Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

111

Категорія:

Кримінальний кодекс України. Стаття 111. Державна зрада. Свято наближається.
1. Державна зрада, тобто діяння, умисно вчинене громадянином України на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній чи інформаційній безпеці України: перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їх представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України, - карається позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років.

Від НО. Внаслідок відновлення Української держави Гетьман підписує наказ про поновлення в межах статті 111 смертної кари з обов’язковою конфіскацією майна та практичне застосування цієї норми щодо осіб, винних у державній зраді. Технологія реалізації – протягом тижня, відповідно до побажань трудового народу України, з прямою трансляцією по конфіскованим у державних зрадників засобам масової інформації, з попередньою обов’язковою вакцинацією державних зрадників, їхніх дітей, родичів, юристів, радників, журналістів та політтехнологів індійською вакциною. Щоб не хворіли.


В тему:

ТОР-130: розстрільний список?

Нова угода снайперів

Корупція та історія: історичні реалії й українські аналогії

Вакцинація є прихованою кампанією зі скорочення населення

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи