Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Доктор Леонард Горовіц: Свинячий грип — біологічна диверсія проти людства

Світ:

В середині серпня 2009 року слідчо-експертна група Агентства Захисту Здоров’я — Health Protection Agency (HPA) штату Каліфорнія, що займається фармацевтичною промисловістю, виявила документи, які розкривають кримінальну і диверсійну діяльність ряду фармацевтичних компаній, об’єднаних в міжнародний картель, що в змові між собою займався виробництвом високотоксичної вакцини «від свинячого грипу H1N1».

У злочинну змову виявилися залученими ті ж фармацевтичні гіганти Бакстер (м. Дірфілд, штат Ілінойс) і Новавакс (м. Бетесда, штат Меріленд), «через помилку» яких в лютому 2009 року токсини пташиного грипу H5N1 потрапили в протигрипозну вакцину і викликали короткий спалах пташиного грипу. Вони залучили в свою діяльність цілий ряд інших фармацевтичних і біотехнологічних компаній в США і за кордоном.

В ході слідства з’ясувалося, що всі сліди ведуть до корпорації «Нью-Йорк Партнершип», спонсорованій «Трастовою Компанією Давида Рокфелера», у яку входить ряд багатющих і впливових партнерів з Вол-Стріту, також медіа-магнати: Руперт Мердок, Мортон Цукерман і Томас Глаусер. Одним з партнерів «трасту» є Джері Спрєєр — колишній голова ради директорів Федерального Резервного Банку Нью-Йорка.

Ще одним співучасником злочинного угрупування, як написано в заяві Директору Федерального Бюро Розслідування, є президент «Silverstein Properties, Inc.» Ларрі Сильверштейн — колишній власник двох будівель Всесвітнього Торговельного Центру, нині співвласник і орендар приміщень для біотехнологічного трасту Давида Рокфелера. До речі, він же ж, Сильверштейн, — один з головних підозрюваних у тому, що дав згоду на детонацію двох його будівель, в ході розслідування «Правда про 911».

Саме «Траст Д. Рокфелера» керує і контролює напрями глобальних біотехнологічних досліджень, маркетинг і продаж продукції для охорони здоров’я. Трасту також повністю підвладні всі основні американські і деякі зарубіжні ЗМІ — ті самі, які так завзято рекламують небезпеку придуманого і генетично модифікованого злими вченими геніями свинячого грипу.

Ще в квітні 2009 року інформаційне агентство «Ройтер», паралельно з низкою незалежних американських журналістів, почало проводити своє розслідування. Підставою для розслідування став факт, що перші сім смертних випадків не стали результатом свинячого грипу. Американські ЗМІ почали пропаганду про розповсюдження H1N1 ще до його фактичної появи. Так, пізніше свинячий грип був (швидше за все, штучно) завезений до Мексики, і від нього дійсно померли близько 60 осіб. Але сам прецедент передчасного сповіщення насторожував.

Результат журналістського розслідування був приголомшуючим: акції всіх, нині обвинувачених в злочині проти людства компаній, з першими повідомленнями ЗМІ підскочили до небес. Отже, «Траст Д. Рокфелера» і його партнерів наперед планував всю акцію з свинячим грипом, знаючи, до чого це може призвести.

Окрім компаній, названих вище, в цю брудну гру були також замішані фармацевтичні компанії Kleiner Perkins Caufield & Byers (США), BioCryst Pharmaceuticals (США), Roche Holding AG (Швейцарія). Можливо, це не всі учасники змови проти людства. Проте слідство тільки почалось.

До середини вересня 2009 року стала суспільно доступною інформація про те, що доктор-мікробіолог Леонард Горовіц, провідний фахівець Америки по медикаментах і продуктах охорони здоров’я, що має п’ять вчених ступенів, разом з журналісткою Шеррі Кейн, у присутності групи адвокатів надав ФБР неспростовні докази того, що вакцина від свинячого грипу H1N1, вироблювана згаданим вище американським фармацевтичним картелем, є бактеріологічною зброєю, оскільки змішана з високотоксичними речовинами, що неминуче ведуть до повної втрати імунітету і викликають більше двадцяти видів ракових захворювань з подальшим паралічем м’язових тканин і дихальних органів.

У своїй заяві, написаній на 20 листах, Горовіц детально, послідовно і доказово розкриває картину змови проти людства і причетність до нього названих вище компаній і осіб. До заяви доктор Горовіц приклав ряд документів, включаючи результати зробленого ним особисто хімічного аналізу вакцини H1N1.

P.S. Враховуючи безпрецедентну природу і важливість цих відомостей, доктор Горовіц дав офіційні письмові свідчення під присягою з тим, щоб інші активісти розповсюдили цю інформацію і попередили уряди держав всього світу, щоб зупинити масову вакцинацію і не стати співучасниками злочину проти людства.
 


В тему:

Бидлоеліта проти Юрія Збітнєва

План по винородовленню українців в дії. "Мінздоров’я" просить генпрокуратуру покарати "антивакцинальщиків".

Чому Тимошенко піарить отруту "Таміфлю"

Отрута «Таміфлю». Цікаво: вони справді ідіоти чи придурюються?

«Свинячий» грип: афера, загроза чи сила піару?

В Україні - звичайна епідемія сезонного грипу

Володимир Мартинюк підозрює владу в штучному перебільшенні масштабів епідемії та ставить під сумнів саму її наявність

У Тернополі все нормально. Міський голова спростував чутки.

Свинячий грип винайшли фармацевти Рокфеллера?

Ви вже отримали користь від лохотрону «Свинячий грип»?

Як лікують свинячий грип в цивілізованих країнах (відео)

Свинячий психотерор: хто поширює паніку?

Грипу в Києві немає – лікарі

Свинячий грип став золотою жилою для фармацевтів

Кому вигідно, щоб ви потерпали від страху?

Щеплення від свинячого грипу вбило в 2 рази більше людей, ніж сам грип

Вакцину від грипу застосували для поширення грипу
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи