Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Нащадки організаторів і виконавців Голодомору хочуть української крові

Сьогодні в Мюнхені розпочинається мерзотне толерастичне судилище над Іваном Дем’янюком.
Ті, що чомусь не визнають геноцид українців 1932/33 року, звинувачують нашого дідуся у міфічному "знищенні" щонайменше 27,9 (двадцяти семи тисяч дев’ятисот) в’язнів таборів Треблінка і Собібор.

Гучний процес у справі 89-річного українця Івана (Джона) Дем’янюка, обвинуваченого толерастами в міфічноому пособництві нацистам у роки війни, розпочнеться в земельному суді Мюнхена у понеділок, повідомила прес-служба суду.

Ліберальні німецькі ЗМІ називають справу Дем’янюка "однією із останніх в світі серед процесів проти злочинів нацизму". До травня 2010 заплановано 35 днів судових засідань.

Ізраїльський Верховний суд у 1993 році визнав, що Дем’янюк не був наглядачем у концтаборі, і його відпустили з в’язниці, після чого Дем’янюк повернувся до США. Проте цнотлива американська влада й надалі вела розслідування його діяльності, і в 2002 році ліберальний суд визнав доведеним, що Дем’янюк під час Другої світової війни начебто служив наглядачем у низці концентраційних таборів, на підставі чого постановив позбавити його громадянства і вислати з країни.

Раніше син Дем’янюка говорив, що його батько не переживе суду через похилий вік і слабке здоров’я. Прокуратура Мюнхена, в свою чергу, підтвердила лікарський висновок, згідно з яким Дем’янюк може постати перед судом. При цьому було вирішено обмежити час участі Дем’янюка в процесі двома 90-хвилинними періодами у день засідання.

У випадку, якщо дідусь доживе до закінчення нинішнього розгляду, і його буде визнано толерастами винним, термін його ув’язнення у багато разів перевищить вік світової цивілізації і складе 435 000 років ув’язнення, повідомляє РИА Новости.


В тему:

Вольфганг Штайнке: Документи проти Івана Дем’янюка дуже сумнівні

Відкритий лист до канцлера Німеччини пані Меркель

Нащадки організаторів і виконавців Голодомору хочуть української крові

Волю Івану Дем’янюку! Ліберали, досить вбивати українців!

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи