс" було передбачене 377 статтею індійського кримінального кодексу, яка була прийнята ще в час британського панування в 1861 році. Стосунки гомосексуалістів підпадали під дію даної статті. Закон на практиці давно не застосовується, і гомосексуалісти вважали його неактуальними.

"Це знакове рішення", - сказав Тандон журналістам, вийшовши з будівлі суду. Він пояснив, що рішення суду фактично легалізувало стосунки педерастів старше 18 років.

Суд визнав, що покарання гомосексуалістів відповідно до статті 377 суперечить духу індійської конституції. "Часи міняються. Дух конституції передбачає, що у кожної людини повинне бути місце в суспільстві", - сказав Тандон.

Уряд Індії тепер може оскаржити ухвалу суду. Міністр юстиції Віраппа Мойлі не почав коментувати рішення, пообіцявши вивчити ухвалу. Раніше він не виключав відміни покарання для любителів одностатевого сексу, введеного англійцями майже півтора століття назад, але тільки після ретельного обговорення.

Минулої неділі індійські гомосексуалісти провели демонстрацію в Нью-Делі з гаслами за відміну кримінального покарання за гомосексуалізм. Аналогічні акції збоченці провели того ж дня і в інших крупних містах Індії - Мумбаї, Колкаті і Бангалорі.

Верховний суд американського штату Каліфорнія у травні, навпаки, залишив у силі заборону на реєстрацію одностатевих шлюбів, проте ухвалив вважати законними вже оформлені союзи. Каліфорнія підтримала поправку в конституцію штату, яка проголошує, що шлюб - це союз тільки між чоловіком і жінкою.
 


В тему:

У «суперелітному» Гарварді для студентів-педерастів підбирають професорів-педерастів

Педерасти повинні бути знищені

Руйнування сім’ї - руйнування нації

В ЄС заборонили розрізняти стать людини
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи