Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Щонайменше третина лабораторних аналізів помилкова

Світ:

Щодня від медичної шкоди вмирає приблизно 10 українців - значно більше, ніж від грипу. Про це 1 грудня 2009 р. в прямому ефірі "Радіо Ера FM" повідомив Віктор Сердюк, президент Всеукраїнської Ради захисту прав та безпеки пацієнтів.

Понад 30% помилкових результатів - це лише в тих лабораторіях, які погодились на незалежне тестування. Багато інших лабораторій просто "висмоктують з пальця" результати лабораторних аналізів.

Багато призначених лікарями аналізів взагалі виявляються непотрібними.

Головна причина: безвідповідальність і некомпетеність лікарів, а також велика жадоба до легких грошей. Частина лікарів отримує свої відсотки від вартості діагностики - висловив припущення Віктор Сердюк.

КОМЕНТАР "НО":

Що робити?

Відповідь очевидна: зцілюватися самостійно, адже кожна людина має природний механізм самозцілення. Він працює в автоматичному режимі, треба лише його активувати.

Це робиться за допомогою універсальних форм Живого Слова. Наприклад, перша універсальна форма включає самосканування організму і виявлення відхилень реального стану людини від ідеального стану (цей ідеальний інформаційний каркас людини ще називається "образом Божим").

Наступні форми Живого Слова включають енергетичні центри і відновлюють біополе, після чого швидко відновлюється фізичне тіло.

Автоматична самодіагностика Живим Словом має 100% точність, бо здійснюється за технологією, розробленою Творцем Всесвіту, досконалим і святим.

На основі цієї діагностики здійснюється найефективніше самозцілення. Докладніше у статті - Режим самовідновлення. Натисни кнопку!
 


В тему:

Чому саме «Живе Слово»?

Ігор Каганець про добрі віруси, кінець світу і досягнення невразливості (відео)

Футуролог Ігор Каганець: «Я постійно спілкуюся з людьми майбутнього»

Живе Слово: функція перетворення

Живе Слово: спеціалізовані та універсальні форми
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи