Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Ще один клоун

Категорія:

Рекламу Гриценка – з трьома зірками та словом «порядок» – організовувало рекламне агентство «Десятка», яке до цього спеціалізувалося на просуванні автомобілів, квасу та готелів.
Робота з виготовлення картинки має свою специфіку. Зазвичай все затверджує аналітичний департамент центрального офісу, але для безпосереднього створення плакату при штабах формують спеціальні креативні групи - повідомляє www.gart.org.ua.

Це загальна схема, яка з року в рік діє у всіх політсилах. Хоча, наприклад, останню кампанію для пана Гриценка – з трьома зірками та словом «порядок» – організовувало рекламне агентство «Десятка», яке до цього спеціалізувалося на просуванні автомобілів, квасу та готелів.

Анатолій Гриценко пройшов вишкіл у вищих навчальних закладах США і має відверту проамериканську орієнтацію. Так, на початку 1990-х років він навчався в Інституті іноземних мов міністерства оборони США і на оперативно-стратегічному факультеті Університету ВПС США.

Свого часу Гриценко покинув дружину з двома дітьми і одружився на вдові Олександра Разумкова – Юлії Мостовій і очолив центр політичного прогнозу „Імені Разумкова”. Юля Мостова виявилася багатенькою нареченою – її татусь господар великого холдингу і однієї з найбільших єврейських газет в Україні „Дзеркало тижня”.

Коли його запитали, чи є він “грантоїдом”, маючи на увазі діяльність Центру ім. Разумкова, Гриценко відповів: “Так”.

Ми отримуємо гроші на проведення досліджень від вітчизняних і зарубіжних спонсорів. Але ми робимо те, що хочемо самі, а не те, що хочуть ті, хто дає гроші”. Хто б сумнівався...

На переконання Гриценка гасло "Україна для українців!" - це фашизм. У передачі «Шустер Live» 24.04.09 р. українські патріоти виставлялися ним як фашисти та людиноненависники.

З цього приводу УНП підготувала лист Президенту України Вікторові Ющенку, Уряду України, Генеральному Прокурору України Олександру Медведьку, Голові СБУ Валентину Наливайченку з вимогою порушити кримінальну справу проти власників та керівників телеканалу «Україна», ведучого телешоу «Шустер Live» Савіка Шустера, народних депутатів України Євгена Червоненка, Анатолія Гриценка, Володимира Яворівського за антидержавну діяльність.


В тему:

Кролики проти хунти (ФОТО)

Нова упаковка українофобії. Аналіз телепрограми "Шустер Live"

Вороги України, наркомани і збоченці тепер називають себе антифашистами

Антифашизм чи українофобія?

Антифашистські депутати Верховної ради – найбагатші у світі депутати!



В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи