Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Діти Кучми тепер косять під Обаму

Категорія:

Минулого тижня по всій Україні з’явилися бігборди з ім’ям народного депутата-”нунсівця” 35-річного Арсенія Яценюка. Тло — в оливкових тонах. На задньому плані темні смуги, нахилені під кутом 45°. Політика зобразили у графічному стилі з трохи повернутою праворуч головою у костюмі і краватці. Зверху білим кольором напис ”Врятувати країну”. Знизу великими літерами — ”Арсеній”.
В офісі громадського руху ”Фронт змін”, який очолює Яценюк, кажуть, що це всеукраїнський проект. Про витрати на рекламу нардеп не каже. Хоча такі бігборди — в багатьох містах. ”ГПУ” зателефонувала до компанії ”Ньюз Аутдор Юкрейн”, що розвісила зображення Яценюка у столиці на Контрактовій площі. Там говорять, мінімальна вартість розміщення одного плаката 2 тис. грн на місяць.

Яценюк стверджує, що ніколи з політтехнологами не працював. Однак у його штабі розповідають, що співавторами цієї кампанії є група російських політтехнологів: Іскандер Валітов, Тимофій Сергейцев і Дмитро Куліков. Вони брали участь у передвиборній президентській кампанії Леоніда Кучми 1999 року.

На виборах до парламенту 2002-го працювали на ”Команду озимого покоління” (ще один єврейський проект - НО). У її списку першим номером був Валерій Хорошковський, другим — Інна Богословська.

2004 року Валітов, Сергейцев і Куліков були у штабі Віктора Януковича. Їм приписують антиющенківські плакати з поділом українців на три сорти.


— Жахливий початок кампанії, — говорить політолог 32-річний Михайло Басараб. — Перша думка, що хтось підставив Яценюка. Бачимо результат ”гарної” роботи представників російської ”Школы культурной политики”. Кольори на плакатах гнітючі, нежиттєрадісні. Не символізують змін, з якими нібито йде у політику Яценюк. Це ніяк не європейське майбутнє для України.

Басараб каже, що Яценюка вважають молодим для балотування у президенти. Відсутність на плакаті прізвища це підкреслює: він ще надто зелений, і ми можемо дозволити собі називати його Арсеній.

”Бютівець” 36-річний Олег Ляшко говорить, що на ім’я Яценюка ніхто не називає:

— У минулій виборчій кампанії були плакати з написом ”Юля”. Так ішла на вибори Тимошенко. Але ж її Юлею назвав народ.

Додає, що смуги на плакатах нагадують йому американський прапор. А Яценюк на них схожий на президента США Барака Обаму.

Яценюк і Обама

Нардеп-”регіонал” Михайло Чечетов каже, що через темні кольори на бігбордах Яценюка депутати вже прозвали їх нацистськими.

Офіційно президентська кампанія розпочнеться восени. Однак свої плакати вже розвісили й інші політики — нардепи-”нунсівці” Борис Тарасюк та Юрій Кармазін. Перший, лідер Народного руху, із бігбордів запевняє, що його партія ”20 років тримає слово”. Другий — очолює Партію захисників Вітчизни. Із плакатів у вишиванці вимагає ”закону та порядку для країни”. Також бігборди зі своїм зображенням розвісив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко. Він закликає українців не давати себе принижувати.


В тему:

На Яценюка працює політтехнолог Обами, або новий єврейський проект

Безплідна смоківниця, або як позбутися рекламних монстрів

У Шустера вияснили справжню національність Яценюка

Увага, акція!

Всесвіт за нас!
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи