Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Вакцину від грипу застосували для поширення грипу

Світ:

Вакцини американської компанії Baxter International були забруднені смертельним вірусом з метою викликати пандемію.
У другій половині лютого 2009 року австрійська компанія – дистриб’ютор ліків «Орта» – відправила до Чехії, Словенії і Німеччини партію протигрипозної вакцини, виробленої американською міжнародною фармацевтичною компанією «Бакстер».

Лаборант чеської фармацевтичної компанії «Біотеста», під Прагою, випробував отриману американську вакцину на лабораторних тхорах. Незабаром після отримання вакцинної ін’єкції всі тварини здохли. При ретельнішому аналізі вакцини з’ясувалося, що вона містить в собі живий, активний пташиний вірус H5N1 і людський - H3N2.

Чеські газети припускають, що вакцини, забруднені смертельним пташиним вірусом грипу, які призначалися 18 країнам, виготовлені американською компанією Baxter International, були частиною змови з метою викликати пандемію. Припущення не позбавлене підстави, тому що, згідно лабораторним вимогам безпеки, які є звичайними для виробників вакцини, випадково змішати живий вірусний біологічний засіб з матеріалом вакцини фактично неможливо.

"Компанія, яка випускала забруднений матеріал вірусу грипу із заводу в Австрії, підтвердила, що експериментальний продукт містив живий H5N1 - вірус пташиного грипу", - повідомляє канадська Press.

Спочатку Бакстер не відповідав на запитання, апелюючи до "комерційних секретів" і відмовився визнати, що вакцини були забруднені H5N1. Під тиском Бакстер заявив, що в чисті партії вакцини вірус H5N1 потрапив випадково. Проте випадкове забруднення вакцини таким смертельним біологічним агентом як пташиний грип є фактично неможливим, і єдиний шлях, як це могло статися, була навмисна і злочинна дія.

"Було це просто злочинною недбалістю чи спробою викликати епідемію, використовуючи щеплення проти грипу аби розповсюдити хворобу - а вже потім продати за гроші вакцини проти H5N1, які розробляє Бакстер? Як міг виявитися вірус H5N1 у звичайних вакцинах від грипу?"

Тут слід наголосити, в чому полягає ключовий аспект цієї історії: живому вірусу пташиного грипу неможливо випадковим чином проникнути у звичайну вакцину від грипу.


В тему:

Чим ширша вакцинація, тим більша смертність

Суперечності між медичною наукою і політикою вакцинації

Щеплення – величезні гроші на масштабній брехні

Безжальна імунізація, або правда про щеплення

Вітаю, мамо! Я вже труп. Помер учора від вакцинації.

Антон Тищенко помер після щеплення проти кору

«Всі щеплення небезпечні! ВООЗ — на передньому краю боротьби за депопуляцію»

Злочинну імунізацію української молоді профінансував американський мільярдер – спонсор скорочення «зайвого населення»

СПИД — мистификация мирового масштаба
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи