Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Марш проти бидлоелітних педофілів

Категорія:

Акція має бути проведена у вівторок, раніше навряд чи вийде нормально її організувати. 20 жовтня – перший день президентської кампанії. На мій погляд, це ідеальний варіант для проведення такого заходу, який зіпсує малину всім суб’єктам, що люто рвуться в Президенти України, і покаже наше відношення до того, що відбувається в країні і в даній конкретній ситуації.
13 жовтня в Україні розгорівся педогейт, який увігнав українське суспільство в шоковий стан. Насильство над дітьми у всі часи і в будь-якій країні є найстрашнішим злочином. Тому справа педофілів зачіпає кожну людину, в якої залишилася хоч крихта совісті.

У даний момент – це питання виживання нашої нації. Якщо цю справу залишити просто так, то нація не заслуговує права на життя. Якщо ми не здатні захистити наших дітей, то на що ми тоді взагалі здатні?

Метушня довкола розбещувачів показує, що, як і у випадку з Лозінським, справу можуть спустити на гальмах, оскільки під ударом опиняється вся політична система. Я впевнений, що, при бажанні, таких самих виродків можна знайти як і у регіоналів, так і в інших «гарантів» беззаконня, що відбувається в країні. Насправді верхівка регулярно користується послугами малолітніх, а в Україні давно існує мережа vip-борделів, які постачають хлопчиків і дівчаток для розваг. Всі хто, намагаються боротися з цією сферою стикаються з шаленим опором. Досить пригадати покійного Сироту, який незадовго до смерті починав розкручувати справу педофілів в Одесі.

Тому дане питання неминуче зачіпає всю систему влади, а отже, це лише питання часу, коли вони почнуть торг. Ось чому тут потрібна блискавична реакція, щоб отримати відповіді на ключові питання: Що сталося? Хто винен? І як покарати винних?

Суспільству потрібно отримати відповіді на ці питання, тому що дана ситуація має величезну деморалізуючу дію. По суті, нормальна людина постає перед вибором – або бігти звідси всіма можливими способами або почати стріляти у владних монстрів.

У цій ситуації головна загроза полягає в тому, що винні отримають коридор і їх випустять з країни. Або цапом-відбувайлом оберуть того-ж Полюховича, з яким «раптом» станеться нещасний випадок на виробництві. Тому потрібно діяти дуже швидко і поставити систему в рамки, які вона не зможе ігнорувати. Для цього, на даному етапі, потрібно організувати сильний суспільний тиск на органи слідства.

Що робити?

А) Потрібно поставити ультиматум: протягом 10 днів ГПУ повинна дати відповіді на всі питання, які хвилюють суспільство в цій ситуації. Якщо 10 днів недостатньо, то ГПУ повинна озвучити, скільки їй необхідно часу і інформувати громадськість про хід просування справи. Хай ГПУ «кине» на розслідування цієї справи всі свої ресурси, зараз воно найважливіше, враховуючи ситуацію в країні.

Б) Всі обвинувачені повинні пройти через детектор брехні, краще всього публічно, на щастя ми кожні вихідні можемо споглядати шоу з використанням такої апаратури. Оскільки довіра до українських органів влади відсутня, то публічний допит на детекторі брехні був би ідеальним варіантом, який зняв би масу запитань.

В) У випадку якщо слідчі органи не вписуються у відведений термін і затягують справу, пропоную самим відшукати всіх підозрюваних і провести відповідну «педагогічну» роботу.
Зрештою, я не думаю, що в Україні живуть одні боягузи, що базікають по кухнях і форумах. Чоловіки в країні ще залишилися, а значить потрібно організувати групу, яка дозволить впровадити в життя все вищесказане. В органах також багато нормальних людей, які допоможуть і словом, і дією. Якщо у нас немає держави, здатної забезпечити елементарні функції, то потрібно самим стати такою державою, зайнятися її організацією. Інакше нас переб’ють, перетруять, перепродадуть, а наших дітей зрештою ще й «матимуть».

Як проміжна дія, щоб нагорі зрозуміли серйозність намірів, пропоную організувати марш протесту «Україна проти педофілів», в якому братимуть участь всі зацікавлені в справедливому результаті цієї справи люди. Акція має бути проведена у вівторок, раніше навряд чи вийде нормально її організувати.

20 жовтня – перший день президентської кампанії. На мій погляд, це ідеальний варіант для проведення такого заходу, який зіпсує малину всім суб’єктам, що люто рвуться в Президенти України, і покаже наше відношення до того, що відбувається в країні і в даній конкретній ситуації.

На марш протесту можна брати з собою дітей. Отже, 20 жовтня, в 12-00 збираємося на Майдані. Маршрут і інші нюанси пропрацюємо в робочому режимі зі всіма співорганізаторами, які виявлять бажання включитися в акцію.

Діяти потрібно дуже швидко, інакше повторитися ситуація з Лозінським. Зрештою, якщо ми не пресуватимемо цю так звану владу, то вона нас розчавить поодинці, як вже розчавила Гонгандзе і безліч інших нікому невідомих людей.

Джерело: Хвиля

КОМЕНТАР «НО»:

Люди та нелюди відрізняються не лише поведінково і генетично — у них різні біохімічні реакції. Ось що пишуть американські психологи Роберт Берон і Дебора Ричардсон у книзі «Агресія» (1994): «З’ясувалося, що в агресивних осіб рівень адреналіну — речовини, яка має відношення до збудження і тривоги — порівняно низький». Дослідники порівняли виділення адреналіну і норадреналіну в стресових ситуаціях у пацієнтів тюремних лікарень. З’ясувалося, що досліджувані особи виразно розділились на дві групи — з нормальною реактивністю (нормальним виділенням адреналіну) і зі зниженою реактивністю. «Але найцікавішим для цілей нашого дослідження є той факт, що особи зі зниженою реактивністю здійснили проти незнайомців утричі більше злочинів із застосуванням насильства і учетверо більше злочинів зі смертельним наслідком, ніж особи з нормальною реактивністю». Найвідомішим кінематографічним образом нелюда є вишуканий інтелектуал, доктор Ганнібал Лектер з «Мовчання ягнят» — при пожиранні людей у нього навіть не прискорюється пульс.

Знижена реактивність дозволяє другосигнальним гомінідам обманювати «детектор брехні» (поліграф), адже ця техніка налаштована на «людський формат». У людей, завдяки наявності голосу совісті, свідома брехня викликає стрес, який призводить до стрибкоподібної зміни фізіологічних параметрів: частоти пульсу, тиску крові, потовиділення тощо. У другосигнальних гомінід, з причини відсутності совісті, стресу не виникає, а почуття страху успішно гаситься зниженою реактивністю. Тому «детектор брехні» не фіксує проявів хвилювання, з чого робиться помилковий висновок, що людина говорить чисту правду.

Цікаво, що другосигнальні хижаки непогано знають про цю свою особливість. Тому при потребі демонстративно закликають перевірити себе на поліграфі. Для наочності згадаймо ще один відомий кінообраз — головну героїню кінофільму «Основний інстинкт», вродливу письменницю-інтелектуалку. Коли поліція запідозрила її у вбивстві, вона сама запропонувала перевірити її на чесність. «Детектор брехні» зафіксував повний спокій, тому хижачку відпустили на свободу.

Спеціалісти говорять, що 2—3 відсотки тестованих на поліграфі демонструють подібний «нелюдський формат». Це збігається з оцінкою антрополога Бориса Діденка про «кілька відсотків» хижих гомінід в людському соціумі. Тож виходить, що їх можна визначати не лише за поведінкою, але й за фізіологічними параметрами.
– ДОКЛАДНІШЕ: Адреналіновий тест


В тему:

Тетяна Монтян: Насильство проти дітей — це за межами добра і зла

Педерасти повинні бути знищені

Про секспригоди бидлонардепів найбільше знають покоївки та СБУ

Жорстокість передається спадково

Людиноподібні види можуть існувати одночасно

Еліта

Еліта, псевдоеліта, контреліта

Давні люди робили з неандертальців прикраси та поїдали їх

НУ-НС: Політики — не люди

Нова угода снайперів

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи