Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Свято наближається

Народний Оглядач вітає шановних читачів з білим снігом та завірюхами! Температурний режим правильної зими стимулює динаміку руху.
Хто б міг подумати, що проект «президентські вибори» як за формою так і за змістом перетвориться на суцільну комплексну делегітимізацію ліберальної республіки, її еліти та закордонних кураторів. Легко і невимушено. Чим регулярніше недоторкані поливають один одного помиями, тим краще видно, що різниці між ними нема, суцільна антисанітарія. Подяка помаранчевим за «свободу слова».

От зараз штабісти-політтехнологи розробили черговий інформаційний проект на тему надасть/не надасть Ющенко звання «Героя України» Степану Бандері. Любі друзі, може досить піаритися на націоналізмі? Нехай вже героями республіки лишаються гєрасімови-табачнікі-таніліберман. ОУН та її Вождь жодного відношення до цієї республіки не мають, тому націоналісти не можуть бути її «героями». А ось намагання вкотре надурити наївний електорат з метою легітимізувати розкрадання в особливо великих розмірах і терор проти трудового народу України не може тривати вічно. Рано чи пізно приїде добрий чорний полковник на білому БТР-і і безкоштовно повідрубує ручонкі, які нічого не крали. Бо паскудно виглядають оди Героям Крут з подальшим цілеспрямованим знищенням обороноздатності. Не треба лити крокодилячі сльози за загиблими від рук окупантів Героями ОУН-УПА – треба вже зараз, вже сьогодні припинити окупаційний українофобський терор проти молодих націоналістів в цій «незалежній республіці». Решта – від лукавого.

Після відновлення Української державності комічні звання «героїв республіки» та «народних артистів» разом з пільгами скасовуються. Натхненники, організатори та виконавці українофобського терору підлягають утилізації з обов’язковою конфіскацією вкраденого у народу майна. Це і є належне вшанування чину ОУН-УПА. Степан Бандера і Роман Шухевич подякують.

Свято наближається.

В тему:

Нова угода снайперів

Ми все повернемо, а винні будуть покарані. Долучайся!

Кращі тексти Ф.Крюгера

В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи