Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Футуролог Ігор Каганець: «Я постійно спілкуюся з людьми майбутнього»

Профессор Олівер Каррі з Центру натурфілософії і соціальних наук Лондонської економічної школи описує мешканця майбутньог так: двометровий атлет з великим носом, вузькими очима та ... без волосся. Житиме він щонайменше 120 років. При цьому у вісімдесят виглядатиме, як 20-річний юнак. На скільки це імовірно і як зміниться людство через тисячу років розповідає Ігор Каганець, український футуролог, директор інституту метафізичних досліджень “Перехід- IV”.

І.К.: Почнемо з високого зросту. Така тенденція справді існує. Вона викликана еволюційним процесом цефалізації, тобто зростання обсягу головного мозку. Останнє спричинене тим, що людина, як втілена духовна сутність, для своєї самореалізації у фізичному світі потребує дедалі потужнішого «біокомп’ютера». А для того, що носити дедалі більший мозок, потрібно мати дедалі масивніше тіло, відповідно, вищий зріст.

Додамо, що внаслідок цефалізації відбувається також брахіцефалізація, тобто збільшення круглоголовості. Йдеться про збільшення колоподібності черепа якщо дивитися на нього згори. Причина та ж сама: куляста форма черепної коробки дає мозку більшу свободу для фізичного розвитку. Якщо прослідкувати еволюцію від тварини до людини, то факт зростання брахіцефальності є безперечним. У сучасному світі найменшу брахіцефальність мають негроїди і ескімоси, а найбільшу – європеоїди, зокрема українці.

Далі. Посилення безволосості, про яку говорять британські футурологи, зовсім не означає облисіння. Йдеться лише про те, що шкіра буде чистішою, проте на голові лишатиметься гарне здорове волосся. Так що перукарі мають добрі перспективи.

Говорячи про вузькі очі, футурологи, скоріше всього, хотіли звернути увагу на вимирання білої раси і збільшення чисельності монголоїдів, передусім китайців. Річ у тім, що європейська людина нині переживає трансформаційну кризу, пов’язану з загальною планетарною кризою і гострою необхідністю виходу людства на вищий еволюційний рівень. Зрозуміло, що після подолання цієї кризи біла раса вже за кілька поколінь відновить свою чисельність і випередить всіх інших.

Прогноз про тривалість життя до 120 років і молодечий вигляд також цілком виправданий. Тут спрацюють три головні чинники:

1. Повна відмова від вакцинацій і різке зменшення застосування фармацевтичних препаратів. Відомо, що особливо шкідливі дитячі вакцинації, адже вони руйнують загальний імунітет, не дають організму навчитися боротися з хворобами. Наприклад, українській дитині протягом першого року життя вливають у кров 17 отруйних коктейлів, протягом наступного півроку – ще 4 вакцини. Тому упродовж всього цього часу, найважливішого для закладання основ здоров’я, дитина перебуває у хворобливому стані. Зрозуміло, що навіть проста відмова від вакцинаційної отрути автоматично збільшує тривалість здорового життя. Це можуть підтвердити батьки, передусім лікарі і фармацевти, які володіли правдивою інформацією, а тому не вакцинували своїх дітей.

2. Очищення інформаційного простору від агресії, бруду, негативних емоцій, збочень, брехні. Річ у тім, що інформаційний бруд підриває імунітет, руйнує біополе і взагалі не сумісний з життям. Перебуваючи в такому негативному просторі, людина забруднює свою психіку і підриває фізичне здоров’я. І в цьому кожен може легко переконатися. Сьогодні головним забруднювачем є телевізор. Спробуйте місяць його не дивитися! Натомість намагайтесь більше читати гарної літератури (не газет!), спілкуватися зі своїми дітьми і друзями, час від часу дивитися на відеомагнітофоні чи комп’ютері життєстверджуючі фільми. Ви відразу ж станете здоровішими без жодних ліків чи процедур. Наприклад, серед моїх друзів майже ніхто не дивиться телевізор, всі новини, зокрема аудіо та відео, беруть з Інтернету або через особисте спілкування.

3. Пробудження природних, але до часу прихованих можливостей людини. Зокрема, точно встановлено, що кожна людина несе в собі інформацію про те, якою вона може бути в ідеальному стані. Відповідно, кожна людина має в собі механізм самовідновлення – потрібно лише його активувати. Для цього є різні духовні і психофізичні практики. На сьогодні найефективнішою і найпоширенішою в Україні є технологія самозцілення «Живе Слово», створена українським лікарем і мислителем Олександром Володимировичем Філатовичем. Для її опанування не потрібно грошей, а лише півгодини простого навчання, навіть телефоном. Людина, яка здобула власний досвід самозцілення, автоматично перетворюється на інструктора, який так само за півгодини може навчити іншого бажаючого. Тож хвиля оздоровлення вже котиться Україною і навіть виплескується назовні. Без жодних міністерств чи державних програм.

Які зміни відбудуться в психології? Як уплине на людину електронний та інформаційний прогрес?

Головні зміни відбудуться у світогляді, у ставленні до Всесвіту та його Творця. Людина нарешті масово усвідомить, що вона є втіленою божественно-духовною сутністю, а наш Всесвіт – це ідеальна школа для її навчання та саморозвитку. Досконалий Творець небес і землі, вишній і святий, створив досконалий світ. Людина може й зобов’язана в ньому жити в радості і здоров’ї. Всі життєві проблеми чи хвороби – це лише індикатори, які вказують нам на неправильне мислення і помилкові дії. Відповідно, людська спільнота, яка має правильний світогляд і здійснює правильні дії, живе у щасті, здоров’ї та добробуті.

Тверде усвідомлення цього факту відкриває шлях до радикальних перетворень – як у психології людини, так і в усій організації життя. Технологічний прогрес допомагатиме людині успішніше творити техносферу – за прикладом Творця Всесвіту. Людина буде володарем технологій, а не їхнім рабом, як це сьогодні нерідко трапляється.

Сучасні телекомунікації сприяють спілкуванню людей незалежно від відстаней. Це перетворює етноси на глобальні спільноти, які виходять далеко за межі своєї родової колиски. Глобалізація супроводжується відродженням націоналізму, оскільки нормальна взаємодія в цілісному світі може бути лише між природними частинками людства – націями. З кожним роком стає все більше національних держав, що створюються на основі корінного етносу. Перспектива – за глобальними національними державами-корпораціями з територією базування в країні свого походження. Бо лише вони можуть успішно конкурувати з глобальними транснаціональними корпораціями.

Чи буде майбутня людина хворіти на депресію?

Депресія – це прояв інформаційного забруднення або виродження. Здорова людина радіє життю. Це найкраще підтвердять ті, що практикують «Живе Слово», тобто постійно очищають свою психіку від бруду. Для них «інформаційна гігієна» – це норма, так само як вмиватися і чистити зуби. Тому людина майбутнього не страждатиме від депресії. Депресивні не є конкурентоспроможними. Якщо вони не зміняться, то не залишать здорових нащадків. За історично короткий час депресивних просто не стане. Майбутнє за чистими і радісними, саме вони успадкують землю.

Як зміняться цінності? Які провідні риси характеру людини майбутнього?

Людина мислитиме цілісно: в категоріях тисячоліть і багатократних земних втілень – відбудеться повернення до первинних уявлень про палінгенезію (реінкарнацію). Згадайте євангельське: «Ви, що пішли за мною, в палінгенезії у сто крат більше отримаєте і життя вічне успадкуєте». Як наслідок, людина добре розумітиме: що залишиш після себе, те й отримаєш у наступному житті. Тому значно відповідальніше ставитиметься до виховання дітей, збереження чистоти природи, плекання науки і культури.

Народження і виховання дітей стане радістю, адже все природовідповідне приносить людині радість. А що може бути природніше за творення нового життя? Тому в тих націй, що сприймуть вищий світогляд, різко зросте народжуваність. Головні риси характеру – це здатність до любові і вдячності, усвідомлення єдності з Всесвітом і відповідальність за всі свої вчинки, слова і навіть думки.

Яким буде розумовий потенціал?

В умовах різкого зростання інформаційних потоків важливо швидко відрізняти головне від другорядного, правду від брехні. Для цього потрібно перебувати в стані внутрішнього миру, мислити концептуально, володіти системними принципами. Адже, як казав Гельвецій, «знання деяких принципів легко компенсує незнання деяких фактів». Тому головними ознаками мислення буде системність, інтелектуальна відкритість, висока здатність до самонавчання в будь-якій галузі, що викликає зацікавлення.

Як скоро настане описане майбутнє, коли з’явиться нова людина?

Я постійно спілкуюся з людьми майбутнього. З ними цікаво і весело, вони розуміють одне одного з півслова, нічого не бояться, виконують обіцянки. У них гарні стосунки з оточенням, вони ніколи не хворіють, у них здорові слухняні діти. Вони світяться зсередини і поширюють духовне світло навколо себе. Так що нова людина – це українська реальність. Найцікавіше буде тоді, коли ці люди об’єднаються організаційно і почнуть творити нову українську державу.

Коли це почнеться?

Вже почалося. Через рік нова реальність стане очевидною для всіх.


Розмовляла Юлія Курій

 

 


В тему:

Віруси – добрі вісники Всесвіту

Чому саме «Живе Слово»?

Ми – арії, новий український етнос!

Арійський стандарт

 

 

 

 

 

 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи