Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Тест для свідомості: вільний чи раб?

Відкритий лист Віктору Ющенку під промовистим заголовком «Ми все повернемо, а винні будуть покарані» викликає в українців дві протилежні реакції. Покажіть його своїм знайомим і запропонуйте підписатись – дізнаєтесь багато цікавого!
В однієї частини людей з’являється радісне збудження. Вони миттєво приймають рішення: «Негайно підписуюсь, бо хочу бути в перших рядах! Нарешті ясно, що треба робити!» Нікого переконувати не треба – всі вже переконані.

У другої частини після прочитання листа з’являється елементарний переляк. Вони починають довго і плутано пояснювати вам, що так не можна, що це не доцільно, що треба щось придумати краще. А в очах і голосі – страх.

У чому різниця між цими двома групами людей? Вся справа в інформаційному бруді. Бо страх – це результат потужного забруднення.

Перша група має достатньо чисту свідомість, тому в неї немає ні страху, ні тривоги. Такі люди радіють життю, мають сонячний світогляд і заради нього готові йти в лобову атаку. Це природний стан людини.

Друга група хапонула серйозну порцію інформаційного бруду – передусім із засобів масової дезінформації або через спілкування з людьми, зараженими страхом. Тому такі люди вже не керують собою – в їхній свідомості домінують зовнішні паразитичні програми, що закріпачують людину, роблять її рабом.

Як позбавитися страху? Доволі просто: треба витіснити бруд зі своєї свідомості, натомість наповнити її позитивними, сонячними думками та емоціями. Думка формується словами: якщо тривалий час повторювати сонячні слова, то згенеровані ними сонячні думки витісняють весь непотріб.

Є багато духовних практик, спрямованих на психофізичне очищення. Найефективніша – українська технологія самозцілення і самооновлення «Живе Слово». Вже через місяць-другий її застосування людина повертається до природного стану: вона починає радіти життю, перестає хворіти, до неї притягуються тільки позитивні люди і події.

То ж якщо ви не пройшли тест на страх – це не причина опускати руки. Навпаки, негайно беріться за роботу! Через місяць нескладної практики ви подивитесь на світ іншими, ясними очима. І з посмішкою згадаєте переляк, який колись відчули після пропозиції підписати відкритий лист «Ми все повернемо, а винні будуть покарані».


В тему:

Живе Слово: функція перетворення

Живе Слово: спеціалізовані та універсальні форми

Жовто-блакитний Вогнебог

Ігор Каганець про добрі віруси, кінець світу і досягнення невразливості (відео)

Банк-що-не-збанкрутує

Бути арієм!

Ми – арії, новий український етнос!

Одяг сили, або оздоровлюючий мілітаризм

Мамай на драконі

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи