Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

СВЯТО НАБЛИЖАЄТЬСЯ! За Тимошенко і Януковича разом готові проголосувати лише 45%

КИЇВ, 21 грудня. (Надія Юрченко - УКРІНФОРМ). За обох лідерів президентських перегонів В.Януковича та Ю.Тимошенко разом на сьогоднішній день готові проголосувати лише 45% населення України. А за місяць до виборів 2004 року свої голоси тодішнім лідерам президенських прегонів готові були віддати 75% населення.
Такі дані соціологічних досліджень оприлюднив сьогодні на прес-конференції "Політичні виклики року. Підсумки-2009" експерт Інституту зовнішньої політики при Дипломатичній академії МЗС України Олександр Палій, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.
"На сьогоднішній день 55% виборців - колосальна кількість людей - не готові голосувати за тих лідерів електоральних симпатій, яких їм постійно нав’язують", - сказав О.Палій.

На його думку, це пояснюється тим, що нинішню політичну кампанію більшість кандидатів у президенти проводять в основному грішми, вона є малоінтелектуальною. "Тобто їм немає чого сказати людям, і вони вважають, що все куплять. Таке ж ставлення у лідерів перегонів і до політичної системи взагалі, і до добору союзників", - вважає експерт.

О.Палій зазначив, що союзники в багатьох політичних лідерів зібрані за меркантильним принципом, тобто в результаті наближення до них вони отримують матеріальні блага, а як тільки лідер випадає з політичної системи, вони перебігаіють в інший табір. Існує також велика залежність багатьох нинішніх кандидатів у президенти від бізнес-зв’язків, які при переході в опозицію просто руйнуються. "Практично всі наші політичні діячі бояться випасти з цієї системи тому, що просто не мають ідеологічних союзників, адже наша політика надзвичайно неідеологічна", - переконаний О.Палій.
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи