Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Юрія Збітнєва урочисто прийняли до лав десантників (ФОТО)

Тільки ті люди, які знають що таке зброя і дисципліна, зможуть зупинити розгул криміналу та бездіяльність влади. Українці повинні дбати про свою безпеку, безпеку своїх родин і своєї країни.
Автор і меценат журналу "Перехід-IV", лідер партії «НОВА СИЛА» Юрій Збітнєв взяв участь у святкуванні Дня повітряно-десантних військ у місті Біла Церква.

Організаторами святкування виступили міська рада м. Біла Церква, Всеукраїнська партія «Нова Сила», а також низка громадських організацій, заснованих колишніми військовими, що мешкають в місті.

Учасники святкування пройшли урочистою ходою вулицями Білої Церкви, поклали квіти до пам’ятника воїнам, загиблим під час військових конфліктів, відслужили молебень їхньої пам’яті у храмі Св. Георгія (Юрія) Переможця.

 Заступник міського голови Антонюк Микола та лідер партії «Нова сила» Юрій Збітнєв покладають квіти до пам’ятника загиблим воїнам
Заступник міського голови Антонюк Микола та лідер партії «Нова сила» Юрій Збітнєв покладають квіти до пам’ятника загиблим воїнам

Ветерани-десантники отримали почесні відзнаки від Білоцерківської міської ради і подарунки від партії «Нова сила». Святкування завершилось частуванням мешканців міста стравами польової кухні.

 Ветерани-десантники і Юрій Збітнєв біля церкви св. Георгія Переможця
Ветерани-десантники і Юрій Збітнєв біля церкви св. Георгія Переможця

«Святкування дня повітряно-десантних військ для нас надзвичайно важливе саме сьогодні, – відзначив Юрій Збітнєв, – адже тільки ті люди, які знають що таке зброя і дисципліна, знають справжню ціну життя і смерті зможуть бути тим стримуючим фактором, який зупинить розгул криміналу та бездіяльність влади. Українці повинні дбати про свою безпеку, безпеку своїх родин і своєї країни».

У 1999 році Юрій Збітнєв виступив ініціатором і меценатом будівництва храму Св. Юрія Переможця у Білій Церкві. З 2000 року він допомагає білоцерківському осередку Спілки ветеранів Афганістану.

Довідка:

Святий Юрій, Святий Юр, Юрій-Змієборець, Святий Георгій, Георгій Переможець (грецькою мовою: агіос Георгіос) - святий і воїн, патрон візантійських імператорів, а пізніше і руських (українських) князів, зокрема князів Коріятовичів. Святий Георгій є однією з найвідоміших постатей в християнському світі, його історія надихала митців протягом століть. Святий є опікуном Пласту і небесним заступником міста Біла Церква.

Музика під настрій: Гурт «От вінта», пісня «Попереду жахи-шляхи» (аудіо, mp3, 320 Кбіт/с, 7.05 Мб)


В тему:

Україна не відповідає критеріям суверенної держави

Сім джерел громадянського патріотизму: кров, земля, захист, віра, традиція, держава, нація

Новий Суспільний Договір

Німецький експеримент

Соціополіси: вільні міста, точки переходу

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи