Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

Банк-що-не-збанкрутує

Іноді доводиться зустрічатися з просвітленими людьми, які роблять масштабні корисні справи: організовують фестивалі, видають книги, записують пісні... На все це вони якось «знаходять» немалі гроші, хоча в них самих грошей може бути на місяць-два скромного життя.

Тобто така людина часто навіть не знає, за що житиме в найближчому майбутньому. Знає лише те, що гроші знайдуться. І вони справді «знаходяться». В тому числі й на масштабні проекти.

Дехто живе в такому невизначеному стані багато років. Начебто вже й звик до всього цього, та все ж таки час від часу виникає якийсь подив. І навіть збентеження – коли запитують: А за що ти живеш? Людина щиро каже: Не знаю. Тобто вона може розповісти, звідки в минулому брала гроші, але навряд чи зможе чітко пояснити, звідки їх візьме через три місяці.

Це нагадує ситуацію з людиною, яка має банківський рахунок і платіжну картку. Готівкових грошей у неї обмаль, зате на рахунку грошей дуже багато. Людина й сама не знає скільки. Просто підходить до будь-якого банкомату і бере стільки, скільки їй дійсно треба, причому в будь-якій валюті.

Це метафора, а от з яким таким реальним «банком» працюють згадані вище люди? У даному випадку йдеться про психоенергетичний банк, або егрегор. Він формується правильними думками і емоціями людини, підкріпленими шляхетними вчинками. Зазвичай, потужні егрегори формуються групами людей. Чим чистіша і шляхетніша людина, тим вищі і сильніші егрегори їй допомагають.

Людина, яка володіє могутнім особистим егрегором, має харизму, її слова авторитетні, вона викликає повагу навіть у тих, хто її бачить вперше. Саме завдяки підключення до потужних егрегорів люди здійснюють чудеса героїзму, досягають «неможливих» результатів.

Сонячний егрегор – це і є метафоричний «банківський рахунок», на якому зберігається «універсальна валюта», яка при потребі конвертується у що завгодно: здоров’я, гроші, час, події. Просто багато хто з власників такої «платіжної картки» не розуміє її природи, хоча це не заважає їм успішно нею користуватися.

Небесний «картковий рахунок» зручний тим, що його власника неможливо пограбувати. Це найкращий спосіб накопичення. Про нього було сказано ще два тисячоліття тому: «Не збирайте собі скарбів на землі, де міль і хробаки нищать і де злодії підкопують і крадуть. Збирайте собі скарби на небесах, де ні міль, ні хробаки не точать і де злодії не проломлюють стін і не крадуть». Згадали? Нагірна проповідь Ісуса Хреста, Сина Божого.

Особистий егрегор, егрегор громади, егрегор народу – ось банк, валюта якого не боїться інфляції. Його не пограбують, він ніколи не збанкрутує. Він миттєво і на будь-які відстані надає енергію тим, хто включений до нього любов’ю, чистими думками і шляхетними діями. Його ресурсами можуть користуватися і сучасники, і їхні внуки-правнуки. Він захищає від зла і допомагає робити добро.

Кожному своєму учаснику небесний банк дає ту суму енергії, з якою цей учасник може впоратися – використати ефективно, дбайливо, з користю для спільної справи. Зазвичай, тут не стоїть питання, скільки банк може дати людині. Він дасть стільки, скільки людина готова прийняти.

А тепер чисто практичне запитання: Як накопичити персональний егрегор і стати членом потужного небесного банку?

Можна сказати, що кожний вибирає власний шлях. Проте є одна найпростіша, найбезпечніша і, водночас, найефективніша технологія. Це «Живе Слово» – пророковане Іваном Предтечею хрещення вогнем.

Щодо банку, то найбільш доступний українцям, рідний для них, батьківський небесний банк називається «Арійська Україна», а його учасники – аріями. Основи цього банку закладено за часів Трипілля – 7 тисячоліть тому, а його корені сягають ще часів Мізина – 25 тисячоліть тому. Тож можете уявити собі його потужність!

Енергетику цього арійського егрегора накопичували трипільці і пелазги, самари і кімери, галли і сколоти, склавини-слов’яни, руси і козаки. Його активними учасниками були Ісус Хрестос та його апостоли, а також всі послідовники сонячної Хрестової традиції – подвижники і праведники, герої і святі.

Технологія самовідновлення «Живе Слово» черпає енергію з цього найпотужнішого у світі, сонячного, святого, арійського егрегора – звідси її неймовірна ефективність. Для того, щоб у цьому переконатися, достатньо кількох тижнів практики, хоча багато хто отримує благодатні дари очищення і зцілення вже на другий-третій день роботи.

Більше того – все частіше трапляються випадки, коли виразні прояви зцілення (позбавлення депресії, зникнення страхів, повернення радості життя) з’являються внаслідок самого лише твердого наміру людини долучитися до сонячної традиції предків і стати арієм – засновником нового українського етносу.

Хай Буде!
 


В тему:
Живе Слово: для тих, хто прагне більшого
Бути арієм!
Ми – арії, новий український етнос!
Національний егрегор — скарбниця народу
Маги, волхви, егрегори, сили, боги
Водою і вогнем
Послання кризовому людству

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Я особисто знаю людей, які одержують кошти для своїх справ саме таким способом. Це професор і бібліотекарка.

Коментарі

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Я особисто знаю людей, які одержують кошти для своїх справ саме таким способом. Це професор і бібліотекарка.