Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Брендан Нельсон, міністр оборони Австралії: «Мені набридло, що наша країна повинна постійно перейматися з приводу того, чи не ображаємо ми якихось осіб чи їхню культуру»

В Австралії оприлюднений Указ від 20 вересня відносно того, що мусульманам, які бажають жити в Австралії за законами шаріату, доведеться полишити країну, оскільки уряд відчуває від цієї категорії населення загрозу терактів.
Указ адресовано арабо-мусульманським мігрантам.

«Якщо наші цінності не є вашими, якщо ви хочете жити в країні, в якій править закон шаріату, або в теократичній державі, то тоді Австралія не для вас», - наголосив міністр фінансів країни Пітер Костелло.
Костелло повідомив, що володарям подвійного громадянства, можливо, доведеться виїхати до країни їхнього другого громадянства.

Брендан Нельсон, міністр оборони Австралії: « По суті ті, які не хочуть бути австралійцями і не бажають жити відповідно до австралійських цінностей та розуміти їх, можуть йти геть. Мігранти, а не австралійці, повинні йти на компроміс. Або приймайте це, або йдіть геть. Мені набридло, що наша країна повинна постійно перейматися з приводу того, чи не ображаємо ми якихось осіб чи їхню культуру».
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи